Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > GPS - Navigatie - Multimedia - Comunicatii - Auto Gadgets

Reply

Thread Tools
Old 06-11-07, 13:36   #16
mmmm

Stock

Default Re: Software navigatie

Quote:
Originally Posted by Psycho View Post
s-a terminat jmecheria cu 2008
Pina cind vor ajunge sa faca 3D si cladirile din Romania... Daca intrati pe youtube o sa vedeti si un filmulet cu 2008-ul pe strazile din Bucuresti...
Am scris producatorului care a prezentat Demo-ul de mai sus acum o saptamina si ziceau ca pt. inceput au in plan sa faca 3D monumentele importante gen Intercontinental, Arcul de Triumf etc. Si mai au in plan ca afara din localitati formele de relief sa aiba "īnaltime"...
mmmm is offline   Reply With Quote
Old 06-11-07, 23:14   #17
Psycho
2 Roti

Stage 5

Psycho's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Echipa de sprijin]
[2 Roti]

m-am decis si urmeaza sa iau un asus p535 ...

parca eten are prea multe belele si s-au plans f f multi de el
Psycho is offline   Reply With Quote
Old 07-11-07, 10:48   #18
mmmm

Stock

Nu stiu inca nimic despre Asus P535. In principiu ar trebui sa aiba:
procesor min 400 Mhz
memorie interna min. 512 MB. Am sa ma uit pe net sa vad ce scrie despre Asus si incerc sa revin.
mmmm is offline   Reply With Quote
Old 07-11-07, 10:56   #19
Psycho
2 Roti

Stage 5

Psycho's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Echipa de sprijin]
[2 Roti]

are procesor de 520 ... si astia zic .,... k ar fii mai bun decat eten .. la design e asemanator ... sun facute si teste si benchmark-uri cu ele si asus iese mai bine la ele ...

Psycho is offline   Reply With Quote
Old 08-11-07, 01:51   #20
Korne

Stage 5

Korne's Avatar

Member of:
[VW]

Acum vin eu cu dilema thread-ului, cine se pricepe si poate sa imi spuna unde gasesc eu cd pt sistem de navigare MCD intr-un POLO. imi trebuie softul, masina neavand cd cand am cumparat-o... si e pacat sa am navigare si sa nu o pot folosi. Merge doar originalul? merg mai multe softuri? daca da, unde pot sa le gasesc?
Korne is offline   Reply With Quote
Old 12-11-07, 13:11   #21
Korne

Stage 5

Korne's Avatar

Member of:
[VW]

ma omule, eu am spus ceva, am navigatie, te miri ca este pe polo? si cel de la porsche bucuresti a facut ochi... in fine, e acelasi sistem ca pe passat, se numescte MCD
Korne is offline   Reply With Quote
Old 10-05-08, 15:14   #22
Latty

Stock

Quote:
Originally Posted by pitiku View Post
salut...Am fost in Germania acum vreo 2 saptamani, si fiindca eram singur, a trebuit sa-mi iau un GPS, ca sa ma descurc pe acolo. Am cumparat un Blaupunkt TravelPilot Lucca 3.3 si pot sa spun ca e usor de folosit, e user-friendly, dar are un dezavantaj: fiindca a costat doar 150 EUR, are doar 4 harti: Germania, Austria, Elvetia si Luxemburg.
Are cineva idee cum as putea face sa ii pun mai multe, inclusiv pe cea a patriei noastre? Bun, pe langa achizitionarea CD-ului special, cu toate hartile Europei (intre care btw, nu se numara Ungaria, Romania, Bulgaria).
Merg si alte harti crackuite, sau nici o sansa?
Please, chiar am nevoie de ajutor, mi-ar parea rau sa-l fi achizitionat doar pentru cand calatoresc in A, D, CH.

Si inca ceva: VA ROG DIN SUFLET NU-MI DATI SFATURI DE GEN "Data viitoare ia-ti unul mai scump", OK? Eu caut rezolvarea unei probleme, nu stres suplimentar. Multumesc.

....se poate pune cam orice pe el. Si eu am cumparat unul tot din Germania, la fel ca al tau, si pot spune ca e super ok, eu am pus Miomap pe el si merge foarte bine. Daca nu l-ai rezolvat, cauta pe softpedia forum si vei gasi revolvarea,...ma vei gasi si pe mine cauta nick-ul "latty" (ala sunt eu) si da-mi un PM (un mesaj personal) si il rezolvam si pe al tau.
O zi buna iti doresc!
Latty is offline   Reply With Quote
Old 10-05-08, 15:18   #23
Latty

Stock

Quote:
Originally Posted by Korne View Post
ma omule, eu am spus ceva, am navigatie, te miri ca este pe polo? si cel de la porsche bucuresti a facut ochi... in fine, e acelasi sistem ca pe passat, se numescte MCD

cred ca este un Blaupunkt Travel pilot DX...am vazut la un moment dat niste imagini de CD-uri pe un torrent
Old 03-06-08, 20:12   #24
gvrlcristian

Stock

am un beker trafic assist high speed2,il am original cu toate accesoriile,cablu,suport,cd.ma intereseaza daca exista cd,soft,ceva cu hartile noi si lb romana.eu am de 2006,sunt sofer de tir si multe trasee noi nu le are,iar europa de est e schitata doar in traseele mari.Daca stie cineva de unde pot procura asa ceva(gvrlcristian@yahoo.com).va multumesc.
gvrlcristian is offline   Reply With Quote
Old 04-06-08, 10:40   #25
Latty

Stock

Cristi!...asta e GPS-ul tau?
http://www.activegps.co.uk/becker-tr...ed-II-7988.htm

O sa ma interesez cum se procedeaza cu el. IN principiu e un PNA deci se poate pune cam orice soft pe el.Eu nu stiu inca cum, dar nu e greu de aflat.SOlutia exista pe un site: GPSPassion.
Old 05-06-08, 02:15   #26
gvrlcristian

Stock

ok.mersi mult.daca ma poti ajuta in continuare,dau o bere mare,sunt din resita.daca gasesti ceva si te pricepi si cum se face,pot veni in tm.ms mult.te rog da un bip sau sms si te sun eu.nr meu 0723415797
gvrlcristian is offline   Reply With Quote
Old 26-06-08, 21:39   #27
dorin_ir

Stock

PDA Eten Glofiish X800 lucreaza perfect cu IGO 2006. Va sfatuiesc sa nu faceti upgrade la Nav N Go 2008 pentru ca erorile "out of memory" sunt frecvente la memoria acestui gadget indiferent de solutii de curatare a memoriei sau de modificarile din sys.
dorin_ir is offline   Reply With Quote
Old 31-08-08, 20:03   #28
ionut972

Stage 1

ionut972's Avatar

pentru Becker Traffic Assist Highspeed ||, unde,sau cum fac rost de o harta mai noua?multumesc
ionut972 is offline   Reply With Quote
Old 01-09-08, 11:14   #29
eddycdk
Skoda Driver

Stage 5

eddycdk's Avatar

Member of:
[Colectionar Machete]
[SKODA]
[4Tuning International]

folosesc Porsche Design Navigation 9611...
l-am ales pt ca e f usor de folosit, nu are butoane (e touch screen) si in strainatate (unde de altfel il si folosesc) arata harta 3D, matreialele sunt de nota 10, are bluethooth...si un design f fain!
daca mai are cineva, sunt curios ce parere are despre el! eu il am de app. 2 luni doar..

eddycdk is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -