Salut, sper ca am postat bine aici... am cautat cat am putut o sectiune buna pentru problema mea.
Treaba sta in felul urmator... eu am vandut o masina cuiva si i-am lasat-o inmatriculata pe numele meu... Si azi (7 martie) primesc prin posta o notificare de la "Serviciul Impozite si Taxe Locale" in care zice "va prezentam situatia dvs, conform evidentelor fiscale din data de 25-02-2011." ...
dupa care un tabel scurt din 2 linii...
https://img218.imageshack.us/img218/7222/37060620.png
Amenzi Auto [obligatii de plata an 2011] aici nimic..[bonificatie] tot nimic.. [restante] 120.00 [majorari de intarziere] nimic... [total] 120.00
Mijloace de transport [obligatii de plata an 2011] 64.00 [bonificatie] 6.40 [restante] 64.00 [majorari de intarziere] 11.23 [total] 134.00
le-am scris in caz ca nu se intelege din poza.... camera vga
Nu stiu pentru ce este amenda... am vorbit cu el si cica nu stie nimic... mi-a zis ca are rovinieta deci asta nu e... o fii de la radar probabil... in fine...
Ma intereseaza 2 lucruri:
1. ma afecteaza cu ceva amenda asta...
mi-se iau mie cumva puncte de pe permis deoarece masina este pe numele meu...?!?!?
2. in acel tabel la amenda la [obligatii de plata an 2011] nu este nimic.. apare decat la [restante] , asta inseamna ca amenda de radar sau ce o fii... a fost emisa candva anul trecut? in cazul asta nu trebuia sa apara ceva la [majorari de intarziere] ?