01-08-06, 22:47
|
|
|
BMW Driver
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Design Team] [Virtual Tuning] [BMW]
|
Re: Deva, Hunedoara ?
Asta ai scris inainte sa ne intalnim la Cincis
|
|
|
02-08-06, 08:26
|
|
  Stage 5
Member of: [4Tuning International]
|
Quote:
|
Originally Posted by xxdadixx
Asta ai scris inainte sa ne intalnim la Cincis 
|
 ...super tare muzik la tine in masinutza, sa ascultzi toata ziulica Lill Wayne, Three Six Mafia, si tot ceea ce are bass-ul "infundat"....si poate si o manea ceva la oha sa nu se supere manelistii

My favorite car, Z350.
|
|
|
02-08-06, 09:39
|
|
  Stage 5
Member of: [Moderators] [AfterDark Racing] [4Tuning International] [Opel] [SUBARU]
|
Quote:
|
Originally Posted by fratzika
 ...super tare muzik la tine in masinutza, sa ascultzi toata ziulica Lill Wayne, Three Six Mafia, si tot ceea ce are bass-ul "infundat"....si poate si o manea ceva la oha sa nu se supere manelistii 
|
Nu-l mai lauda atata ca ii se urca la cap  Nu ca n-ar fi adevarat da' si loganu tau are potentzial..mai trebuie muncit putzin la el(sound)...  E renault'u kangoo cu geamuri fumuri cu stiker'u cu R.S. ...ala se aude belea!!!
Last edited by F.R.Sonic; 02-08-06 at 09:41.
|
|
|
04-08-06, 12:48
|
|
  Stage 5
Member of: [Moderators] [AfterDark Racing] [4Tuning International] [Opel] [SUBARU]
|
Quote:
|
|
Stai sa-mi pun eu Hertz'u si atunci sa vezi tu manele de calitate  glumesc...(oricum m-am mai lasat de manele) ma apuc zilele astea sa pun difurile sa vedem diferentza....cum se aude celebra marca hertz  pe ryde'u meu
Last edited by F.R.Sonic; 04-08-06 at 12:50.
|
|
|
05-08-06, 20:00
|
|
  Stage 5
|
Quote:
|
Originally Posted by fast_racer_sonik
Stai sa-mi pun eu Hertz'u si atunci sa vezi tu manele de calitate  glumesc...(oricum m-am mai lasat de manele) ma apuc zilele astea sa pun difurile sa vedem diferentza....cum se aude celebra marca hertz  pe ryde'u meu 
|
...lasa vrajala...ca oricum sunt sigur ca o sa urle manelele la tine in ryde-ul tau...oricum felicitari pt. hertz-urile ce le-ai luat...mai ai nevoie de un HU calumea(Cd sau MP3 Player)..si eventual un amplif. plus tub de bassssssssssss.............
|
|
|
05-08-06, 21:20
|
|
  Stage 5
|
Quote:
|
...lasa vrajala...ca oricum sunt sigur ca o sa urle manelele
|
La mine???
...ce fain de Dadi! isi face concediu in Austria pe cand noi pe baraj  ...da' las' ca'i bine si asa.
aaaaaaa mi se pare mie sau lumea din hunedoara someaza pe topicu asta  ?
Last edited by F.R.Sonic; 05-08-06 at 21:24.
|
|
|
11-08-06, 11:19
|
|
  Stage 5
|
Dadi povesteste-ne si noua cum e prin austria zilele astea ca n-am mai fost de ceva vreme(si ne e cam dor) pune o poza de pe acolo pls Cum e in concediu?
|
|
|
11-08-06, 11:28
|
|
 Stage 5
|
Afara e urat, ploua si e innorat.....ce mai faceti ? 
|
|
|
11-08-06, 11:36
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
Quote:
|
Originally Posted by GYM
Afara e urat, ploua si e innorat.....ce mai faceti ?  
|
Muncim, din greu
|
|
|
11-08-06, 11:41
|
|
  Stage 5
|
Quote:
|
Originally Posted by mutzu
Muncim, din greu 
|
Ce muncesti? iti faci fitzuici pt examene? ca se apropie sesiunea de toamna si tre sa bagam tare
|
|
|
11-08-06, 22:56
|
|
 Stage 5
|
Quote:
|
Ce muncesti? iti faci fitzuici pt examene? ca se apropie sesiunea de toamna si tre sa bagam tare 
|
N-am restante 
TOtusi tu cine esti ?
|
|
|
11-08-06, 22:59
|
|
  Stage 5
|
Fie vremea cat de rea dar mai bine-i in masina mea...Dadi a venit din Tirolia Country, cred ca azi de dimineata, ne-am intalnit, eu eram la terasa la Rafa iar el descarca cadourile...."pt. noi"...  ).
Asteptam sa posteze si el niste poze de pe acolo.....
|
|
|
11-08-06, 23:05
|
|
  Stage 5
|
Quote:
|
|
Noooo ca nu stie cine esti, dar sunt sigur ca nici pe mine nu ma stie, cu toate ca acum ceva vreme pierdeam vremea(si banii la poker-e) impreuna prin Bar la Leu..  )...."mai ia o data poate prinzi bonus-ul la septari "  ).....da asta e lumea mai uita..  )....fara suparare
Last edited by fratzika; 11-08-06 at 23:08.
|
|
|
11-08-06, 23:15
|
|
  Stage 5
|
Quote:
|
Originally Posted by mutzu
N-am restante 
TOtusi tu cine esti ? 
|
 pai vezi pe prima sau a doua pagina la topicu' asta ca-s poze cu mine... sunt la faculta la hd anu 3...n-am avut onoarea sa dialogam face 2 face pana acum... lasa ca data viitoare cand trec pe langa tine o sa ma prezint
PS: fericitule ca n-ai restantze!! Eu am ...asa ca tre sa ma scutur de ceva bani  pe... "meditatzii"  ata ete
Last edited by F.R.Sonic; 11-08-06 at 23:17.
|
|
|
12-08-06, 09:30
|
|
 Stage 5
|
Quote:
|
Noooo ca nu stie cine esti, dar sunt sigur ca nici pe mine nu ma stie, cu toate ca acum ceva vreme pierdeam vremea(si banii la poker-e) impreuna prin Bar la Leu..  )...."mai ia o data poate prinzi bonus-ul la septari "  ).....da asta e lumea mai uita..  )....fara suparare 
|
Cine esti ma ?
|
|
|
|
|