Sunt de acord ca ar trebui inasprite conditiile la traseu.Sunt unii care conduc cu frica,frate,de ce mai dai daca iti e frica la volan? eu l-am luat din prima,acum un an cand am implinit 18 ani,si sala (23pct),si traseu,si nu pot sa zic ca a fost greu,ba din contra.Dar ce ma nemultumeste e faptul ca unii iau permisul,si fac maxim ~50km pe an,si dupa cativa ani,nu mai au semnele in geam,dar se comporta mai rau ca un incepator.Sau faptul ca unii parca sunt batuti in cap,merg foarte incet.Ma duceam acum cateva zile la galati,era drumul aglomerat,iar in fata mea un nene de aproximativ 40-50 de ani mergea cu 50-60 in afara localitatii,veneau multe masini din sensul opus,iar in spatele lui se formase o coada lunga de masini...frate,e chiar frustrant sa mergi asa,nu stiu cum de mergea ala asa incet,si nu e singurul pe care l-am intalnit in trafic...era bine ca examenul acela psihologic/medical sa se repete din 5 in 5 ani,pt ca se pare ca nu toata lumea,chiar daca are permisul in buzunar,il merita sau are nevoie de el.Sau mai ma enerveaza teribilistii,care cum se vad cu carnetul in mana,dau talpa ,si in secunda 2 ii vezi in stalp.Chiar cunosc un caz in care o cunostiinta,dupa ce a dobandit permisul,mergea numai cu viteze de peste 150 km/h,iar dupa 2 saptamani a intrat in pom,facand masina zob,norocul fiind ca nu a patit nimic...chiar nu va inteleg,mergi asa dupa ce capeti experienta,sa stii sa tii o masina dreapta pe sosea.Eu am 15 mii km si nu ma consider merserias,priceput etc,ba chiar din contra,stiu ca nu am experienta necesara,dar merg cu o viteza acceptabila cand imi permite traficul (100-120 km/h)...ar trebuii sa fie mai multe ore de condus introduse,minim 50,pentru capatarea experientei...dar traim in Romania,deh...