Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Colt Legislativ

Reply

Thread Tools
Old 01-03-13, 18:44   #16
alex.panciu

Stage 5

alex.panciu's Avatar

Default Re: Inmatriculare AUTO de pe BG pe RO cu mici probleme.

Quote:
Originally Posted by sabothor View Post
Ai idee unde pot verifica si in baza caror documente? Pot sa fac eu asta sau persoana de pe procura?
Poti sa incerci la udriste cu dovada si cu contract de vanzare cumparare sau procura ce ai pe numele tau...spui ca ai cumparat masina si nu ai talonul si vrei sa stii unde e sau cum il poti recupera si in general iti spune
alex.panciu is offline   Reply With Quote
Old 03-03-13, 23:56   #17
rover_cabrio

Stage 5

rover_cabrio's Avatar

talonul se recupereaza foarte simplu in bulgaria la fel ca in Romania !

Propietarul din carte si talon trebuie sa mearga la autoritatile emitente de acolo CU dovada amenzii platite in Romania pentru a il recupera !
Ce pot sa spun decat asa : trebuie sa dai de Intermediarul care a inmatriculat masina in Bulgaria sa ia legatura cu acel Bulgari din acte !

ce pot sa spun decat mult noroc si rabdare dar se rezolva si o sa te coste ceva !

anvelope IARNA import Germania Elvetia 13"-22" tel: 0768 885511 , 0762 333322
rover_cabrio is offline   Reply With Quote
Old 05-03-13, 01:48   #18
sabothor

Stage 4

sabothor's Avatar

Multumesc de sfaturi baieti. Rover - nu exista niciun intermediar, exista doar un proprietar in acte si altul pe procura.
M-am interesat si se pare ca talonul a ajuns in cele din urma la bulgari.
Am mai discutat la telefon cu doua persoane pe care sper sa ma pot baza si o voi rezolva pana la urma cumva. Trebuie doar sa astept sa treaca data de 15 Martie ca sa intre in vigoare noul timbru de mediu, ca apoi sa o pot inmatricula pe Romania.

O sa va tin la curent.

BMW 328ci (E46) / Topaz Blue / Modena Heritage Nappa Leather
BMW 320i (E36) ///M-Technick II Motorsport
EX: Opel Astra Coupe ЪERTONE
Disclaimer: Posts written by me are my views, ideas and opinions only, and should not be taken as facts, unless stated otherwise, or as trying to force my views on others! Thanks!
sabothor is offline   Reply With Quote
Old 08-04-13, 21:55   #19
victor321321

Stock

Thumbs up Re: Inmatriculare AUTO de pe BG pe RO cu mici probleme.

Quote:
Multumesc de sfaturi baieti. Rover - nu exista niciun intermediar, exista doar un proprietar in acte si altul pe procura.
M-am interesat si se pare ca talonul a ajuns in cele din urma la bulgari.
Am mai discutat la telefon cu doua persoane pe care sper sa ma pot baza si o voi rezolva pana la urma cumva. Trebuie doar sa astept sa treaca data de 15 Martie ca sa intre in vigoare noul timbru de mediu, ca apoi sa o pot inmatricula pe Romania.

O sa va tin la curent.
ai facut ceva?
imi spui si mie?
astept mesaj, daca se poate si nu e prea mult, pe geo_teo7@yahoo.com
iti multumesc anticipat!
victor321321 is offline   Reply With Quote
Old 09-04-13, 14:56   #20
sabothor

Stage 4

sabothor's Avatar

Salut, da, mi-am recuperat talonul din BG, dupa ce am luat legatura cu proprietarul din acte (bulgarul) si actualmente am numere rosii. Nu ma grabesc sa platesc taxa fiindca vreau sa ii fac si depreciere.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	IMG_0987.JPG
Views:	87
Size:	1.81 MB
ID:	2744295  
Old 10-04-13, 08:11   #21
Dj.Klaus
Oltcit Driver

Stage 4

Dj.Klaus's Avatar

Member of:
[Oltcit]

Quote:
Salut, da, mi-am recuperat talonul din BG, dupa ce am luat legatura cu proprietarul din acte (bulgarul) si actualmente am numere rosii. Nu ma grabesc sa platesc taxa fiindca vreau sa ii fac si depreciere.
salut! ce acte ai tradus pentru ati lua numerele rosii? ai facut si RAR-ul in vederea inmatricularii...cat a costat? Deprecierea in ce consta? Multumesc!
Dj.Klaus is offline   Reply With Quote
Old 16-04-13, 13:10   #22
sabothor

Stage 4

sabothor's Avatar

Quote:
Originally Posted by Dj.Klaus View Post
salut! ce acte ai tradus pentru ati lua numerele rosii? ai facut si RAR-ul in vederea inmatricularii...cat a costat? Deprecierea in ce consta? Multumesc!
Eu am deja toate actele traduse din bulgara in romana (legalizate la notar) iar RAR-ul nu este obligatoriu pentru numerele provizorii. Deprecierea consta in lipsa unor optiuni si starea generala a autovehicului. De exemplu eu nu am A/C, airbag sofer (acum am, fiindca mi-am schimbat volanul cu unul de M3, dar la autentificare voi repune volanul de M-Technick care nu are airbag). Se mai tine cont si de rugina pe caroserie sau starea interiorului (sa nu fie din piele). Rugina are ceva pe ici colo, iar interiorul tocmai l-am schimbat cu unul Vader Hurricane Amaretta Grey, cu alcantara si textil (deci nu mai am piele ).
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -