Member of: [Moderators] [Freehand Design Usergroup] [4Tuning International] [FOTO] [PEUGEOT]
Re: ::> Poze masini dIn stRaInatAte <::
Mai fac si eu poze din cand in cand, aici in FR...
Mam dat la spotting acuma vreo 2/3 saptamani... Si nu am prea facut poze/video zilele acestea... tot grabit umblu...
ieri am ratat un Maserati 3200GT, un Lambo LP640, niste Mertzanuri ML55 si 63 AMG... un Jaguar XKR, zeci de Smarturi Brabus... zeci de Lexus... de Audi... de Porsche...
Azi ma ratat un Lancia de collectie, un Ferrari Dino, doua M3 CSi, un M3 Cab...
Un 997 turbo, un Corvette C5... un Citroen C5... un RS4... iara un ML55 AMG...
Zeci de Z3 dintre care un Z3M... un Audi A4 V6...
Restul am poze dar pun doar cele mai interesante...
Member of: [Moderators] [Freehand Design Usergroup] [4Tuning International] [FOTO] [PEUGEOT]
-Lamborghini-ul ala albastru arat foarte bine in realitate, chiar mai bine decat ala galben...
-Frumos V8-ul Vantage Roadster si 997-elea turbo e frumos... dar mam saturat de atatea Jaguar XK, am un prieten ce avea unul, masina e interesanta dar nu e asa frumoasa ca un Maserati, nici macar ca un Porsche!
Azi am mai vazut ceva
Adica Saab-ul 9-3 SE Viggen l-am pozat ieri...
Restul, Smart Brabus, Lamborghini si Maserati sunt de azi...
Maserati-ul nu stiu daca remarcati dar are un stegulet pe lateral si nu se vede bine pe poze, niste carbon pe la skirts... Astea sunt tipice versiunei MC Victory, doar ca aici nu e albastra... Ori cum, si daca nu e 4200 GranSport MC Victory, tot ramane 4200 GranSport
In fata blocului meu ...se da jos din masina un mosulet... vad Dacia, vad B... uit ca sunt in Berlin si ii zic - Buna ziua! ...cred ca trebuia sa fotografiez ce fata a facut, neintelegand nimic din ce am spus
numai mie mi se pare ca Loganul asta arata mai bine decat alea din Romania?
Ieri, am fost la Squadra Modena, unde sunt client... Dar era inchs de 20 de minute cand am ajuns...
De aceia pozele sunt facute din afara show-room-ului
In rest am mai vazut un Ferrari Dino, un superbe Mini John Cooper Works... niste ML55 AMG, doi RS4, un kombi si unu berlina dar versiuna veche... un S6 vechi, un S8 Vechi, un S3 vechi, un F612 Scaglietti, doua Toyota Yaris TS, doi Smart Brabus, un Brabus Ultimate, niste Porsche-uri dintre care un Turbo... niste cayenne-uri, Cadillac-uri CTS/BLS, Mazda RX8, Volvo P1800 S, Porcshe 550 Spider, dodge Durango... si altele... o zi banala =))