Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Generalitati tuning

Generalitati tuning Tuning, Sfaturi utile, Trend-uri, Noutati, Discutii, Generalitati

Reply

Thread Tools
Old 30-03-08, 11:48   #1
el_bandito_15

Stock

Exclamation imi puteti da un sfat?

am un volvo S40 model 2000 ... am vazut poze si chestii si imi place cum se tuneaza, dar nu gasesc NICAIERI body kit pentru masina asta. ma puteti ajuta , va rog? daca stiti vreo firma care vinde asa ceva...
si as vrea sa mai stiu un pretz aproximativ
el_bandito_15 is offline   Reply With Quote
Old 30-03-08, 12:02   #2
Psycho
2 Roti

Stage 5

Psycho's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Echipa de sprijin]
[2 Roti]
Default Re: imi puteti da un sfat?

ai putea sa folosesti functia search pentru forum ... o idee si a doua idee ai putea sa incerci la bazar .. o zii buna
Psycho is offline   Reply With Quote
Old 30-03-08, 12:26   #3
el_bandito_15

Stock

Quote:
Originally Posted by Psycho View Post
ai putea sa folosesti functia search pentru forum ... o idee si a doua idee ai putea sa incerci la bazar .. o zii buna
1. am cautat pe forum si nu am gasit nimic cu adevarat folositor
2. la bazar nu exista body kit pentru S40 2002
3. o ZI buna

daca cineva poate sa imi dea o informatie folositoare... raman dator
Old 31-03-08, 22:18   #4
CobraRB
Fiat Driver

Stage 3

CobraRB's Avatar

Member of:
[Fiat]

pai dai un search pe google (cauta pagini in ro),dar in orice caz nu cred k ai putea gasi deoarece oamenii nu prea tuneaza volvo,cred k singura optiune ar fi sa ii faci un bodykit la comanda la un garaj specializat in bodykits.
sper k te va ajuta sfatul meu
Old 31-03-08, 22:44   #5
el_bandito_15

Stock

Quote:
Originally Posted by CobraRB View Post
pai dai un search pe google (cauta pagini in ro),dar in orice caz nu cred k ai putea gasi deoarece oamenii nu prea tuneaza volvo,cred k singura optiune ar fi sa ii faci un bodykit la comanda la un garaj specializat in bodykits.
sper k te va ajuta sfatul meu
aham deci nu prea exista kituri de volvo... pe google am cautat si am gasit unul singur care e aproape identic cu ala standard pe care il am eu, si mai costa si mult (1500 de euro).
o sa ma duc maine prin oras sa vad pe la niste tuning garages dar nu prea cred eu ca fac la comanda... si chiar daca fac cred ca ajung la un pretz prea mare pt buzunaru meu ...
oricum ms pentru sfat asta chiar m`a ajutat
Old 01-04-08, 15:14   #6
CobraRB
Fiat Driver

Stage 3

CobraRB's Avatar

Member of:
[Fiat]

Quote:
Originally Posted by el_bandito_15 View Post
aham deci nu prea exista kituri de volvo... pe google am cautat si am gasit unul singur care e aproape identic cu ala standard pe care il am eu, si mai costa si mult (1500 de euro).
o sa ma duc maine prin oras sa vad pe la niste tuning garages dar nu prea cred eu ca fac la comanda... si chiar daca fac cred ca ajung la un pretz prea mare pt buzunaru meu ...
oricum ms pentru sfat asta chiar m`a ajutat
cu placere
CobraRB is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -