Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > GPS - Navigatie - Multimedia - Comunicatii - Auto Gadgets

Reply

Thread Tools
Old 02-09-07, 04:16   #16
Achim
Dream Squad Member

Stage 5

Achim's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Dream Squad]
[Honda]
Default Re: Becker Trafic Assistent

Tocmai m-am intors din Germania cu ajutorul unui Becker Traffic Assist HighSpeed si vreau sa zic ca fara el sunt aproape sigur ca ma rataceam si dura de 2 ori mai mult. Pe autostrazi ca pe autostrazi (desi era placut sa stii tot timpul unde esti si cam cat mai ai pana la destinatie), dar prin orasele, era genial. Singura lui hiba era ca se mai incurca atunci cand intrai in pasaje, si atunci trebuia sa retii ultima lui "instructiune", sa o "executi" si dupa isi revenea el cand avea din nou semnal GPS. Si la stradute f apropiate te mai incurcai ca nu intelegeai exact pe unde vrea el sa o iei, dar pana la urma ajungeai super bine M-a uimit faptul ca avea toate parcarile de pe autostrazi, toate benzinariile (si nu scria numai Gas Station, ci iti arata dak e OMV, Aral etc) plus restaurante, fast-food'uri (la fel, mentiona McDonald's sau Burger King) si etc...

O singura dilema am, pe care o sa o rezolv luni sau marti cand ma duc pe la cei de la LuxAcustica. Pe cutie scria ca are si harta Romaniei (mi-a spus nenea de mi l-a vandut ca nu e completa da' are drumurile principale), insa imediat dupa Szeget in Ungaria am intrat in neant... S-ar putea sa fie pe cd'ul cu care vine in cutie, da' inca nu am apucat sa ma uit pe el.

Cert e ca touch-screen'ul e f misto de utilizat, si ti-l config dupa placerea ta Deci kiar il recomand pt drumuri in afara... in Ro sunt sigur ca e bun, dar acum ca am vazut tot ce stie, ai un gust amar ca inca la noi nu sunt toate disponibile
Achim is offline   Reply With Quote
Old 05-10-07, 11:58   #17
ffocus

Stage 5

ffocus's Avatar

am si eu un Becker...l-am folosit pe ruta ungaria, austria, italia...merge impecabil
ffocus is offline   Reply With Quote
Old 04-11-07, 11:43   #18
ionut972

Stage 1

ionut972's Avatar

Sunt taximetrist si mai plec din cand in cand dupa masini in Germania,am un Traffic Assist Highspeed II 7988 cumparat din Germania in luna Septembrie,este ultimul model si era la oferta cu 250 euro,are in cutie CD-ul cu toata europa,insa la noi in tara cred ca nu functioneaza bine satelitul la care se cupleaza.In Bucuresti functioneaza aproape bine,tinind cont de harta pe care o are din 2005,nu arata limita de viteza,nu arata cind ploua,nu spune ce strazi sunt in lucru,nu functioneaza info trafic,cu toate ca are aceste functii.In Germania se schimba situatia si este cu adevarat un sistem de navigatie performant,poate nu ma pricep eu bine si nu stiu sa umblu cu el ,dar in Romania nu arata comuna Rosu din Militari si nici Chiajna,am fost la Giurgiu si cand am intrat in oras pa si pusi,mai mult de atat nu are toate strazile si numere actualizate,este super testata prin Bucuresti si sincer sunt putin dezamagit,poate daca gasesc harta actualizata cu versiunea V1.3D.
ionut972 is offline   Reply With Quote
Old 05-11-07, 03:08   #19
Achim
Dream Squad Member

Stage 5

Achim's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Dream Squad]
[Honda]

mi se pare ca au mai aparut update'uri ... mie imi arata destul de multe detalii in Romania si mi-am pus si update'ul de limite de viteza

oricum am o veste oarecum proasta. a aparut noul model de TrafficAssist (mai slim si fara acele becuri pe lateral), care are un nou procesor si se pare ca din luna noiembrie va aparea o harta ce acopera Romania in proportie de peste 80%... acum problema e ca nu va functiona pe modele mai vechi... doar pe asta nou
Old 07-11-07, 10:42   #20
ionut972

Stage 1

ionut972's Avatar

Si unde pot sa fac update pentru a functiona cum zici tu ?
ionut972 is offline   Reply With Quote
Old 07-11-07, 11:41   #21
Schoricelul

Stock

Schoricelul's Avatar

Am si eu un Becker Trafic pro.
E mai vechi dar nu am apucat sa il folosesc pt ca nu gasesc nicaieri un CD cu harta pt Rom.
Daca are cineva bunavointa....
Schoricelul is offline   Reply With Quote
Old 07-11-07, 22:24   #22
Achim
Dream Squad Member

Stage 5

Achim's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Dream Squad]
[Honda]

Quote:
Originally Posted by ionut972 View Post
Si unde pot sa fac update pentru a functiona cum zici tu ?
dupa cum am scris si mai sus o sa mearga doar pe noul model
Old 13-11-07, 20:37   #23
the_fury

Stage 3

the_fury's Avatar

Member of:
[VW]

Quote:
Originally Posted by Achim View Post

oricum am o veste oarecum proasta. a aparut noul model de TrafficAssist (mai slim si fara acele becuri pe lateral), care are un nou procesor si se pare ca din luna noiembrie va aparea o harta ce acopera Romania in proportie de peste 80%... acum problema e ca nu va functiona pe modele mai vechi... doar pe asta nou
este vorba cumva despre editia ferrari? anyway am fost si eu pana in germania, si in loc sa aleg cel mai rapid drum l-am ales pe cel mai scurt si asa m-am trezit pe o poteca pe camp :LOL: nici nush cum au vazut-o din satelit, dar totul era in ordine... ne indica pe unde sa o luam mai departe si vreau sa spun ca este foarte precis, chiar tuseste cand depasesti limita de viteza :LOL:
the_fury is offline   Reply With Quote
Old 13-11-07, 21:15   #24
Achim
Dream Squad Member

Stage 5

Achim's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Dream Squad]
[Honda]

nu... ala e doar ceva de design
Old 13-11-07, 22:06   #25
the_fury

Stage 3

the_fury's Avatar

Member of:
[VW]

nu stiu sigur, dar am inteles ca si lucreaza mai rapid...
the_fury is offline   Reply With Quote
Old 21-12-07, 21:18   #26
crange

Stock

o rugaminte.....am becker 7988,si e terminat cd-ul.....si am ramas cu harta europa b in el....vreau sa plec pana in barcelona de revelion...poate cineva sa ma ajute cu o copie dupa cd?pls pls pls....
crange is offline   Reply With Quote
Old 22-12-07, 19:39   #27
keops64

Stock

Thumbs up Am testat modelul 7926 (imbunatatit de la 7934...)

Eu mi-am cumparat modelul Traffic Assist 7926, aparat cu aceleasi performante ca 7934 dar cu disign mai elegant. L-am testat in Italia, Austria si Ungaria, in Viena si Budapesta. As putea spune ca este excelent in ceea ce priveste capacitatea de reactie si intuivitatea meniului. Exemplu: prin Budapesta, in plin trafic pe un mare bulevard, am decis brusc sa schimb destinatia si am facut-o in doua minute, din mers, fara nici o problema. Rezolva f. bine schimbarile de ruta, recalculeaza destul de rapid. Spun "destul" deoarece, daca cineva doreste si mai multa reactivitate, ar trebui sa cheltuiasca peste 300 de euro, pe un model ceva mai sofisticat.Dupa mine, 7926 sau 7934 sunt excelente, tinand cont de raportul calitate pret. Eu am platit pe al meu 205 euro, in Italia. 7934 costa, in acelasi magazin, 167 euro. Cinstit, face tori acesti bani. Cat priveste harta din Romania, aici apar probleme, dar nu din vina navigatorului, ci a hartii. Exemplu: dupa Intorsura Buzaului, mergand spre Buzau, DN10 mi se pare, aparatul a pierdut, ptr cateva minute, harta proprie, indicand o deplasare "pe langa". Nu shtiu de unde provin hartile, dar eu astept actualizari la harta Romaniei. Cu semnalul GPS nu au fost probleme absolut deloc. Oricum, s-a descurcat bine prin orasele romanesti mari prin care am trecut: Oradea, Cluj, Tg Mures, Brasov. Sunt curios cum se va descurca in Bucuresti, dar ar trebui sa mearga beton.
Vi-l recomand.
keops64 is offline   Reply With Quote
Old 22-12-07, 19:46   #28
keops64

Stock

Wink Re: Becker Trafic Assistent

Ionut972,
modelul tau nu mai e de mult ultimul. Mai citeste. Ultimele harti disponibile sunt din 2006.
Old 22-12-07, 19:48   #29
keops64

Stock

Thumbs up Re: Becker Trafic Assistent

actualizari: pe NET, cu uTorrent sau BitTorrent. Cheia de cautare: Navigon.map
Da' n-o stiti de la mine...
Old 31-12-07, 14:42   #30
esso2007

Stage 3