Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Colt Legislativ

Reply

Thread Tools
Old 13-07-11, 14:34   #1
PepsiMan

Stage 5

PepsiMan's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
[2 Roti]
Default Lipsa certificat fiscal vanzator - Urmari

Am niste nelamuriri si pe unde m-am uitat nu am gasit nimic concret, ci doar oameni care isi dau cu parerea in necunostinta de cauza.

Am cumparat acum doua luni un autoturism (am talonul cu data si semnatura vanzatorului la instrainat, cartea, contractul de vanzare-cumparare si asigurarea RCA pe numele meu - pe seria de sasiu) si nu am primit inca certificatul fiscal inca de la vanzator. Refuza sa-mi raspunda la telefon.

Am mai multe intrebari la care nu gasesc raspuns.

- Cat timp pot circula cu talonul lui si ce risc?
- RCA-ul fiind pe numele meu cat este valabil in fata politiei? Este valabil in caz de dauna?
- Exista vreo posibilitate sa scot eu fiscalul? El avand masina inmatriculata in alt judet

VITEZA UCIDE !!!
PepsiMan is offline   Reply With Quote
Old 13-07-11, 16:43   #2
julaikos
Oltcit Driver

Stage 5

julaikos's Avatar

Member of:
[Oltcit]
[4Rally]
Default Re: Lipsa certificat fiscal vanzator - Urmari

1. 30 de zile de la data instrainarii ai voie sa circuli cu masina,dupa aia te prinde te arde
3. Poti scoate fiscalul doar daca ai vreo imputernicire de la el,si desigur daca-i platesti eventualele amenzi care sigur le are ca altfel scotea fiscalul...
2. nu stiu sa-ti spun daca asigurarea e 100% valabila,dar in principiu ar trebui sa fie,fiindca atunci cand faci schimbarea de proprietar asigurarea trebuie sa fie facuta in prealabil,si este facuta pe seria sasiului deci e ok zic eu...dar nu bag mana in foc

Turbos make torque and torque makes fun!
julaikos is offline   Reply With Quote
Old 14-07-11, 11:44   #3
sebastyan2001

Stage 5

sebastyan2001's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
[Opel]
Default Re: Lipsa certificat fiscal vanzator - Urmari

Rca-ul daca l-ai facut pe numele tau si in acte e o alta persoana, rca-ul este valabil 30 de zile (se zice ca in alea 30 de zile ai timp sa iti faci actele pe numele tau si atunci sa fie si in talon numele tau).