02-03-08, 23:02
|
|
Stage 5
Member of: [SKODA]
|
Re: SKODA vRS
Quote:
Originally Posted by sonyscorpion
Care e mai dibace sa imi spuna si mie in cat timp am luat 100 in filmuletul asta?
|
sincer uitete cum iti creste tie pana la 60km/h si uitate la filmarea care am puso eu ca sare instantaneu la 65
|
|
|
02-03-08, 23:48
|
|
Stage 5
Member of: [Honda]
|
S T O P!
1,2,3 nu ai trecut in fata probabil din cauza esp, orisicum, nu am spus ca te am facut ca nu se numeste facut ce am facut noi acolo, ideea este ca eu doar ti-am zis ca mai trebe lucrat la masina ta ca are mult potential, citeste cu atentie si nu te aprinde ca pustii de pe aici ca esti mai cu cap decat ei.
Apoi eu nu am mai mult de 230 niciodata ca nu am cum cu injectoarele pe care le am.Iar cu filmuletul stii ca nu am plecare este normal, la tine sare instant ca nu uita ca rotiile tale derapeaza foarte mult si e normal sa se duca acum de kilometraj asa repede, e ca si cum ai suspenda o masina ajunge in 1-2 secunde la 100km, intelegi, am vrut cu filmuletul sa iti arat ca suntem pe acolo, diferenta este la plecare. Acum cum vrei tu, eu nu sunt genul mama ce l-am facut sau ce m-a facut, daca tu crezi ca unu din noi a reusit sa faca pe alalalt te anunt ca aia nu se numeste cursa.
|
|
|
02-03-08, 23:54
|
|
Stage 5
|
okis team inteles perfect ai dreptate .nu am incercat sa ma scuz in vreun fel.o sa incerc sa fac mai mult .poate in 2-3 luni o sa fie alta mancare de peste.felicitari pt masina si pt felul cum arata si cum merge.astazi a fost cea mai frumosa la intrunire
REVO ST3,APR RSC exhaust,ITG intake,Sachs Perfomance Clutch with SMF,QUAIFFE lsd,update breather kit,FORGE dv&bov,NEUSPEED dog bone,NEUSPEED rear sway bar link,H&R sway bars,EIBACH pro kit springs,BILSTEIN B8 shock absorber,VDO TURBO boost gauge,OZ ULTRALLEGERA 18"rims with MICHELIN PS2,AUTOTECH HPFP,S3 brakes pads DS2500,S3 intercooler,FORGE twincooler,IE rods,KO4 turbo,S3 injectors,S3 camshafts,RS4 FPR VALVE,Wot box,Boost controler,MOTUL fluids,CARBON LOOK.etc
|
|
|
02-03-08, 23:57
|
|
Stage 5
|
thanks, vezi ca mai aveam si roti de iarna , si mai grele si plin facut si eu cu 140 kg...oricum tinem legatura, eu acu nu ma mai intereseaza octavia sa ii mai fac ceva astept sa fac vreo 4000-5000 cu honda sa incep sa ma bag la motor. Bafta si tie!
|
|
|
03-03-08, 00:00
|
|
Stage 5
Member of: [Opel]
|
foarte faina masina si merge si f tare din cate vad. (dieselul chiar m-a impresionat)
naka66vio - cu ce presiune mergi in turbo? ca vad ca rupe strada.
|
|
|
03-03-08, 00:00
|
|
Stage 5
|
si eu aveam plinul facut
|
|
|
03-03-08, 00:02
|
|
Stage 5
|
Quote:
thanks, vezi ca mai aveam si roti de iarna , si mai grele si plin facut si eu cu 140 kg...oricum tinem legatura, eu acu nu ma mai intereseaza octavia sa ii mai fac ceva astept sa fac vreo 4000-5000 cu honda sa incep sa ma bag la motor. Bafta si tie!
|
prea tare honda am vazuto la meeting nu?
|
|
|
03-03-08, 00:12
|
|
Stage 5
|
Frate faza e in felul urmator, am inteles ca in un anume topic te ai luat un pic la harta ca vezi doamne te am dat cu masina mea si nu ai simtit ca trage foarte tare, asa este la DSG automate nu se simte ca schimba foarte repede fata de o manuala unde turatia scade cand apesi ambreiaj si apoi cand dai drumu te baga in scaun,este o diferenta simtitoare la senzatie nu si la forta, in schimb nimeni nu intelege ca nu trebe sa se certe dimpotriva se poate vorbi la o bere si impartasii ideei de la care ai numai de invatat la fel si cu tunerii astia care e normal sa aiba impresia ca sunt cei mai buni, e ceva normal fiindca ei trebe sa isi vanda produsul si asa mai departe dar ei fac aceasi greseala ca noi care in loc sa ne vedem si sa vorbim sa ne dam pareri si sa vedem unde gresim noi ne "faultam" ca prostii intre noi. Eu am vb azi cu mai multi intre care si Rabane dar pur si simplu doar ca o povestire nu ca un repros sau ceva in gen si el stie bine ca nciodata nu ma ascund dupa degete si mereu am spus ce ma deranjeaza, ca unora le plac intepaturile si cacaturi de astea e problema lor, mie daca nu mi-a placut ceva la masina am spus si lu Raban la fel(exemplu la un moment dat mie imi sarea cutia in ture aiurea rau si m-a speriat desi poate altora le placea-dar nu era ok pentru cutie) deci cel mai bine in viata e sa ramai prieten cu o persoana si nu o cearta din cauza unei curse. La tine problema mea si nu e un repros e ca un sfat, numai tine masina in 7000 asa mult,stai cu ochii pe turometru si cand vezi ca se apropie SCHIMBA ca deja turbina ta nu mai da NIMIK la 7000, dar nimik ca nu are cum sa dea pe final, fa un test dino si ai sa vezi ca dupa 7000 coboara puterea e doar zgomot, e singura greseala care faci, si ar mai fii plecarea, numai pleca in scartaieli tine din ambreiaj treptat, nu lasa roata sa inceapa sa derapeze, tre sa iti simti un pic masina sa ii stii limitele.
|
|
|
03-03-08, 10:46
|
|
Stage 5
|
Quote:
Frate faza e in felul urmator, am inteles ca in un anume topic te ai luat un pic la harta ca vezi doamne te am dat cu masina mea si nu ai simtit ca trage foarte tare, asa este la DSG automate nu se simte ca schimba foarte repede fata de o manuala unde turatia scade cand apesi ambreiaj si apoi cand dai drumu te baga in scaun,este o diferenta simtitoare la senzatie nu si la forta, in schimb nimeni nu intelege ca nu trebe sa se certe dimpotriva se poate vorbi la o bere si impartasii ideei de la care ai numai de invatat la fel si cu tunerii astia care e normal sa aiba impresia ca sunt cei mai buni, e ceva normal fiindca ei trebe sa isi vanda produsul si asa mai departe dar ei fac aceasi greseala ca noi care in loc sa ne vedem si sa vorbim sa ne dam pareri si sa vedem unde gresim noi ne "faultam" ca prostii intre noi. Eu am vb azi cu mai multi intre care si Rabane dar pur si simplu doar ca o povestire nu ca un repros sau ceva in gen si el stie bine ca nciodata nu ma ascund dupa degete si mereu am spus ce ma deranjeaza, ca unora le plac intepaturile si cacaturi de astea e problema lor, mie daca nu mi-a placut ceva la masina am spus si lu Raban la fel(exemplu la un moment dat mie imi sarea cutia in ture aiurea rau si m-a speriat desi poate altora le placea-dar nu era ok pentru cutie) deci cel mai bine in viata e sa ramai prieten cu o persoana si nu o cearta din cauza unei curse. La tine problema mea si nu e un repros e ca un sfat, numai tine masina in 7000 asa mult,stai cu ochii pe turometru si cand vezi ca se apropie SCHIMBA ca deja turbina ta nu mai da NIMIK la 7000, dar nimik ca nu are cum sa dea pe final, fa un test dino si ai sa vezi ca dupa 7000 coboara puterea e doar zgomot, e singura greseala care faci, si ar mai fii plecarea, numai pleca in scartaieli tine din ambreiaj treptat, nu lasa roata sa inceapa sa derapeze, tre sa iti simti un pic masina sa ii stii limitele.
|
daca ai sta unde stau eu si nai avea cu cine sa te dai nai exersa plecarile de unul singur asa de nebun acum numai fac greselile cu 7 mi ture si urmaresc si eu turometrul si o sa incerc sa scot si plecarea cu scartzaieli.sunt incepator credema si pe mine dar pe parcurs se invatza
|
|
|
04-03-08, 11:48
|
|
Stage 5
|
in curand se pare ca va apare alaturi de admisie si arcuri si evacuarea
|
|
|
05-03-08, 08:55
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [2 Roti] [SUBARU]
|
Quote:
Originally Posted by MadCow
foarte faina masina si merge si f tare din cate vad.
naka66vio - cu ce presiune mergi in turbo? ca vad ca rupe strada.
|
dupe ce am citit randurile de mai sus acum chiar ca nu mai am rabdare pana ne vedem!
|
|
|
05-03-08, 10:55
|
|
Stage 5
|
probabil ca o sa te vezi cu speeder inainte sa te vezi cu mine.in weekend sar putea sa aibe masina gata si a zis ca te suna el ca sa nu se mai lungeasca treaba pana de 1 mai.succes pana una alta cu el.eu mai invatz plecarile .pana ne vedem banuiesc ca mai ai de asteptat cateva luni.dar cu atat mai bine....te salut
|
|
|
05-03-08, 13:18
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [2 Roti] [SUBARU]
|
Quote:
Originally Posted by naka66vio
probabil ca o sa te vezi cu speeder inainte sa te vezi cu mine.in weekend sar putea sa aibe masina gata si a zis ca te suna el ca sa nu se mai lungeasca treaba pana de 1 mai.succes pana una alta cu el.eu mai invatz plecarile .pana ne vedem banuiesc ca mai ai de asteptat cateva luni.dar cu atat mai bine....te salut
|
k...no problem...ideea era ca mesajul de mai sus era pt madcow!
|
|
|
05-03-08, 19:10
|
|
Stage 5
Member of: [Opel]
|
Quote:
Originally Posted by yoda
k...no problem...ideea era ca mesajul de mai sus era pt madcow!
|
daca trec cu masina prin Bucuresti te anunt din timp. problema e ca acum am eu batai de cap cu ambreiajul...poate mi-l schimba pe garantie
|
|
|
05-03-08, 19:45
|
|
Stage 3
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
Quote:
Originally Posted by MadCow
daca trec cu masina prin Bucuresti te anunt din timp. problema e ca acum am eu batai de cap cu ambreiajul...poate mi-l schimba pe garantie
|
Iar visezi la garantii ? Nu-ti dau astia nimika moka ! Foarte bine merge masina Naka da vezi totusi boost in turbo , ca nu e consumabila turbina .
|
|
|
|
|