Eu lucrez la un service specializat in masini americane(nu pit stop) si sunt destule dar lista incepe:
Ford F450 Super Duty(cireasa de pe tort )6,4 twin turbo automata
Ford TAURUS 95-3,8 V6 automata
Mercury Sable.
Si lista va continua mai pe seara insotita de pozele de rigoare.
Am si eu un 2002 FORD TAURUS SE ( recent adus ) unde este acest service ?
Member of: [FORD] [Old School Cars] [BMW] [MERCEDES]
Re: Masini Americane in Romania?
masina cred ca este un Rambler, daca nu ma insel..sta de mult prin buc..pe undeva..
LE: am gresit, este un plymouth valiant generatia a 3-a(1967–1973), e a unei cunostinte, anul trecut in octombrie era deja la el la bloc, sper sa iasa ceva frumos, are motorul original, omul e pasionat de masini, multidetinator
noua mea achizitie : Mercury Grand Marquise 5.0 L hidramata din 1990, masina are 45 mii mile facute in total,stare ireprosabila, numere de New York si drept de circulatie,totul stok in afara de un mp3 , incerc sa o pastrez cu numere de USA ca te rup astia la taxe !!
frumoasa si la dunga
cati cp scoate cu EFI? cred ca are niste norme destul de riguroase, cu monopunct un Chrysler 5th Avenue din '87 de 5.2 avea 140CP, nici a ta nu cred ca are prea mult spre 200
banuiesc ca e destul de Loaded pt vremea ei, A/C era oarecum o banalitate pt USA
pai si cu asigurarea ce faci? masinile din afara UE platesc un RCA lunar de 4-500lei daca mai tin bine minte, taxa de anul trecut, anul asta nu stiu..
gume cu dunga alba am vazut doar la SH, motorul are in jur de 150 CP , ca dotari e full option in afara de piele, interiorul oricum arata ca o sufragerie , cu asigurarea mai jonglam , in rest supermultumit de ea!!!
salut sunt si eu un npasionat al masinilor americane am vazut la mine in orash un GMC...prea belea dar totusi prefer un dodge charger din 1968 sau un plymouth hemi cuda..