Salut am o bara fata din fibra de sticla si vreau sa o monte.Am fost pe la service uri si ma costa 3mil vopsitul mi se pare foarte mult si m am hotarat sa mi o fac singur.Bara este alba am inteles ca acela este kitul ce se da la sfarsit peste fibra.Bara pare destul de finisata doar ca mai are mici zgarieturi de la 1 m distanta nu se vad doar de aproape.Daca ma poate sfatui cineva cu ce sa incep pana ajung la vopsea am inteles ca sprit kit ce acopera toate defectele.
in principiu trebuie smirgheluita , chituita , smirgheluita iar , data cu un strat de grund , dupa care trebuie vopsita , si la sfarsit 2 3 straturi de lac ! daca o faci singur sa pui poze ! good luck !
in principiu trebuie smirgheluita , chituita , smirgheluita iar , data cu un strat de grund , dupa care trebuie vopsita , si la sfarsit 2 3 straturi de lac ! daca o faci singur sa pui poze ! good luck !
Absolut corect... este mult de munca dar daca ai timp si putina indemanare reusesti sa o faci singur.
Sa nu uiti de poze cand termini!
Bara fata e terminata de o saptamana a iesit bine.Bara spate mai trebuie doar lacul sa l dau si gata.DUpaia trebuie sa mi iau plasa neagra sa pun.Am atasat si poze!
Si eu sunt destul de multumit cum a iesit.Bine daca te apropi la 30cm se mai vede pe ici colo cate o chestie dar nesemnificativa.Astept suspensia spor si apoi voi monta bara fata.