Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Generalitati tuning (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning.html)
-   -   Aripa zgariata (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning/214790-aripa-zgariata.html)

Danutz Bratosin 17-10-10 17:32

Aripa zgariata

4 Attachment(s)
Sper ca am postat unde trebuie...
Am fost zilele trecute la cumparaturi cu masina...toate bune si frumoase pana m-am intors la frate-miu acasa (RAHOVA). am tras masina in fata blocului pentru 10 minute, am descarcat si cat am urcat sa duc bagajele si am coborat iar, am gasit o zgarietura de circa 40 cm cu cheia pe aripa dr spate:evil:
Intrebarea e: la cum arata din poze...exista vreo solutie speciala ceva care ar putea acoperi zgarietura?

Hestilo 17-10-10 17:44

Re: Aripa zgariata

E prea adanca zgarietura , doar revopsita !

julaikos 17-10-10 19:05

sigur e cu cheia?nu de alta dar parca sunt mai late putin...

pana sa revopsesti toata aripa poti lua o pensula fina si cu putina vopsea acoperi,altfel umezeala care intra in zgarietura o sa faca ravagii in scurt timp,mai ales cand vor fi sub 0 grade afara...

Danutz Bratosin 17-10-10 21:00

Quote:

Originally Posted by julaikos (Post 3734975)
sigur e cu cheia?nu de alta dar parca sunt mai late putin...

pana sa revopsesti toata aripa poti lua o pensula fina si cu putina vopsea acoperi,altfel umezeala care intra in zgarietura o sa faca ravagii in scurt timp,mai ales cand vor fi sub 0 grade afara...

Cheie, cui...ceva la indemana...(o fii fost cheie din aia subtire ca tiganii aia jegosi n-au banii de usi metalice:evil:)
Ma gandeam ca exista vreo pasta ceva sa poate acoperii ca o sa se vada urat daca dau cu vopsea:cry: am un marker aceeasi culoare ca a masinii...l-am mai folosit si se vede naspa:???:

julaikos 17-10-10 23:10

daca e ruj dinala cu cear e fix pix....vopsea data cu pensula subtire cat mai repede,chiar si alta culoare asemanatoare,nu lasa zgarietura acolo neacoperita

Danutz Bratosin 17-10-10 23:39

Quote:

Originally Posted by julaikos (Post 3735769)
daca e ruj dinala cu cear e fix pix....vopsea data cu pensula subtire cat mai repede,chiar si alta culoare asemanatoare,nu lasa zgarietura acolo neacoperita

Nu...e un marker (ca ala cu care scrii) numai ca asta scrie cu vopsea:) e exact culoarea masinii dar o sa ramana surplus si o sa se vada urat

julaikos 17-10-10 23:53

atunci apesi de cateva ori pe varful lui intr-un dop de la un PET si iei o pensula subtire si faci o dunga ingusta,am avut si eu un marker dinasta si curgea vopsea daca apasam pe varf (are un arc si o bila la interior sau ceva de genu)

manu_96xls 18-10-10 00:02

Quote:

Originally Posted by Danutz Bratosin (Post 3735856)
Nu...e un marker (ca ala cu care scrii) numai ca asta scrie cu vopsea:) e exact culoarea masinii dar o sa ramana surplus si o sa se vada urat

Ai putea īncerca și să dai cu el , să lași vopseaua să se usuce după care puțin polish la mānă să uniformizezi. Sper că nu spun prostii,dar dacă e ce-mi imaginez eu, merge.:D

julaikos 18-10-10 09:56

merge ce spui matale doar daca da vopseaua cu ceva ingust,altfel freci la dunga aia daca dai 2-3mm pe alaturi de zgarietura de te plictisesti...:rolleyes2

PSD-ul 18-10-10 09:58

Prima varianta creion retus + polish , a 2-a si cred ca asta din urma e cea mai buna revopsit elementul. ( Ne pare rau pentru paguba adusa un dobitoc nu a avut ce face se pare )!

Danutz Bratosin 18-10-10 10:32

O sa incerc asa cum ati zis voi...sper sa nu se mai vada:???:

All times are GMT +2. The time now is 05:51.

- Copyright 2026 4Tuning