Member of: [Moderators] [Freehand Design Usergroup] [4Tuning International] [FOTO] [PEUGEOT]
Re: ::> Poze masini dIn stRaInatAte <::
:X Lamborghini-ul... E superb, desenat de Gandini pentru Bertone
Abarth-ul imi place dar cred ca lipseste bod-kit-ul esse-esse...
Ia ceva si de la mine... Ceva poze din Helvetia (putine, dar am notat fiecare masina tare pe care o vedeam pe hartie, si la final sunt peste 300 ) restul sunt, ca de obicei din Paris si de aici in cartier... (Nu-s afisate pozele cu Peugeot 905 si altele dapei...)
Member of: [Moderators] [Freehand Design Usergroup] [4Tuning International] [FOTO] [PEUGEOT]
Aproape ca se plateste... 2,80€ beutura si 3,70€ Sandwich-ul =))
Daca mai vreti poze, sa cereti ceva model si va dau eu ce am in stock...
=> total 1260 de poze reusite... Va pun totusi un preview inainte
La parcare sunt: Ferrari (400i, Dino, 550M Barchetta, 575, 612, 430, 599 si altele), Maserati (Quattroporte, Granturismo si 4200), Lamborghini (Superleggera, Nera, LP640, Murcielago Roadster si Gallardo), Aston (V8 Vantage, DB7 Volante, DB9, DB9 Volante si Vanquish S), Bentley/Rolls (cam toate)... sunt si Muscle Cars, Cougar, Mustang... si multe altele...
No, demult nam postat... nu bag toate pozele... doar cateva si din pacate, nu mai am baterie la aparat ca sa descarc pozele cu LP560-4 acum o saptamana si altele
Dar am niste video: http://fr.youtube.com/sportivebuisnessam
nici acolo nu-s toate dapei e de ajuns...
Enjoy
PS. m-a arestat Politia cand faceam poza la mertzanurile ele multe... una dintre ele avea pe parbriz un pass pentru festivalul de la Cannes
Vad ca sunt multe Lambo pe acolo
De ce te-a arestat politia?, e si acolo legea ca n-ai voie sa fotografezi lucruri personale si persoane fara sa ceri voie ?
Este un showroom Lambo, "Zanetti", tipul are un LP640, noul LP560-4, un Superleggera si un Gallardo Spider... si prietenii lui au si iei Lambo-uri, cel mai tare find ceva bulgar, are Lamborghiniul ala Murcielago Roadster alb tunat cu numere provizorii de Monaco
M-o arestat pentru ca dincolo de Mertzanurii este Centrul National de Antrenament al Politiei... faceam poza la masina si vine unu, ma intreaba ca ce fac, si dintruna sar alti trei pe mine! dupa ceva minute mau lasat, cu avertizare sa nu ma apropii
PS. Ieri am vazut masinile lui George W. Bush, coloana ofciala...
Ma bucur ca iti place
Ia inca ceva... nu am toate pozele la dispozitie, din faptul ca mia murit Hard Disk-ul...
Pozele cu M6 Cab, M3 E92 Cab si 135i M Sport Coupé sunt facute la acelasi moment...
Am fost sa imi cumpar niste doze de Red Bull si... mai, dincolo de strada intrevad un seria 3 cab dubios, intorc capu si imi dau sama ca e M3, scot telefonu din buzunar si aud un V10 cum vine spre mine... M6 Cab se baga exact dupa M3 si cand am facut poze M6-ului miam dat sama ca si seria ala 1 coupe e dubios... Pe urma am observat ca tipul la volan (M6) avea chamasa ///M...