Hmmm, nu stiu ce concluzie ai tras din raspunsul meu dar nu am avut intentia sa te iau peste picior sau altceva.
Sa revenim.
Dupa mine ceea ce zici tu este putin cam greu de facut. Sa-ti explic de ce:
-Monitorul trebuie sa aiba o intrare sau un mod de conectare compatibil cu un computer sau cu alt echipament video VGA, DVI, RGB etc. Intr-un echipament de tipul care l-ai indicat conectarea se face de obicei direct, intr-un mod de lucru specific echipamentului (mult mai ieftin pentru producator).
-Touchscreenul in mod uzual are o interfata oarecare cu mod de lucru USB sau serial RS232, cu putina rabdare si stiinta poate fi conectat la un computer. Totusi poti sa ai surpriza sa fie conectat direct in placa aparatului cu o interfata nestandard.
-Aparatul fiind la baza un player are un sistem de operare rudimentar si simplificat pentru a fi stocat intr-o memorie nu cred ca a fost prevazut nici software nici hardware pentru conexiunea cu un sistem mai mult sau mai putin extern (bluetooth, serial, etc), are totusi o intrare A/V si una pt rear camera, cea pentru IPod nu este interesanta pentru noi in cazul de fata.
In concluzie, efortul pentru modificarea/adaptarea acestui aparat pentru navigare cred ca este mai mare decit cel pentru achizitionarea unuia care ofera si aceste functii si multe altele in plus.
Oricum aceasta este parerea mea, nu ai nici o obligatie sa o asculti sau sa o pui in aplicare.
Bafta.