![]() |
Aripa zgariata
4 Attachment(s)
Sper ca am postat unde trebuie...
Am fost zilele trecute la cumparaturi cu masina...toate bune si frumoase pana m-am intors la frate-miu acasa (RAHOVA). am tras masina in fata blocului pentru 10 minute, am descarcat si cat am urcat sa duc bagajele si am coborat iar, am gasit o zgarietura de circa 40 cm cu cheia pe aripa dr spate:evil: Intrebarea e: la cum arata din poze...exista vreo solutie speciala ceva care ar putea acoperi zgarietura? |
Re: Aripa zgariata
E prea adanca zgarietura , doar revopsita !
|
sigur e cu cheia?nu de alta dar parca sunt mai late putin...
pana sa revopsesti toata aripa poti lua o pensula fina si cu putina vopsea acoperi,altfel umezeala care intra in zgarietura o sa faca ravagii in scurt timp,mai ales cand vor fi sub 0 grade afara... |
Quote:
Ma gandeam ca exista vreo pasta ceva sa poate acoperii ca o sa se vada urat daca dau cu vopsea:cry: am un marker aceeasi culoare ca a masinii...l-am mai folosit si se vede naspa:???: |
daca e ruj dinala cu cear e fix pix....vopsea data cu pensula subtire cat mai repede,chiar si alta culoare asemanatoare,nu lasa zgarietura acolo neacoperita
|
Quote:
|
atunci apesi de cateva ori pe varful lui intr-un dop de la un PET si iei o pensula subtire si faci o dunga ingusta,am avut si eu un marker dinasta si curgea vopsea daca apasam pe varf (are un arc si o bila la interior sau ceva de genu)
|
Quote:
|
merge ce spui matale doar daca da vopseaua cu ceva ingust,altfel freci la dunga aia daca dai 2-3mm pe alaturi de zgarietura de te plictisesti...:rolleyes2
|
Prima varianta creion retus + polish , a 2-a si cred ca asta din urma e cea mai buna revopsit elementul. ( Ne pare rau pentru paguba adusa un dobitoc nu a avut ce face se pare )!
|
O sa incerc asa cum ati zis voi...sper sa nu se mai vada:???:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:51. |
- Copyright 2026 4Tuning