Am votat 14 bineinteles , e de departe cel mai elegant si la subiect.
Desi am zis in celalalt poll ca era mai bine , dak ramaneam la masinutza care o au toti .
se vor lua in considerare doar voturile membrilor comunitatii internationale si ale ADMINISTRATORILOR FORUMULUI sau ale USERILOR SPECIALI !
1. cei care nu au nici o legatura cu chestia asta sa incerce sa se abtina de la VOTing!
2. voturile ''in plus'' nu se vor lua in considerare
REPET asta pt cei care se ''plictisesc'' si voteaza in nestire
Am votat 14 bineinteles , e de departe cel mai elegant si la subiect.
Desi am zis in celalalt poll ca era mai bine , dak ramaneam la masinutza care o au toti .
asta este sigla/logo .. care o sa reprezinte comunitatea internationala asa cum reprezinta sigla galbena cu masinile comunitatea 4 tuning(in majoritatea fotografiilor)!
masinutza mica ramane deocamdata la fel urmand ca administratorii sa decida daca se v-a schimba ceva la ea sau nu
Member of: [Moderators] [4Tuning International] [PEUGEOT]
Re: Logo/Sigla
Grea alegere.
Nr. 14 care le place la multi ,arata bine insa nu-mi spune nimic.4 t international nu inseamna nimic, daca nu esti implicat in "chestie".Cel putin jumatate din po****tie habar nu are ce este ala tuning,iar tuningul fiind un lucru legat de masini ,e ideal ca undeva pe acolo prin desen sa apar si o masina cit de cit.Votez 10 desi l-as fi preferat fara scrisurile in mai multe limbi.Mi se pare cea mai sugestiva:4 tuning international cu globul si o masina tricolora ,adica cele 3 lucruri care ne caracterizeaza :sintem "mondiali",pasionati de masini ,dar raminem totusi romani.