Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Colt Legislativ

View Poll Results: Sa se inaspreasca sau nu examenul pt permis auto?
DA 52 74.29%
NU 18 25.71%
Voters: 70. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools
Old 27-09-11, 23:28   #31
CobraRB
Fiat Driver

Stage 3

CobraRB's Avatar

Member of:
[Fiat]
Default Re: Ati dori inasprirea acordarii permisului de conducere?

Sunt de acord ca ar trebui inasprite conditiile la traseu.Sunt unii care conduc cu frica,frate,de ce mai dai daca iti e frica la volan? eu l-am luat din prima,acum un an cand am implinit 18 ani,si sala (23pct),si traseu,si nu pot sa zic ca a fost greu,ba din contra.Dar ce ma nemultumeste e faptul ca unii iau permisul,si fac maxim ~50km pe an,si dupa cativa ani,nu mai au semnele in geam,dar se comporta mai rau ca un incepator.Sau faptul ca unii parca sunt batuti in cap,merg foarte incet.Ma duceam acum cateva zile la galati,era drumul aglomerat,iar in fata mea un nene de aproximativ 40-50 de ani mergea cu 50-60 in afara localitatii,veneau multe masini din sensul opus,iar in spatele lui se formase o coada lunga de masini...frate,e chiar frustrant sa mergi asa,nu stiu cum de mergea ala asa incet,si nu e singurul pe care l-am intalnit in trafic...era bine ca examenul acela psihologic/medical sa se repete din 5 in 5 ani,pt ca se pare ca nu toata lumea,chiar daca are permisul in buzunar,il merita sau are nevoie de el.Sau mai ma enerveaza teribilistii,care cum se vad cu carnetul in mana,dau talpa ,si in secunda 2 ii vezi in stalp.Chiar cunosc un caz in care o cunostiinta,dupa ce a dobandit permisul,mergea numai cu viteze de peste 150 km/h,iar dupa 2 saptamani a intrat in pom,facand masina zob,norocul fiind ca nu a patit nimic...chiar nu va inteleg,mergi asa dupa ce capeti experienta,sa stii sa tii o masina dreapta pe sosea.Eu am 15 mii km si nu ma consider merserias,priceput etc,ba chiar din contra,stiu ca nu am experienta necesara,dar merg cu o viteza acceptabila cand imi permite traficul (100-120 km/h)...ar trebuii sa fie mai multe ore de condus introduse,minim 50,pentru capatarea experientei...dar traim in Romania,deh...
Old 08-10-11, 17:54   #32
maverick1508

Stage 5

Member of:
[Fiat]
[RENAULT]
[2 Roti]
[SEAT]

Vizionare placuta!

https://youtu.be/JhkBpCihOr0
maverick1508 is offline   Reply With Quote
Old 23-10-11, 16:01   #33
maverick1508

Stage 5

Member of:
[Fiat]
[RENAULT]
[2 Roti]
[SEAT]

Si cam prin asta trec toti viitorii soferi din Australia Asa ca sa nu va plangeti ca in RO e naspa.
Hey what's up man.
In Australia, new drivers must go through a sequence of tests and periods in order to gain their full license. We start off with "L's" as it stands for learners. You are to keep those for at least a year before you can get your Provisional 1 Licnese, aka red "P's". Minimum age for read p's is 17 y.o. Now you are allowed to drive by yourself. Significant moment for teenagers as they can drive by themselves. They are to hold these for another year before another test to get their provisional 2 license, aka green "P's". Then they must hold these for another 2 yrs before they do a test for full license.

Si asa e in India:

https://www.youtube.com/watch?v=xGfLNqjh4j0

Last edited by maverick1508; 23-10-11 at 16:08.
maverick1508 is offline   Reply With Quote
Old 23-03-13, 11:10   #34
laur12

Stock

Pentru a afla cum sa procedezi pentru a lua cat mai usor permisul de conducere, citeste acest articol. http://cumfacsa.ro/masini-vehicule/c...l-de-conducere
laur12 is offline   Reply With Quote
Old 23-03-13, 11:46   #35
JDV
VW Driver

Stage 5

JDV's Avatar

Member of:
[VW]

Nu modalitatea cum se obtine permisul este problema....problema este cum se desfasoara cursurile pt scoala de soferi.
Ce experienta crezi ca poate sa capete un pusti de 18 ani in 30 de ore de condus.
Eu unul as baga ore pe timp de noapte, condus defensiv pe conditii de umiditate ridicata, cum sa redresezi masina la acvaplanare, ore de mecanica si traseu de iarna.
Pune un incepator care a mers cu masina doar la scoala sa iasa afara cu masina pe timp de iarna...pai da in acceleratie pana i se supraincalezeste motorul si se caleaza.
In opinia mea orele pe care le am facut la scoala mi se par apa de ploaie...am reusit sa trec cu bine de prima mea iarna ca si incepator fara sa ma invete nimeni ce si cum...poate nu toti au norocul asta si ii vezi la stirile de la ora 5 imprimati in scoarta de plop.
JDV is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -