Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Generalitati tuning

Generalitati tuning Tuning, Sfaturi utile, Trend-uri, Noutati, Discutii, Generalitati

Reply

Thread Tools
Old 16-12-09, 22:57   #1
Fiat1.8GT

Stage 1

Exclamation Am nevoie de ajutor!

Cu ceva timp in urma am pus folie pe geamuri,am primit un talon cu care dovedeam ca folia este legala!
Problema e ca am uitat talonul cu care dovedeam ca folia e pusa legal, pe bord si de la soare s'a negrit tot!!
Masina e inmatriculata pe italia, circul cu ea in italia.....!
Ce pot face?

Cineva mi'a zis ca daca ma opreste politia ,Carabineri, etc...nu o sa am probleme pt. ca au o lanterna cu care se uita pe geamurile cu folie si se vede codul sau ceva ce dovedeste ca este pusa legal!!!
are drepatate?
Fiat1.8GT is offline   Reply With Quote
Old 16-12-09, 23:50   #2
Frizz

Stage 3

Frizz's Avatar

Default Re: Am nevoie de ajutor!

Din cate stiu eu nu se uita cu lanterna. Ai o autorizatie (omologazione in italiana) care o prezinti cand te opreste. De obicei opresc masinile care au folie pe geamurile laterale din fata, in rest ce care au pe spate nu prea se complica sa ii opreasca.

Eu am primit amenda cateva sute de euro pentru ca aveam folie pe fata 80% inchisa!

Tu ai si pe fata?
Frizz is offline   Reply With Quote
Old 17-12-09, 15:00   #3
Fiat1.8GT

Stage 1

Folia o am pe lateral spate,Luneta din spate!
Cum am precizat,am avut un talon cu care dovedeam ca e pusa legal, dar l'am lasat pe bord si s'a negrit tot de la soare!
Fiat1.8GT is offline   Reply With Quote
Old 17-12-09, 15:05   #4
sandor406
Dacia Driver

Stage 5

sandor406's Avatar

Member of:
[DACIA]

dute acolo unde tior pus folia si iti da alta foaie! iar politaii nu se iau de tine dak ai pe spate, dar pot sa ceara omologarea! iar politai au un aparat cu care masoara cat la % ai inchisa folia, dar pe spate nu au dece sa se uite!