Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Colt Legislativ

Reply

Thread Tools
Old 27-06-11, 20:41   #1
mike01

Stage 2

Default folie auto

mi-am pus azi folie llumar omologata 5% pe spate si am o nelamurire: cei de la service nu mi-au pus timbrele albastre RAR, au zis ca de aprox 1 an nu se mai dau si mi-a dat 3 foi: certificat de garantie pe baza certificarii de catre rar-ocp,
declaratie de conformitate si pe verso autorizatie tehnica a serviceului si inca o foaie cu datele mele si lucrarile efectuate. deci e bine?
mike01 is offline   Reply With Quote
Old 14-07-11, 20:10   #2
grg_92

Stage 5

grg_92's Avatar

Member of:
[VW]
Default Re: folie auto

Quote:
Originally Posted by mike01 View Post
mi-am pus azi folie llumar omologata 5% pe spate si am o nelamurire: cei de la service nu mi-au pus timbrele albastre RAR, au zis ca de aprox 1 an nu se mai dau si mi-a dat 3 foi: certificat de garantie pe baza certificarii de catre rar-ocp,
declaratie de conformitate si pe verso autorizatie tehnica a serviceului si inca o foaie cu datele mele si lucrarile efectuate. deci e bine?
bineinteles ca e bine ...esti legal
grg_92 is offline   Reply With Quote
Old 16-07-11, 11:27   #3
bodysh

Stage 4

Member of:
[VW]
Default Re: folie auto

iti trebuie doar certificatul care atesta ca folie este omologata rar(folia ca si produs cumparat) si iti mai trebuie un certificat care sa ateste ca ai montat folia la unul din serviseurile autorizate RAR. am patit o pe piele mea. mi a luat talonu pt ca nu aveam foliile montate intr un atelier omologat sau certificat rar. se dau multe tepe dastea. eu l am montat la atelierul respectiv dar se pare ca acel atelier nu avea autorizatie sa monteze folii. deci de acum inainte PENTRU TOTI CEI CARE VOR FOLII TREBUIE SA AVETI ASUPRA VOASTRA 2 CERTIFICATE unu pt folie si unu pentru montaj. riscati pana la 20 puncte penalizare si 20 * 67.... nu cred k va convine sa o mai montati acasa + ca tre sa platiti si la rar dupa .