![]() |
Logo/Sigla
15 Attachment(s)
regulile se aplica ca si pt celalalt poll
multumim tuturor pt lucrari |
Re: Logo/Sigla
ultima poza atasata e logo07
|
Eu l-am ales pe 4, acum ce-o iesi
|
mie imi plac 13 si 14 :)
|
Am votat 14 bineinteles , e de departe cel mai elegant si la subiect.
Desi am zis in celalalt poll ca era mai bine , dak ramaneam la masinutza care o au toti . |
Quote:
|
Quote:
masinutza mica ramane deocamdata la fel urmand ca administratorii sa decida daca se v-a schimba ceva la ea sau nu |
aaa..ok boss , nu m am prins ...excuse my blonde moment...:D
|
Am votat din greseala nr 13 insa nr 12 as fii vrut sa-l votez,seb poti face ceva?
|
:) la sfarsit o sa tzin cont de ce ai scris mai sus! :)
.. culcatzi-va oameni buni si votati la ore normale 8) |
Votat 14, cel mai simplu si la subiect...si arata cool as well :)
Vad ca majoritatea au aceleasi gusturi ;) |
Clar 14.....simplu si tot odata elegant. Ala cu steagu americii......international nu inseamna AMERICA!!!O ideie destul de proasta.
|
am votat 8. Cel facut cu galben si cu globul. Si ultimul imi place, numarul logo 07.
|
M-amsucit si eu lol, in loc de 4 va fi 14 si de fapt era poza a patra( cu numaru 3 ) ufffffff
|
Grea alegere.
Nr. 14 care le place la multi ,arata bine insa nu-mi spune nimic.4 t international nu inseamna nimic, daca nu esti implicat in "chestie".Cel putin jumatate din po****tie habar nu are ce este ala tuning,iar tuningul fiind un lucru legat de masini ,e ideal ca undeva pe acolo prin desen sa apar si o masina cit de cit.Votez 10 desi l-as fi preferat fara scrisurile in mai multe limbi.Mi se pare cea mai sugestiva:4 tuning international cu globul si o masina tricolora ,adica cele 3 lucruri care ne caracterizeaza :sintem "mondiali",pasionati de masini ,dar raminem totusi romani. |
| All times are GMT +2. The time now is 08:49. |
- Copyright 2026 4Tuning