Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > SKODA > Skoda tuning

Reply

Thread Tools
Old 22-09-10, 19:56   #1
B 58 MAL

Stage 5

B 58 MAL's Avatar

Default Octavia Tour - Faruri lupa

Am si eu o intrebare. Am o octavia 1 din 2002, 1.9 tdi 90cp, ALH model elgance, pe faza scurta+lunga nu am lupa , dar nu stiu daca am pe proiectoare ? cum pot afla..? am gasit niste faruri sa cumpar,dar zice ca are lupa pe proiector si pe faza scurta. Dar zice ca faza scurta este separata de faza lunga ca nu foloseste bec H4. Puteti sa ma lamuriti cu ceva ?vreau sa achizionet cu lupa sa pun xenon , multumesc.

Last edited by Paul; 08-02-11 at 21:58.
B 58 MAL is offline   Reply With Quote
Old 22-09-10, 20:13   #2
cangri
Opel Driver

Stage 5

cangri's Avatar

Member of:
[Opel]
Default Re: faruri lupe skoda

xenon parerea mea
se vede mult mai bine noaptea chiar si pe asfalt ud
cangri is offline   Reply With Quote
Old 22-09-10, 20:15   #3
julaikos
Oltcit Driver

Stage 5

julaikos's Avatar

Member of:
[Oltcit]
[4Rally]

Ca sa fie lamurire din start,lupele cu doua faze nu au bec H4,becul h4 este bec de far normal(cu oglinda) si cu doua filamente,deci doua faze date de acelasi bec
lupa cu doua faze are un bec cu un singur filament si un perete semicircular care se misca actionat de un electromagnet sau motoras

acum
1.cum nu stii daca ai lupa sau nu pe proiectoare?ai proiectoare?daca da mai uita-te la ele,daca e o lupa acolo n-ai cum sa n-o vezi
2 legat de achizitionarea farurilor,sunt faruri care au lupa doar pe faza scurta,si pe faza lunga au o oglinda cu bec separat

xenon poti pune pe orice fel de far cu lupa

Turbos make torque and torque makes fun!
julaikos is offline   Reply With Quote
Old 23-09-10, 13:41   #4
B 58 MAL

Stage 5

B 58 MAL's Avatar

dar exista faruri care sa aiba lupa doar pe scurta ? dar sa fie tot h4 ?
Old 23-09-10, 14:30   #5
julaikos
Oltcit Driver

Stage 5

julaikos's Avatar

Member of:
[Oltcit]
[4Rally]

nu exista in lumea asta faruri cu lupe cu becuri h4,de ce nu intelegi?becurile h4 sunt doar in faruri clasice cu oglinda,si neaparat doua faze in acelasi far,pentru ca becul h4 este cu doua faze

exista lupe doar cu faza scurta,si au becuri h1,h7 etc...
Old 23-09-10, 15:47   #6
B 58 MAL

Stage 5

B 58 MAL's Avatar

ok am inteles , vroiam sa achizitionez niste faruri dayline si intelesesem ca au lupe peste tot si ca raman h4 . dar am sunat acum si au zis ca au faza scurta h1 faza lunga h1 si proietoare h3 si au lupe decat pe scurta+proiectoare. bun sa zicem ca le iau , oare pot sa tin aprinsa faza lunga + scurta , nu sa tin tras de maneta. gen ca la bmw.. impingi de maneta si ramane si scurta+lunga aprinsa. mersi pentru informatii.

Last edited by B 58 MAL; 23-09-10 at 16:02.
Old 23-09-10, 22:24   #7
julaikos
Oltcit Driver

Stage 5

julaikos's Avatar

Member of:
[Oltcit]
[4Rally]

uite asta cu ramasul ambelor faze aprinse n-o stiu,foarte probabil nu o sa fie asa,dar nu bag mana in foc
daca farurile sunt facute special pentru modelul tau de masina,trebuie vazut la tine daca acum cu becurile h4 raman ambele faze aprinse cand dai faza lunga...daca nu raman,nici pe noile faruri n-o sa fie asa,dar cu un buton se poate face o "punte" astfel incat cand pui faza lunga sa ramana aprinsa si faza scurta
- Copyright 2024 4Tuning -