Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Generalitati tuning

Generalitati tuning Tuning, Sfaturi utile, Trend-uri, Noutati, Discutii, Generalitati

Reply

Thread Tools
Old 20-03-08, 14:55   #1
DJ_Primaru

Stage 4

DJ_Primaru's Avatar

Default Neon Under Car Kit help...

Am o problema...de ceva timp am akizitionat un set de neoane multicolore.Garantie nu am,iar la unul intre ele banuiesc k a intrat apa,s-a oxidat si numai merge.Vreau sa stiu se poate cumpara doar un neon,nu tot setul??Si eventual se poate repara???Din cate am auzit cik se poate...nu stiti un service ceva prin cluj de preferinta...
DJ_Primaru is offline   Reply With Quote
Old 22-03-08, 19:49   #2
DJ_Primaru

Stage 4

DJ_Primaru's Avatar

Default Re: Neon Under Car Kit help...

Kiar nu stie nime???dc stie kreva va rog lasati un reply...ms mult
Old 22-03-08, 22:31   #3
Marius_n

Stage 3

salut..din pacate nu te pot ajuta pt k sunt si mai necunoscator k u dar as vrea sa imi pun si eu asa ceva si sa-mi spui si mie cat ai dat pe el si de unde l-ai cumparat..!Dar acum nu-ti mai merg celelalte culori?
Marius_n is offline   Reply With Quote
Old 23-03-08, 21:46   #4
DJ_Primaru

Stage 4

DJ_Primaru's Avatar

a mele leam cumparat din cluj d la un magazin dar din pacate nam fost atent si erau chinezesti si nu dadea garantie.au fost 5,2mil cu led-uri,lumineaza f tare,masina din avatar.Pai lumina in 7 culori park plus inca 2moduri de jocuri de lumini!Exista si neoane cu neon in interior mai ieftine si lumineaza mai putin tare!Stiu alt magazin la care da garantie 1an!daca vrei si numele magazinului da un messege k til dau p PM sa nu fac reclama s nu zik astia d p 4t cva...
Old 23-03-08, 21:48   #5
DJ_Primaru

Stage 4

DJ_Primaru's Avatar

Acuma vreau sa le izolez pe cat posibil ca e problema k intra apa si mizerie la ele si se oxideaza si numai merg...sper sa pot rezolva neonu ala...cele ku neon in interior is in jur d 3mil
Old 25-03-08, 16:36   #6
Marius_n

Stage 3

thx dj pt sfat...se vad super insa pun in balanta faptul k scorul e de 5 mil si nu sunt f fiabile fiind supuse umezelii mai mereu.oricum ms frumos!
Marius_n is offline   Reply With Quote
Old 26-03-08, 11:45   #7
DJ_Primaru

Stage 4

DJ_Primaru's Avatar

Npc marius!asta e pb neoanelor ca din cauza umezelii numai functioneaza...nush daca exista ceva neoane sa fie etans inchise,ca atunci nar mai fi pb asta Orikum incerec sa le izolez pe cat posibil sa vad daca are ceva efect...
Old 26-03-08, 12:02   #8
Daniel_Toa

Stage 5

Daniel_Toa's Avatar

Member of:
[Moderators]
[BMW]
[DACIA]
[VW]

Izolati le cu silicon la capete sau pe unde nu sunt etanse, si nu mia aveti plobleme cu ele
Daniel_Toa is offline   Reply With Quote
Old 27-03-08, 19:43   #9
DJ_Primaru

Stage 4

DJ_Primaru's Avatar

Ms mult Daniel_Toa...sper sal pot repara si asa o sa fac...
Old 01-04-08, 14:07   #10
DJ_Primaru

Stage 4

DJ_Primaru's Avatar

Am vb ku un prieten care se pricepe la electronik si la kestii de genu...knd merg sa le repar daca reusesc atunci va dau de stire...pentru cei interesati sau pt cei care au astfel de probleme!tot atunci o sa le si izolez...abia astept:P
- Copyright 2026 4Tuning -