| Generalitati tuning Tuning, Sfaturi utile, Trend-uri, Noutati, Discutii, Generalitati |
17-10-10, 17:32
|
|
|
Oltcit Driver
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Oltcit] [Fiat]
|
Aripa zgariata
Sper ca am postat unde trebuie...
Am fost zilele trecute la cumparaturi cu masina...toate bune si frumoase pana m-am intors la frate-miu acasa (RAHOVA). am tras masina in fata blocului pentru 10 minute, am descarcat si cat am urcat sa duc bagajele si am coborat iar, am gasit o zgarietura de circa 40 cm cu cheia pe aripa dr spate 
Intrebarea e: la cum arata din poze...exista vreo solutie speciala ceva care ar putea acoperi zgarietura?
|
|
|
17-10-10, 17:44
|
|
Stage 3
|
Re: Aripa zgariata
E prea adanca zgarietura , doar revopsita !
|
|
|
17-10-10, 19:05
|
|
|
Oltcit Driver
 Stage 5
Member of: [Oltcit] [4Rally]
|
sigur e cu cheia?nu de alta dar parca sunt mai late putin...
pana sa revopsesti toata aripa poti lua o pensula fina si cu putina vopsea acoperi,altfel umezeala care intra in zgarietura o sa faca ravagii in scurt timp,mai ales cand vor fi sub 0 grade afara...
|
|
|
17-10-10, 21:00
|
|
|
Oltcit Driver
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by julaikos
sigur e cu cheia?nu de alta dar parca sunt mai late putin...
pana sa revopsesti toata aripa poti lua o pensula fina si cu putina vopsea acoperi,altfel umezeala care intra in zgarietura o sa faca ravagii in scurt timp,mai ales cand vor fi sub 0 grade afara...
|
Cheie, cui...ceva la indemana...(o fii fost cheie din aia subtire ca tiganii aia jegosi n-au banii de usi metalice  )
Ma gandeam ca exista vreo pasta ceva sa poate acoperii ca o sa se vada urat daca dau cu vopsea  am un marker aceeasi culoare ca a masinii...l-am mai folosit si se vede naspa
|
|
|
17-10-10, 23:10
|
|
|
Oltcit Driver
 Stage 5
|
daca e ruj dinala cu cear e fix pix....vopsea data cu pensula subtire cat mai repede,chiar si alta culoare asemanatoare,nu lasa zgarietura acolo neacoperita
|
|
|
17-10-10, 23:39
|
|
|
Oltcit Driver
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by julaikos
daca e ruj dinala cu cear e fix pix....vopsea data cu pensula subtire cat mai repede,chiar si alta culoare asemanatoare,nu lasa zgarietura acolo neacoperita
|
Nu...e un marker (ca ala cu care scrii) numai ca asta scrie cu vopsea  e exact culoarea masinii dar o sa ramana surplus si o sa se vada urat
|
|
|
17-10-10, 23:53
|
|
|
Oltcit Driver
 Stage 5
|
atunci apesi de cateva ori pe varful lui intr-un dop de la un PET si iei o pensula subtire si faci o dunga ingusta,am avut si eu un marker dinasta si curgea vopsea daca apasam pe varf (are un arc si o bila la interior sau ceva de genu)
|
|
|
18-10-10, 00:02
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Virtual Tuning]
|
Quote:
Originally Posted by Danutz Bratosin
Nu...e un marker (ca ala cu care scrii) numai ca asta scrie cu vopsea  e exact culoarea masinii dar o sa ramana surplus si o sa se vada urat
|
Ai putea īncerca și să dai cu el , să lași vopseaua să se usuce după care puțin polish la mānă să uniformizezi. Sper că nu spun prostii,dar dacă e ce-mi imaginez eu, merge.
|
18-10-10, 09:56
|
|
|
Oltcit Driver
 Stage 5
|
merge ce spui matale doar daca da vopseaua cu ceva ingust,altfel freci la dunga aia daca dai 2-3mm pe alaturi de zgarietura de te plictisesti...
|
|
|
18-10-10, 09:58
|
|
 Stage 5
Member of: [Opel]
|
Prima varianta creion retus + polish , a 2-a si cred ca asta din urma e cea mai buna revopsit elementul. ( Ne pare rau pentru paguba adusa un dobitoc nu a avut ce face se pare )!
|
|
|
18-10-10, 10:32
|
|
|
Oltcit Driver
 Stage 5
|