Intrebarea 6. 28.octombrie 2008
Muzica
Sa vedem cat de ingeniosi ati fi la sonorizarea unui camion. Ce ati pune, unde si de ce. Multimedia acceptata. Gadgeturi.
Imaginatie sa aveti
12 boxe ptr ca e un nr norocos si as merge numy pe MAGNAT :X:X:X:X: 12 boxe si 3 woofere :> si bineteles o statie sau 2 :P dupa nevoie
Intrebarea 6. 28.octombrie 2008
Muzica
Sa vedem cat de ingeniosi ati fi la sonorizarea unui camion. Ce ai pune, unde si de ce. Multimedia acceptata. Gadgeturi.
Imaginatie sa aveti
nam vazut intrbarea asta.rasp acu dc nu e pre tarziu.
pai sinplu,pe panoul din spatele paturilor,montam un monitor 60 ,de care legam un dvd,si un tuner tv.si vreo 4 ovale infinity ,in stanaga si in dreapta cate un subwoofer,cam atata,sa aibe si soferul loc sa doarma
Concursul s-a incheiat, multumim pentru participare.
Daca credeti ca a fost greu, ganditi-va cat de greu este pentru noi sa decidem castigatorii.
Multe raspunsuri haioase si originale, multa imaginatie din partea voastra, si multi useri care merita premiile, mai mult de 2 in fiecare zi, fara discutie.
Dar pentru ca asa am stabilit initial, vom aloca numai 2 premii pe intrebare, desi le merita mai multi.
Concursul nefiind tehnicist si riguros, am alocat premiile celor a caror raspunsuri ne-au placut mai mult, nu inseamna ca au cele mai bune raspunsuri.
Nu au existat raspunsuri bune sau rele.
In consultare directa cu sponsorul concursului, am ales castigatorii.
Toti ceilalti primesc si ei felicitarile noastre, cat si promisiunea ca vor putea avea sansa sa castige alte concursuri pe care urmeaza sa le organizam.
Multumim inca o data pentru participare si felicitari tuturor.
Multumim Viasat Explorer si emisiunii de tuning camioane.