Member of: [Moderators] [AfterDark Racing] [4Tuning International] [Opel] [SUBARU]
Re: Userii 4tuning din Hunedoara
Quote:
Originally Posted by ovim
salutare sunt nou pe aici si sper sa ma primiti si pe mine. am 23 de ani sunt din Deva sunt student la Hd la Institut, masina mea este o doamna fabricata in 1974 care cu putini cai putere care ii mai are sub capota mai urca inca bine retezatul. pentru mine aceasta masina are mai mult un caracter sentimental ea fiind prima masina pe care am conduso, prima care ma lasat in drum, prima pe care am reparato si singura pe care am pastrato
Salutare... Sunt Mihai, am 19 ani locuiesc in calan sunt student anul I la inginerie-hd si as dori sa ma alatur voua si sa vin si eu la intalniri. Am un BMW Z3 1,8 benzina din '96. modificari majore nu i-am adus. i-am pus neoane albastre dedesupt, la motor si in portbagaj, toba borla, am o statie magnat si un tub tot magnat. in viitor as dori sa ii pun un eleron , sa-i schimb jantele cateva neoane in interior niste pleoape la faruri etc.
__________________ CENTURA DE SIGURANTA SALVEAZA VIETI
Member of: [Moderators] [AfterDark Racing] [4Tuning International] [Opel] [SUBARU]
Re: Userii 4tuning din Hunedoara
Quote:
Originally Posted by mitza_27tyc
Salutare... Sunt Mihai, am 19 ani locuiesc in calan sunt student anul I la inginerie-hd si as dori sa ma alatur voua si sa vin si eu la intalniri. Am un BMW Z3 1,8 benzina din '96. modificari majore nu i-am adus. i-am pus neoane albastre dedesupt, la motor si in portbagaj, toba borla, am o statie magnat si un tub tot magnat. in viitor as dori sa ii pun un eleron , sa-i schimb gentile cateva neoane in interior niste pleoape la faruri etc.
Salut,
Se pare ca e foarte multa lume e la faculta la HD ..cred ca vreo 8 useri "invata" aici
Ai grija cu eleronu ala si cu neaoanele sa nu o incarci prea tare
Bine ai venit, va asteptam pe toti la intalniri !!!