28-12-08, 00:21
|
|
Skoda Driver
Stage 5
Member of: [SKODA] [4Tuning International]
|
Re: Discutzii...povesti, noutatzi din zona HD/DEVA
Quote:
Originally Posted by hdo2gti
ceau la toata lumea
m-am hotarat sa intru si eu pe forum pt ca sunt scarbit de fenomenul asta auto din romania,mai ales ca acum ca au cazut cativa fulgi si mai tot prostu se crede pilot si face piruete prin parcari sa impresioneze ...,pe cine,sincer nu stiu.
daca sunt printre voi uni mai talentati decat restul turmei dati un semn,as fi chiar curios sa vad ce puteti.mersi
astept
ps: succes si cat mai mult cauciuc ars...
|
Buna si bine ai venit . Cand ai intrat pe forum ai facut 3 mari greseli :
1. Inainte sa iti spui pasul te rog prezinta-te pe tine si masinuta sa stim cu cine vorbim
2. Ti-ai nimerit prost forumul daca ai ceva cu cei care trag de batu de la frana de mana , aici cam toata lumea trage de el si nu-i pasa ce cred altii , se simt bine .... plus ca tu presupun ca nu trageai de frana de mana dinainte sa te nasti asa ca tot pe langa , ca mine sau altii ai inceput
3. Dupa ce citesc bine primele 2 pareri am impresia ca esti de la politia rutiera si ai gresit intrarea (vezi punctu 1) si daca chiar esti de la rutiera inseamna ca bancurile cu politisti is adevarate ) (acu mai glumesc si io)
A, si inca ceva , consideri ca caii de la masina ta sunt prea putini , e slaba , deci io la 60cp ce sa zic? Plus ca sunt altii despre care nici nu stiu daca au cai sau martoage la masini (no offense era o comparatie)
p.s.1. Scuze ca ma adresez cu tu si imi permit atatea , vad ca esti mult mai mare ca mine dar am si io niste pareri de spus
p.s.2. De ce te intereseaza asa mult care is pe aici mai buni la drifturi ? nu de alta da m-ai facut curios , ca stiu ca nu e voie sa faci drifturi prin oras
O seara placuta sa aveti , daca am deranjat pe cineva cu acest post va rog sa-mi spuneti si il voi modifica sau sterge , nu va suparati dar asta e parerea mea
|
|
|
28-12-08, 00:22
|
|
Stage 5
Member of: [2 Roti] [4Rally] [BMW]
|
Quote:
Originally Posted by andrei09
Cel mai ciuda mii sa mor yo ca suntem atatia pasionati de masini si de tuning in masura posibilitatilor si nu avem un club sau ceva !sa mergem sa participam si noi la ceva ,asa ca incepatorii sa ne straduim sa se faca si la deva macar niste curse de liniute ca loc este berechet !sa organizam ceva !!si sa primim sprijin de la primarie!in alte orase cum se poate ?
|
no bun si cine se da la liniute?
|
|
|
28-12-08, 00:22
|
|
Dacia Driver
Stage 5
Member of: [DACIA]
|
|
|
|
28-12-08, 00:24
|
|
Stage 2
|
pai pe categorii frate!eu unu ma bag si o sa se mai bage ei o gramada ca toata lumea ar vrea sa coxeze asa un pik masina !pic cu pic se face mult !nu ai cum sa incepi altcumva !apropo tu te-ai baga daca ar fii nu ?
|
|
|
28-12-08, 00:25
|
|
Stage 5
|
vin si eu cu dacia daca o mai turez de vreo 3 ori peste 6000rpm cred ca zboara motoru de pe ea..
|
|
|
28-12-08, 00:27
|
|
Dacia Driver
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by adrian78bmw
vin si eu cu dacia daca o mai turez de vreo 3 ori peste 6000rpm cred ca zboara motoru de pe ea..
|
touche
|
|
|
28-12-08, 00:28
|
|
Stage 2
|
nu conteaza cu ce vii !important ii sa fii acolo,eu la asta ma refer !ca daca stai bine sa te uiti masinile din tunate din pasiune si muncite cu adevarat bat de multe ori ozn-uri de lambo si porche etc.Toata treaba ii prezenta !sa fim mai multi ca la votare si ii bine !!
|
|
|
28-12-08, 00:30
|
|
Stage 5
|
cred ca visam..
|
|
|
28-12-08, 00:33
|
|
Dacia Driver
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by adrian78bmw
cred ca visam..
|
ora e de vina
|
|
|
28-12-08, 00:34
|
|
Stage 2
|
Da intra-adevar si la altii ii realitate !altii au saloane de tuning organizate in oras , la noi canta ciocarliile!so facut atunci la real cica tuning nu stiu ce !cand ma duc numa reprezentante !pai ce-i aia frate !nu ii un magazin de piese calumea !sa imi iau volan momo din piata de la azur sau toba de la targ !ar trebui sa ne sprijinim unii pe altii si sa ne ajutam daca nu nu vom face nimik niciodata !
|
|
|
28-12-08, 00:37
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by andrei09
Da intra-adevar si la altii ii realitate !altii au saloane de tuning organizate in oras , la noi canta ciocarliile!so facut atunci la real cica tuning nu stiu ce !cand ma duc numa reprezentante !pai ce-i aia frate !nu ii un magazin de piese calumea !sa imi iau volan momo din piata de la azur sau toba de la targ !ar trebui sa ne sprijinim unii pe altii si sa ne ajutam daca nu nu vom face nimik niciodata !
|
ala o fost organizat de camera de comert si nu o avut nici o legatura cu tuningul doar masini noi..de ce nu dai comanda pe net uite pe 4tuning.ro cate magazine de tuning is..
|
|
|
28-12-08, 00:40
|
|
Stage 2
|
da so dus vorba ca ii de tuning cel putin eu din auzite asta am aflat ca daca stiam ce ii cu adevarat nu ma duceam stai linistit !si ma refer ca nu avem a nostru in oras stiu si eu sa fac comanda pe internet stai linistit !si no sper sa schimb masina ca sa am pe ce face tuning ca asa degeaba !
|
|
|
28-12-08, 01:19
|
|
4Tuning International Member
Stage 5
Member of: [4Tuning International] [2 Roti] [4Rally]
|
Imi cer scuze ca ma bag intr-un loc unde nu imi fierbe oala
dar am si eu cateva intrebari pentru Domnul GTI.
1.Ati vorbit acum cateva zile cu un baiat pe messenger cu id-ul CT_03_BOG ?
2.Cum a spus si baiatul de mai sus,parca esti de la politia rutiera...eu unul nu agreez curcanii sa vorbim mai pe romaneste...
3.Si cu baietii care ambaleaza motoarele langa balconul tau asta e alta problema ai picat in locul gresit sa ii certi pe acei baieti,majoritatea dupa 4tuning ne dam cu frana de mana prin parcari,pana la urma e distractia.ai noroc ca n-ai dat de unul ca mine baietii aia cu masinile,eu acum 2 ani am bagat curu' masinii in bloc,n-aveam tobe deloc...
am trezit tot blocu'...
Astept sa imi dai si mie cateva raspunsuri daca se poate
|
|
|
28-12-08, 10:44
|
|
Stage 2
|
pt NONE...
1.nu am vorbit cu nimeni pe mess
2.nu sunt de la politie si nu ii simpatizez deloc,dovada stau caruta de amenzi care o am coada dupa mine
3.poate nu am fost eu prea clar in ce am spus si am fost inteles gresit,nu am absolut nimic cu cei care stiu ce fac,ba chiar ma bucur cand vad unul care stie ce face si cu care pot schimba o impresie,problema sunt aceia care anul acesta au urcat prima data la volan si deja se cred piloti,dar ei nici macar nu stiu sa schimbe bine vitezele...
Daca am suparat pe cineva,ghinion,dar vreau sa cred ca cei care sunt aici sunt mai mult decat simpli figuranti care fac piruete ne reusite intro parcare,pt ca drift inseamna mai mult decat sa faci o banala intoarcere cu frana de mana intro parcare,Drift= derapaj controlat,deci cei care cred ca au talent si pasiune pt asta de ce nu fac ceva organizat,un club,sau ceva de genu...
ganditiva la asta si incercati sa iesiti din turma
ps: eu am vrut sa cumpar de acum 4 ani 2 ha de teren sa-mi fac teren de joaca dar...problemele financiare nu mi-au permis
se pare ca v-am suparat pe toti,nu asta a fost intentia,ideea era ca ar fi cazul sa ne unim si sa facem ceva,intrun cadru organizat si sa incercam sa facem mai mult decat o simpla joaca,pt ca e pacat sa ai pasiune,talent si sa nu incerci mai mult,e trist doar sa visezi si sa speri,de unul singur nu poti reusi niciodata mai mult decat facem acum...
Cam asta era ideea de baza...mersi si scuze de deranj!
PS. cinva a spus ca punto 75 nu prea e de drift,corect,puteam sa-mi aduc alta mult mai tare,cu tractiune spate eventual si alte fitzze,dar nu stiu cati isi permit sa schimbe motorul,cutia, cauciucurile la cateva lunii,eu nu mai imi permit...
Va urez la multi ani si fara incidente neplacute,iar daca o sa faceti ceva sigur ne vom vedea...
Last edited by xxdadixx; 28-12-08 at 13:18.
|
|
|
28-12-08, 12:35
|
|
4Tuning International Member
Stage 5
Member of: [4Tuning International]
|
sonic, ti-ai luat sofer fain