![]() |
Bara Fata Sfat
1 Attachment(s)
Salut am o bara fata din fibra de sticla si vreau sa o monte.Am fost pe la service uri si ma costa 3mil vopsitul mi se pare foarte mult si m am hotarat sa mi o fac singur.Bara este alba am inteles ca acela este kitul ce se da la sfarsit peste fibra.Bara pare destul de finisata doar ca mai are mici zgarieturi de la 1 m distanta nu se vad doar de aproape.Daca ma poate sfatui cineva cu ce sa incep pana ajung la vopsea am inteles ca sprit kit ce acopera toate defectele.
|
Re: Bara Fata Sfat
vezi că este o secţiune despre vopseluri, aruncă un ochi acolo....
|
in principiu trebuie smirgheluita , chituita , smirgheluita iar , data cu un strat de grund , dupa care trebuie vopsita , si la sfarsit 2 3 straturi de lac ;) ! daca o faci singur sa pui poze ! good luck !
|
Quote:
Sa nu uiti de poze cand termini!:-) |
2 Attachment(s)
Bara fata e terminata de o saptamana a iesit bine.Bara spate mai trebuie doar lacul sa l dau si gata.DUpaia trebuie sa mi iau plasa neagra sa pun.Am atasat si poze!
|
Multumesc frumos pentru poze. A iesit extraordinar dupa cate se vede in pozele postate de tine. Felicitari!
|
Si eu sunt destul de multumit cum a iesit.Bine daca te apropi la 30cm se mai vede pe ici colo cate o chestie dar nesemnificativa.Astept suspensia spor si apoi voi monta bara fata.
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:20. |
- Copyright 2026 4Tuning