Va salut si incerc sa spun cat mai obiectiv cum sta treaba..
am cumparat o masina la 2 mii de euro de la un om..stiu unde locuieste stiu tot..care la randul lui a cumparat-o de la cineva din brasov
mi-a dat asigurare/talon/carte/si un act facut de mana cum , ca i-am dat banii si el masina semnat etc cu martori..
problema e ca omul asta ma tot bate la cap sa ii dau cartea sau cel putin copie dupa carte sa imi dea fiscalu..eu i-am dat copie dupa carte dar..este o problema aici care nu o inteleg..inaintea lu asta de la care am luat eu masina cica a mai avut-o inca unu pana la ala de la brasov dar nu apare nicaieri.Asta de la care am luat-o eu vrea sa scoata fiscalul cica sa numai plateasca impozit..dar el nu imi pot da seama cum facut sa o bage pe fiscalu lui daca nu are acte de vanzare cumparare cu proprietarul din cartea masini..cel putin el asa zice..daca era sa aiba nu trecea instrainat catre?...
am fost si am intrebat la un birou notarial si mi-a spus ca eu pentru a imatricula masina trb sa am fiscalu lu asta/actu de vanzare intre el si proprietarul masini si fisa fiscalu alu ala din brasov..dar asta de la care am luat-o eu cica nu are nimic..o tine una si buna ca domne el vrea sa isi scoata fiscalu ..dar de vanzare-cumparare nu zice nimic...acum ma intreb eu cum sa procedez..ca stiam ca daca scoate fiscalu asta si nu o ia nimeni in evidenta ii ramane tot lui masina nu? sau se radiaza automat din fiscal? cred ca mi-am luat teapa..sau pur si simplu nu inteleg eu..voi ce ziceti?