masina s-a ales si cu primul accident...azi in centru..vizavi de casa cartii..pe partea cu CEC-ul..mai in fata..este o banca..PROCReDIT..noi vrand sa intram in parcarea din fata de la banca..am semnalizat drepta si am asteptat umpic..pt ca tocmai iesea alta masina..asta a durat cam 1-2 min..pt ca si respectivul..greu se misca..si au trecut multe masini pe langa a noastra..cand la un moment..se vede jumatare de Renault Megane..trece de noi..si cand sa mai treaca si restu de masina.. da cu spatele cu partea din dreptul rotii dreapta spate in bara noastra pe stanga
..si acolo a ramas.. la volan fiind o FEMEIE!!!!!!!!!...la inceput femeia a inceput sa faca gura..ca nu e ea de vina..pana la urma s-a lamurit ca vina este a ei..dupa ce si-a sunat si barbatul..etc...dupa care zice.."haideti sa ne vedem fiecare de drum si gata"
...pana la urma s-a ajuns la politie..i-a dat ei 3 puncte si vreo..1 mil si ceva amenda..iar femeia din nou zicand "pai si domnul nu pateste nimik?!?" dupa zece minute de explicatii ale politistului in sf femeia este lamurita(asa cred
) acum masina sigur se v-a face pe casco pt ca aia pe asigurare nu or sa inlocuiasca bara..probabil or sa o vopseasca si nu vreau asa ceva...in rest masina merge de minune a trecut de 2 mii km..dar de traim in romania iar in romania exista FEMEI!!!(nu am nimik cu ele..dar multe sunt bombe rau)