Generalitati tuning Tuning, Sfaturi utile, Trend-uri, Noutati, Discutii, Generalitati |
View Poll Results: ce masina este cea mai ''modificabila''??
|
Dacia
|
|
37 |
6.83% |
Oltcit
|
|
22 |
4.06% |
Opel Kadett
|
|
6 |
1.11% |
Opel Calibra
|
|
45 |
8.30% |
Opel Astra
|
|
13 |
2.40% |
Renault 5
|
|
27 |
4.98% |
Honda Civic
|
|
69 |
12.73% |
BMW seria 3
|
|
83 |
15.31% |
VW golf
|
|
140 |
25.83% |
Seat Leon
|
|
13 |
2.40% |
Ford Focus
|
|
12 |
2.21% |
Altele
|
|
39 |
7.20% |
Masina pe care o conduc
|
|
36 |
6.64% |
10-08-06, 15:26
|
|
TIME SQUAD Member
Stage 5
Member of: [TIME SQUAD]
|
Re: cea mai ''modificabila'' masina ?
WOB-ule....sustinatorii mei paci :P te-ai ars )
|
|
|
10-08-06, 15:32
|
|
Observator 4tuning
Stage 5
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [REDACTOR 4TUNING] [4Tuning International] [VW] [Nissan] [Mitsubishi] [Toyota] [MERCEDES]
|
Eu Ma Bucur !
|
|
|
10-08-06, 16:13
|
|
Observator 4tuning
Stage 5
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [REDACTOR 4TUNING] [4Tuning International] [VW] [Nissan] [Mitsubishi] [Toyota] [MERCEDES]
|
imaginile postate sunt cu caracter informativ si nu reprezinta toate generatiile de masini postate mai sus!
asa sa va gadil putin ochiul si sava faceti o idee
pozele cu masini modificate reflecta doar tuningul optic
Bafta
|
10-08-06, 16:44
|
|
Virtual Tuner
Stage 5
Member of: [X-Team Racing Club]
|
golf 4 ever!
|
|
|
10-08-06, 17:43
|
|
Stage 5
|
Golf 3 vr6
|
|
|
10-08-06, 18:12
|
|
Daewoo Driver
Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
cine stie unde gasesc un spoiler sau lama nu stiu sigur cum ii zice ca la loganul din imaginea asta
un PM cine stie.
mc
|
|
|
10-08-06, 18:38
|
|
Stage 5
Member of: [No Limits racing team]
|
cam din majoritatea masinilor se pot face niste bombe din orice punct de vedere! calitatea germana nu se poate compara cu nimic.....dar eu totusi am votat pe "honda civic" motoare relativ mici din care se poate scoate f mult arata bine tuningate si sunt fiabile! parerea mea...
|
10-08-06, 18:59
|
|
Banned
Stage 5
|
eu cred ca cea mai modificabila e masina pe care o conduci. Si sa argumentez de ce: Pe acea masina probezi una alta, pe aceea experimentezi, din aceea incerci sa scoti cat se poate de mult, si uneori mai ai avantajul unor modificari facute de alti pe care tu le perfectionezi.
Mie poti sa imi dai un golf2...ca sincer nu stiu cu ce se mananca, dar daca imi dai un Oltcit...stiu unde trebuie umblat, cum trebuie umblat, cam ce intra, cum intra, cat se poate scoate.
Peace!
|
|
|
10-08-06, 19:12
|
|
Suzuki Driver
Stage 5
Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [MACS] [Suzuki]
|
am votat golful. poate ca ptr faptul ca mi-am adaugat singur niste detalii la intrebarea poll-ului. de ex, cea mai modificabila din ro. in rest, parerea mea ca orice masina are particularitatile ei, care pot trezi diverse inspiratii. in cazul acesta singura limita este banul, sau timpul, sau imaginatia fiecaruia. daca stai bine si te gandesti, orice masina este modificabila pana la 100%. daca incepi de la suruburi si termini cu geamul din plexi si caroseria din diverse fibre, exista infinit variante si finalitati.
in cazul nostru, golf-ul, usor de gasit piese, po****r, forma generoasa, usoara ptr amatori, pretabila la tuning ad-hoc, nepretentioasa in linii.
|
|
|
11-08-06, 00:25
|
|
General Supervisor
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [BMW] [MERCEDES] [2 Roti] [ALFA ROMEO]
|
am votat "masina pe care o conduc" pt k pe asta imi pot aplica ideile asa cum o fac vt tunerii pe pozele lor...
|
|
|
11-08-06, 00:33
|
|
Presedinte RACING SYNDICATE
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Racing Syndicate] [VW]
|
VW se stie.... cu Golf I gti s-a lansat tot....
