Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Colt Legislativ

Reply

Thread Tools
Old 31-01-11, 17:24   #1
Alex30

Stage 5

Alex30's Avatar

Member of:
[DACIA]
[4Wheels]
Default Nelamurire amenda

Deci am si eu o nelamurire...anu' trecut (2010) nu mai stiu exact in ce luna a luat tata o amenda (sincer pe nedrept dar nu intru in detalii) si pana la urma i-a scris in procesul verbal la motiv ca nu purta centura de siguranta...amenda 120lei si 60 lei in 48h. Toate bune si frumoase...a fost la CEC si a platit amenda jumatate (60 lei) si a intrebat acolo daca mai trebuie sa faca ceva sau sa mai duca vreo hartie undeva si a primit raspuns ca nu...ca o trimit ei. Bun...astazi mi-a venit acasa plicul de la taxe si impozite iar amenda figureaza ca fiind neplatita 120 lei. Ce e de facut in cazul asta?
Old 31-01-11, 17:27   #2
COL_seby
VW Driver

Stage 3

COL_seby's Avatar

Member of:
[VW]
Default Re: Nelamurire amenda

Du-te la finante sau la primarie cu chitanta care atesta ca ai platit amenda,si cu scrisoare primita.Asta daca o ai,daca nu....cred ca trebuie sa mai platesti o data,au mai fost cazuri.
COL_seby is offline   Reply With Quote
Old 01-02-11, 17:46   #3
julaikos
Oltcit Driver

Stage 5

julaikos's Avatar

Member of:
[Oltcit]
[4Rally]

sau daca ai o pila la cec mergi la ei si-i pui sa caute tranzactia respectiva,in mod normal ar trebui sa le aibe bagate in calculator...asta ca sa nu mai platesti banii respectivi,dar de un cicorico la tanti care cauta tot te-ai scos de asta am chitanta si acum de cand am luat amenda cu bicla...

Turbos make torque and torque makes fun!
julaikos is offline   Reply With Quote
Old 01-02-11, 18:56   #4
Alex30

Stage 5

Alex30's Avatar

Member of:
[DACIA]
[4Wheels]

Multumesc pentru lamuriri. Pai chitanta o mai am si eu...si procesul verbal. Am tot nu am aruncat nimic (si eu pastrez chitantele...nu se stie cand ai nevoie de ele)
Alex30 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -