Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > SKODA > Masina mea Skoda

Reply

Thread Tools
Old 07-03-08, 19:48   #256
MadCow

Stage 5

MadCow's Avatar

Member of:
[Opel]
Default Re: SKODA vRS

Quote:
Originally Posted by yoda View Post
asta face pereche cu "...fiecare zice ce vrea si crede ce vrea.siteul asta zici ca e facut special pt mancatorie dar sa vedem de 1 mai cine face softuri mai bune pt tfsi si ca exista doar o firma de tuning adevarata RBN..."
bafta la gogosi...dar sa nu fie arse!
in mod cert nu are soft facut de RBN daca asta se crede.
in ceea ce priveste softuri de TCM mai bine vedeti-va de treaba. s-a incercat rosoftarea unui TT TFSI in iasi de acest "SRL" si masina ar fi trebuit de mearga "beeeeton frate" dupa spusele omului, si cu 0.7 in turbo dupa spusele calculatorului, adica mergea NU.

Last edited by MadCow; 07-03-08 at 19:51.
MadCow is offline   Reply With Quote
Old 07-03-08, 19:51   #257
alexGTI
Audi Driver

Stage 5

alexGTI's Avatar

Member of:
[VW]
[AUDI]
[RENAULT]

poro ?
chestia cu tcm era o simpla parere.
o tura ? ... oricand
alexGTI is offline   Reply With Quote
Old 07-03-08, 19:59   #258
yoda
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

yoda's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[2 Roti]
[SUBARU]

Quote:
Originally Posted by MadCow View Post
in mod cert nu are soft facut de RBN daca asta se crede.
in ceea ce priveste softuri de TCM mai bine vedeti-va de treaba. s-a incercat rosoftarea unui TT TFSI in iasi de acest "SRL" si masina ar fi trebuit de mearga "beeeeton frate" dupa spusele omului, si cu 0.7 in turbo dupa spusele calculatorului, adica mergea NU.
multumesc mult pt precizare!acum dl.Vio poate sa inteleaga faptul ca acel gti alb de la Iasi care trage f tare NU este facut de RBN! q.e.d.
cu stima si poate ne vedem si prin Iasi!
ier ref la tcm ... no comments!
Old 07-03-08, 20:06   #259
yoda
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

yoda's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[2 Roti]
[SUBARU]

Quote:
Originally Posted by alexGTI View Post
poro ?
chestia cu tcm era o simpla parere.
o tura ? ... oricand
poro=porsche romania..ai zis ca treci frecvent pe acolo!
yoda is offline   Reply With Quote
Old 07-03-08, 20:14   #260
naka66vio

Stage 5

naka66vio's Avatar

Member of:
[SKODA]

yoda aberezi la greu.deci tot ce spui e o aberatie. ca sa numai o lungesc cu tine aici cu cel mai tare tfsi al tau pe 400m,cu faptul cami dai 2 tiruri pe 400 de metri,cu faptul ca am stat cu un tdi baza de 140cp asta cu esp pus si cu startul dat de el eu iti zic doar atat.batel pe SPEEDER DACA POTI si pe urma ai tot dreptul la replica pana atunci mai vorbim si ramane relativ tot ce ai zis u si nedovedibil.faptul ca masina mea nu trage la 5500 sau are o balba acolo iar o mare greseala a ta care este total neadevarata si falsa.am suit in masina azi cateva persoane si niciunul nu vedea ceea ce doar u zici ca ai vazut ca masina are o problema acolo.asta e o mare aberatie a ta si nam zis exact ma stiu eu sigur sau mia zis rabanne ca gti alb e facut de el am zis ca cred si crede si el asta pt ca a facut o masina si crede ca despre aia e vb.atata tot.in rest numai bine si succes in continuare
REVO ST3,APR RSC exhaust,ITG intake,Sachs Perfomance Clutch with SMF,QUAIFFE lsd,update breather kit,FORGE dv&bov,NEUSPEED dog bone,NEUSPEED rear sway bar link,H&R sway bars,EIBACH pro kit springs,BILSTEIN B8 shock absorber,VDO TURBO boost gauge,OZ ULTRALLEGERA 18"rims with MICHELIN PS2,AUTOTECH HPFP,S3 brakes pads DS2500,S3 intercooler,FORGE twincooler,IE rods,KO4 turbo,S3 injectors,S3 camshafts,RS4 FPR VALVE,Wot box,Boost controler,MOTUL fluids,CARBON LOOK.etc
naka66vio is offline   Reply With Quote
Old 07-03-08, 20:20   #261
naka66vio

Stage 5

naka66vio's Avatar

Member of:
[SKODA]

am o intrebare pt cine se pricepe sau poate a patzit problema asta.asta sera am facut niste plecari mai violente si cred ca am gresit cand sa o dau pe a doua sau ceva de genul.am oprit si numi mai intra in viteze.am plecat de pe lok cu 4 si am mers vreo 5 minute.am incercat sa bag din nou in viteze intra in toate normal inafara de 1 care intra mai greu.am stat e lok si am bagat 1 repetat si sia revenit.cineva mia zis ca sau intins ceva sufe pe acolo si isi revine.avetzi vreo idee ceva?
Old 07-03-08, 20:21   #262
yoda
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

yoda's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[2 Roti]
[SUBARU]

Quote:
Originally Posted by naka66vio View Post
yoda aberezi la greu.deci tot ce spui e o aberatie. ca sa numai o lungesc cu tine aici cu cel mai tare tfsi al tau pe 400m,cu faptul cami dai 2 tiruri pe 400 de metri,cu faptul ca am stat cu un tdi baza de 140cp asta cu esp pus si cu startul dat de el eu iti zic doar atat.batel pe SPEEDER DACA POTI si pe urma ai tot dreptul la replica pana atunci mai vorbim si ramane relativ tot ce ai zis u si nedovedibil.faptul ca masina mea nu trage la 5500 sau are o balba acolo iar o mare greseala a ta care este total neadevarata si falsa.am suit in masina azi cateva persoane si niciunul nu vedea ceea ce doar u zici ca ai vazut ca masina are o problema acolo.asta e o mare aberatie a ta si nam zis exact ma stiu eu sigur sau mia zis rabanne ca gti alb e facut de el am zis ca cred si crede si el asta pt ca a facut o masina si crede ca despre aia e vb.atata tot.in rest numai bine si succes in continuare
ASA ESTE EU RAMAN CU ABERATIILE MELE, DOVEDITE PE STRADA SI DYNO, IAR TU RAMAI CU ABERATIILE TALE BY RBN!
Old 07-03-08, 20:26   #263
yoda
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

yoda's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[2 Roti]
[SUBARU]

Quote:
Originally Posted by naka66vio View Post
IAR REF LA SPEEDER SAU LA ORICE MASINA FACUTA DE RBN..IN MOMENTUL IN CARE VINE RABANE SI SPUNE CA MASINA X SAU Y ESTE CEL MAI TARE TFSI DE 200 FACUT DE EL FARA MODIFICARI HARD GEN TURBINA, INJECTOARE, POMPA BENZINA, L S D ATUNCI O SA MA DAU BUCUROS CU EA INDIFERENT DE REZULTAT!PANA IN MOMENTUL ACELA DATUL CU MASINI FACUTE DE RBN MI SE PARE O PIERDERE DE TIMP SI O UZURA NEJUSTIFICATA A MASINII MELE!MULTA STIMA CELOR CARE VOR INTELEGE EXACT CE AM VRUT SA SCRIU!
Old 07-03-08, 20:27   #264
naka66vio

Stage 5

naka66vio's Avatar

Member of:
[SKODA]

eu chiar nu inteleg de ce te certi u cu m ine sau ce incerci sa dovedesti.nu teai dat cu mine sa sti dacami dai 2 tiruri cum spui.vin cu masina la bucuresti si daca e adevarat faptul care il spui u ca la 5500 are o balba sau numai trage acolo si mai spun asta 3 persoane neutre iti dau pe lok 20 de mi de euro.si 2 la mina nu stiu de ce compari masina mea cu a ta pe cand eu am doar soft iar u ai mult mai multe ca mine.plus ca ai si soft RACE cum spui.iti zic mai mult ca sigur ca nu sti nimik din faptul cum merge masina mea absolut nimik.pt ca atunci cand team plimbat nam mers delok violent am mers normal asta poate ai observat si u.repet mai vb dupa ce il faci pe speeder daca il faci chiar daca nare upgradeurile tale
Old 08-03-08, 00:22   #265
naka66vio

