29-04-13, 14:23
|
|
Dacia Driver
Stage 5
Member of: [DACIA] [NoSpeedLimit Romania Club] [2 Roti]
|
Re: Detailing auto
Salut, imi poti spune cat ma costa un polish la faruri pentru un passat din 2006?
|
|
|
29-04-13, 18:39
|
|
Stage 3
|
Corectia costa 100 lei pentru perechea de faruri.
Protectia poti sa o faci in 2 variante:
- strat de lac protector rezistent radiatii UV - 50 lei perechea
sau
- folie speciala faruri (eu nu montez, insa iti recomand o firma care o face) 120 lei perechea
01-05-13, 09:01
|
|
Dacia Driver
Stage 5
Member of: [DACIA] [NoSpeedLimit Romania Club] [2 Roti]
|
Mersi, poate dupa sarbatori iti fac o vizita.
|
|
|
12-05-13, 23:46
|
|
Stock
|
Quote:
Originally Posted by sNap7
Din ce am auzit de la unele spalatorii, siliconul pe bord nu face prea bine. Cica exista un inlocuitor, o solutie care curata bordul si nu-l ataca.
|
BUNA ! am tot cautat prin deva ,sa mi duc masina la un profesionist ,,, la polishat ,,,,am fost pina acum la 2 "profesionisti" prin recomandare , am luat masina ca o pinza de paianjen .iar in interior , ca si la o spalatorie oarecare ,pina cind intr o zi ,am vazut masina unui prieten si ma gindeam ca a fost cu ea printr un oras mai mare decit deva ,dar mi a zis,nuuuu in curte la RAR e un baiat venit din anglia ,el a facut asa ceva ,impecabil de la faruri si pina la portbagaj ,interior ,exterior ,ADEVARATUL PROFESIONIST PE CARE L CAUTAM DEMULT !!!!
|
|
|
13-05-13, 16:23
|
|
Stage 3
|
il asteptam sa ni se alature aici, sa ne prezinte o parte din lucrari, etc!
|
|
|
15-05-13, 20:17
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [Moderators] [Design Team] [Virtual Tuning] [BMW]
|
Quote:
Originally Posted by DANI20122
BUNA ! am tot cautat prin deva ,sa mi duc masina la un profesionist ,,, la polishat ,,,,am fost pina acum la 2 "profesionisti" prin recomandare , am luat masina ca o pinza de paianjen .iar in interior , ca si la o spalatorie oarecare ,pina cind intr o zi ,am vazut masina unui prieten si ma gindeam ca a fost cu ea printr un oras mai mare decit deva ,dar mi a zis,nuuuu in curte la RAR e un baiat venit din anglia ,el a facut asa ceva ,impecabil de la faruri si pina la portbagaj ,interior ,exterior ,ADEVARATUL PROFESIONIST PE CARE L CAUTAM DEMULT !!!!
|
O poza face cat 1000 de cuvinte.
|
|
|
|
|