Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Hunedoara / Deva

Reply

Thread Tools
Old 10-09-10, 13:57   #106
davides

Stage 5

davides's Avatar

Member of:
[VW]
Default Re: Detailing auto

Quote:
Originally Posted by ondin View Post
Miros si ele a guma Turbo.
deci mai bine mestec o guma turbo ca ies mai ieftin? ...
davides is offline   Reply With Quote
Old 10-09-10, 14:33   #107
ondin

Stage 5

ondin's Avatar

Member of:
[VW]

Daca mai gasesti cumva in comert.
Dupa ce termini cu ea o lipesti pe bord si miroase toata masina frumos.
ondin is offline   Reply With Quote
Old 10-09-10, 21:33   #108
JAF

Stage 4

JAF's Avatar

[QUOTE=ondin;3643114]Am vazut in comert o dracie care se pune la priza in masina si cica elibereaza nu stiu ce ioni care purifica aerul in masina, improspateaza aerul, te simti ca la munte, foarte indicat pentru cei care au alergii sau nu suporta un aer plin de bacterii si alte grozavii din astea.
Foloseste cineva asa ceva ca sa confirme daca se simte ceva imbunatatiri?
[/QUOTE

Aceeasi dracie se foloseste si in casa,in camere..dar sa iti zic sincer,ca am avut in masina,nu am simtit nici o diferenta..acuma ramane la latitudinea ta daca o achizitionezi sau nu..pt ca repet,e parerea mea
JAF is offline   Reply With Quote
Old 10-09-10, 21:51   #109
ondin

Stage 5

ondin's Avatar

Member of:
[VW]

Daca nu te-a dat pe spate nu merita sa dau 35 lei pe el, ca nu sufar de nici un fel de alergie. Mai bine cumpar odorizante auto clasice si curat bordul saptamanal cu spuma sau lichid parfumat.Fiind chinezarie presupun ca imita un produs occidental care chiar este eficient.
Mersi mult.
Sa aveti masinile mereu frumoase si parfumate.

Smile or die sofer premiat
Stiu ca sunt rau, dar excelez in asta, deci sunt bun
Atentie la motociclisti in trafic.Pot sa dea peste voi.
فولكس فاجن هي أروع سيارة
Old 12-02-11, 18:45   #110
ondin

Stage 5

ondin's Avatar

Member of:
[VW]

A fost cineva cu masina personala sau de serviciu la un firma specializata in asa ceva ca sa ne spuna daca merita operatiunea, daca se rezolva acolo ce nu poate face nimani acasa de capul lui si cu materiale mai putin profesionale?

Am vazut ca a aparut un deodorant auto nou, care parfumeaza foarte bine masina, pret la fel de bun in jur de 2 lei, nu mai stiu cum ii spune, dar il folosesc de cateva saptamani si sunt foarte multumit de el.
Old 04-02-12, 09:49   #111
ondin

Stage 5

ondin's Avatar

Member of:
[VW]

cine este curios si vrea sa vada o demonstratie gratis poate sa vina astazi in deva pe strada depozitelor la nr. 6, detalii pe topicul de intalniri. prima firma adevarata de detailing auto din judet isi face timp si pentru noi.

sper sa fim cat mai multi.
Old 04-02-12, 16:30   #112
ondin

Stage 5

ondin's Avatar

Member of:
[VW]

trebuie sa mai fac acum la x punkt detailing portiera stanga, ca are 2 zgarieturi frumoase de la copiii de la bloc, dar astea cu tot exteriorul odata cu pregatirea cu pachetul de primavara-vara.
cat despre interior atat scaunul din dreapta cat si interiorul portierei arata ca si cum acum a iesit masina din fabrica.
cine nu ma crede sa mearga cu masina acolo si vede apoi personal.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	DSCN4720.JPG
Views:	72
Size:	2.74 MB
ID:	2317333   Click image for larger version

Name:	DSCN4724.JPG
Views:	60
Size:	2.42 MB
ID:	2317334   Click image for larger version

Name:	DSCN4728.JPG
Views:	68
Size:	2.65 MB
ID:	2317335  

Name:	DSCN4729.JPG
Views:	61
Size:	2.50 MB
ID:	2317336  
Old 05-02-12, 00:30   #113
F.R.Sonic

Stage 5

F.R.Sonic's Avatar

Member of:
[Moderators]
[AfterDark Racing]
[4Tuning International]
[Opel]
[SUBARU]

Quote:
Originally Posted by ondin View Post
trebuie sa mai fac acum la x punkt detailing portiera stanga, ca are 2 zgarieturi frumoase de la copiii de la bloc, dar astea cu tot exteriorul odata cu pregatirea cu pachetul de primavara-vara.
cat despre interior atat scaunul din dreapta cat si interiorul portierei arata ca si cum acum a iesit masina din fabrica.
cine nu ma crede sa mearga cu masina acolo si vede apoi personal.
Da au iesit frumos suntem mai multi care am vazut cum lucreaza...e profi tipul are aparatura, soltii garla si cred ca chiar stie ce face
F.R.Sonic is offline   Reply With Quote
Old 05-02-12, 10:24   #114
ondin

