de condus conduc bine(cred).....avand in vedere ca am dat portocala jos de ceva timp...cu Dacia tre sa am grija ca stii altii trec de la o masina mai putin performanta la una mai performanta.....eu insa am regresat...am ajuns la batrana Dacie :P
Va salut pe toti, va urmaresc posturile de ceva vreme, sunt Marius, din Hunedoara. Aici sunt nou, dar pe alte forumuri auto nu
Masinuta mea e cea din semnatura.
Va urez asfalt bun tuturor!
P.S. : Cum fac si eu rost de-un sticker?
__________________ Resoftari GPS si harti. Navi pe telefoane cu Symbian si windows mobile
Diagnoza auto, piese noi la cele mai bune preturi.
Member of: [Moderators] [AfterDark Racing] [4Tuning International] [Opel] [SUBARU]
Re: Userii 4tuning din Hunedoara
Quote:
Originally Posted by Marius3k
Va salut pe toti, va urmaresc posturile de ceva vreme, sunt Marius, din Hunedoara. Aici sunt nou, dar pe alte forumuri auto nu
Masinuta mea e cea din semnatura.
Va urez asfalt bun tuturor!
P.S. : Cum fac si eu rost de-un sticker?
Salut Marius bine ai venit pe forumu 4Tuning... Da la mine gasesti stickere(doar unu mai am)
PS: ... lucrezi la cablaje cumva ? la EDV ? imi pare cunoscuta masina din avatar
Salut Marius bine ai venit pe forumu 4Tuning... Da la mine gasesti stickere(doar unu mai am)
PS: ... lucrezi la cablaje cumva ? la EDV ? imi pare cunoscuta masina din avatar
Da, acolo lucrez!
Cum facem sa-mi dai sticker-u' ? :P
O zi faina tuturor!