Stage 5

naka66vio's Avatar

Member of:
[SKODA]

am o filmare doar cu treptele 1 si 2 0-100.conduce o fata si pe a 3a na mai nimerito.e pt prima oara cand face o plecare dasta.mam pus si eu in dreapta sa vad cum nu trage masina de la 5000.se vede clar sin a 2 a ca se duce clar.deci nu vad unde e balba vazuta de uni.sau asta cu 5500 care nu trage e o obsesie a unora sau nu stiu ce sa inteleg??????!!!uitativa clar la a 2a cum se duce pe 5500!!!daca se balbaie sau altceva.scuze pt filmare dar asta o mai am pe tel si scuze pt condusul fetei care na mai nimewrit si viteza a 3a ca era destul de speriata
Old 08-03-08, 00:44   #266
naka66vio

Stage 5

naka66vio's Avatar

Member of:
[SKODA]

scuze nam pus filmarea o pun aici si daca poate cineva sa cronometreze si timpul 0-100 asta e cu plecare de pe lok nu ca o filmare de mai sus a altcuiva care era din mers de la 20-30 la ora. https://www.youtube.com/watch?v=wD6951uEyw0 da pe mine nu asta ma intereseaza ci faptul cu balba de la 5500 pt care pierd oricat ca nu este delok adevarat
Old 08-03-08, 01:15   #267
golf4tunat

Stage 3

golf4tunat's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Softul meu e facut la Cluj ( Kisslorand ) nu la Bucuresti ( RbN ) . In acea perioada cei doi lucrau sub aceasi firma , de aici poate confuzia , dar omul a prelucrat timp de 2 ore langa mine mapele softului meu .
Naka ... daca nu simti nici o balbaiala la 5500 rpm inseamna ca nu e , yoda iti trage un semnal pentru ca multe din tfsi-urile facute nu sunt echilibrate la turatii inalte si au curbe violente de crestere si scadere de putere ... se simt si daca esti cel mai nesimtit sofer . Daca nu le simti probabil ca nu le ai .
Nu stiu daca sunt eu barometru pentru tfsi , ce stiu e ca masina mea merge bine si nu ma voi opri numai la soft .
Old 08-03-08, 02:33   #268
alfredo3ge

Stage 4

alfredo3ge's Avatar

parerea mea este ca masina ta trage foarte bine. bafta la cat mai multe modificari.
alfredo3ge is offline   Reply With Quote
Old 08-03-08, 09:38   #269
yoda
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

yoda's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[2 Roti]
[SUBARU]

Quote:
Originally Posted by golf4tunat View Post
Softul meu e facut la Cluj ( Kisslorand ) nu la Bucuresti ( RbN ) . In acea perioada cei doi lucrau sub aceasi firma , de aici poate confuzia , dar omul a prelucrat timp de 2 ore langa mine mapele softului meu .
Naka ... daca nu simti nici o balbaiala la 5500 rpm inseamna ca nu e , yoda iti trage un semnal pentru ca multe din tfsi-urile facute nu sunt echilibrate la turatii inalte si au curbe violente de crestere si scadere de putere ... se simt si daca esti cel mai nesimtit sofer . Daca nu le simti probabil ca nu le ai .
Nu stiu daca sunt eu barometru pentru tfsi , ce stiu e ca masina mea merge bine si nu ma voi opri numai la soft .
M U L T U M E S C !
Old 08-03-08, 09:55   #270
naka66vio

Stage 5

naka66vio's Avatar

Member of:
[SKODA]

a cronometrat cineva filmarea?nam pus nici o filmare cu mine la volan pt ca nam o camera buna deocamdata doar tefeonul si de cate ori incerc sa filmeze cineva cu mine in masina ori ma trezesc cu el pe scaunele din spate ori sta cu mainile peste mine si ma deranjeaza.na fost vb ca ma atentionat sau mia tras un semnal despre anumite tfsi care au probleme sus a fost vb chiar despre masina mea. o sa mai incerc sa fac o filmare exact de la 5000 in sus sa dovedesc inca odata cu toate ca nam cui ceva ce nu este adevarat.si va rog cronometrati filmarea cu toate ca e condusa de catre o fata si e cu plecare de pe lok nu din mers.........
- Copyright 2024 4Tuning -