Stage 5

ondin's Avatar

Member of:
[VW]

alea cu farurile din filmele de prezentare au fost cele mai wow, sa aduci un far din ala chior si sa iasa ca si nou apoi, jos palaria.
Old 07-02-12, 09:00   #115
rad-deva

Stage 3

rad-deva's Avatar

Citesc de cateva minute bune acest topic. Ma simt nevoit sa va dau cateva explicatii cu privire la ce inseamna detailingul auto, vazand ca inca de la inceputul topicului a fost interpretat gresit. Pe colegul marius3k il cunosc personal de pe ************, vara trecuta avand si ocazia de a lucra pe masina lui, atat in ceea ce priveste reconditionarea farurilor, cat si corectia vopselei (corectie in 2 pasi).

Corectia vopselei NU se poate face manual, ci doar mecanic cu ajutorul masinii de polishat (tehnologie rotary sau DA), apeland la o mare varietate de paste (cu grade diferite de taiere si luciu) si pad-uri, functie de caracteristicile defectelor vopselei fiecarei masini.

Este o activitate extrem de complexa, chair daca la o prima vedere pare un lucru deosebit de simplu. Valoarea si maestria celui care executa polishul consta in felul in care face alegerea pasta-pad, in modul in care pune presiune pe masina si ii alege turatia de lucru corespunzatoare, toate acestea pentru obtinerea unei corectii cat mai bune. Se impune de asemenea sa stie sa pregateasca suprafata ce urmeaza a fi lucrata (curatare, degresare, decontaminare), dar si sa aleaga corect combinatia pentru protectia finala (tip sealant si/sau ceara, nr. straturi de protectie, etc).

Pachetul detailing exterior nu contine doar corectia vopselei (polishul), ci presupune si curatarea si aplicarea protectiei pe restul suprafetelor exterioare (cauciucuri, jante, evacuare toba, elemente de plastic, suprafete vitrate, chedere, etc).

Mai sunt multe alte lucruri care ar trebui spuse, n-are rost sa ma intind acum, insa va stau la dispozitie in viitor cu orice lamuriri privind acest domeniu.

Pentru a sti in viitor ce asteptari sa aveti de la cel care va executa detailingul masinii, pentru a nu fi pacaliti de asa zisi detaileri, va indrum catre site-ul celor de la expert detailing, de unde puteti cere gratuit Manualul de detailing - un ghid complet pentru cei care doresc sa apeleze la o firma specializata.
Old 07-02-12, 22:27   #116
xxdadixx
BMW Driver

Stage 5

xxdadixx's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Design Team]
[Virtual Tuning]
[BMW]
Talking Re: Detailing auto

In weekend am aprofundat si eu putin stiinta asta inainte de a polisa buzele la jante.
Attached Thumbnails

Name:	1.jpg
Views:	62
Size:	103.1 KB
ID:	2320885   Click image for larger version

Name:	2.jpg
Views:	70
Size:	109.6 KB
ID:	2320886   Click image for larger version

Name:	3.jpg
Views:	66
Size:	138.2 KB
ID:	2320887  

xxdadixx is offline   Reply With Quote
Old 07-02-12, 22:31   #117
NoAngels

Stage 5

poti depune un cv la Radu
NoAngels is offline   Reply With Quote
Old 11-02-12, 11:30   #118
OZdetailing

Stage 2

OZdetailing's Avatar

Quote:
Originally Posted by Marius3k View Post
Vanish, apa calda, soara afara, multa spuma si o perdea curata ori burete nou.
Fals.Este, ca si cand, dupa ce dai cu sampon pe cap, nu te mai limpezesti.

Mizeria unde se duce?
OZdetailing is offline   Reply With Quote
Old 11-02-12, 12:12   #119
Akai

Stage 4

Akai's Avatar

Member of:
[Hyundai]
[VW]

Dati-mi si mie niste sfaturi, ce spray sa folosesc pentru bord si pentru spalarea exterioara ce detergent auto sa folosesc ?
-de preferabil sa le pot cumpara si din Hunedoara, nu sa le comand de pe net, mersi.
Akai is offline   Reply With Quote
Old 11-02-12, 18:59   #120
ondin

Stage 5

ondin's Avatar

Member of:
[VW]

eu am 2 solutii de la real, la tub, una spuma si alta lichid, din pacate ambele contin silicon si ramane foarte lucios bordul dupa folosire si atrage dupa aia si praful care se lipeste de bord. avantaj parfumul care dureaza. colegul rad-deva are la firma lui o solutie de curatare plastic care il lasa ca si nou, plus ca dupa aia nici nu se mai depune praful ca e solutie profi si praful fuge de profi.

pentru interior am dat si eu cu biocarpet si numai cand am curatat la radu demostrativ tapiteria am vazut diferenta intre curat si ce era inainte dupa biocarpet, fara un aparat care sa aspire mizeria nu faci decat sa o inmoi si sa o lasi apoi in timp sa se usuce inapoi tot acolo.

Last edited by ondin; 11-02-12 at 19:02.
- Copyright 2025 4Tuning -