VW fiabila ieftina si usor de tunat...
|
|
|
11-08-06, 09:40
|
|
Stage 5
|
NAUTILIUS ai atins un puct sensibil! In Romania, pt ca in ea traim si asta ne ocupa tot timpul, nu poti sa gaseti oamneni cu bani care sa-si perminta modificari substantiale la masini noi si sa zicem si mai puternice pt ca:
-viata unui motor de conceptie noua este mai mica (se doreste cresterea vanzarilor nu fiabilitate), deci schimbi motoru mai des, ca sa nu mai vb de costurile unui motor nou
-electronica si computerizarea face o masina noua mai greu de modificat
-costurile pentru modificari sunt ENORME!!!!!!!
-etc.
In schimb un motor de conceptie mai veche este usor de modificat fizic, phisic nu ai ce, piese de schimb gasesti garla, costurile sunt foarte mici, iar potentialu de modificare enorm (asta spuneai si tu despre BROSCUTA), dar vezi tu oamenii din ziua de azi sunt plini de impresii si dom`le hai sa arat eu ce masina am si sa se suie toate zdrentele si parasutele la mine in masina, sa ma dau cocos!
Eu personal sunt intr-u totul deacord cu ce ai scris tu! Imi face mai mare placere sa fiu intr-o Broscuta si sa-mi bat joc de un M5 sau de o calibra, sau de un TT!!! Am o satisfactie aparte!
Totusi ar mai fi ceva: degeaba ai tu masina blana daca nu te duce capu cum s-o conduci! E greu de realizat dar cu o dacie stock, mi-am batut joc de un TT modificat blana (vreo 250-300 caluti); l-am prins in aglomeratie si bou habar n-avea cum sa-si plimbe masina, ca sa nu mai vb de schimbat vitezele!
P.S. Fiti cu capu pe umeri la volan! Imprudenta, prostia si teribilismu fura mai multe vieti decat viteza!
|
|
|
11-08-06, 10:22
|
|
Stage 5
|
Si ala cu TT-ul mergea cu spatele nu ? ( desi si asa cred ca te facea ).Lasa-neeeee,lasa-neeee.DACIA RULZ !!
|
|
|
11-08-06, 10:31
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by P_C_D
Si ala cu TT-ul mergea cu spatele nu ? ( desi si asa cred ca te facea ).Lasa-neeeee,lasa-neeee.DACIA RULZ !!
|
Poate ca tu nu sti ce inseamna "aglomeratie"! Sper sa te documentezi! Apropo mai sunt 3 insi care erau cu mine in masina si care pot confirma! Si tine minte nu pe toti i-a fatat ma-sa in masina! NU toti taranii cu bani si masini marfa stiu s-o si conduca!
|
|
|
11-08-06, 10:39
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Gogu02
potentialu de modificare enorm (asta spuneai si tu despre BROSCUTA), dar vezi tu oamenii din ziua de azi sunt plini de impresii si dom`le hai sa arat eu ce masina am si sa se suie toate zdrentele si parasutele la mine in masina, sa ma dau cocos!
|
Poate ca te-ar surprinde sa afli, dar Broscuta atrage atentia mai mult decat Seat Leon FR
Quote:
Originally Posted by Gogu02
Eu personal sunt intr-u totul deacord cu ce ai scris tu! Imi face mai mare placere sa fiu intr-o Broscuta si sa-mi bat joc de un M5 sau de o calibra, sau de un TT!!! Am o satisfactie aparte
|
Ti-ar trebui o broscuta in stare buna si vreo 2000-3000 EUR ca sa iei un motor performant plus alte componente - rezulta un brotac de 100-150 CP care se da cu un M3 sau cu un Lotus Elise. Si arata mai bine ca R5 GTT, faima si mandria unor amici de-ai nostri de pe aici
Motivele pentru care nu prea se contruiesc astfel de masini pe la noi nu au de-a face cu impresiile, ci cu gandirea caracteristica romanului care are bani de Lotus Elise si-si ia BMW 535d, sau are bani de Opel Speedster si ia in loc de asta VW Passat Variant, ca "deh, frate, mai duc si eu ceva pungi de la Carrefour", sau un televizor, o chiuveta, fotoliul favorit al mamei-soacre sau dracu' mai stie ce, ca am vazut o poza cu un SLK argintiu cu portbagajul deschis si umplut cu o piramida de 2 metri de saci de varza legati cu sfoara
~Nautilus
|
|
|
|
|