Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Colt Legislativ

Reply

Thread Tools
Old 04-09-10, 07:25   #1
n3vio

Stage 3

Default Itp expirat

Buna ziua,situatia este aceasta: avem o masina inmatriculata in italia pe numele sotiei. Noi am plecat din Italia in primavara iar masina a ramas la niste prieteni in acel moment.Saptamana trecuta acestia sa-u intors in tara si au adus si masina.Problema este ca ei nu au vazut ca masina avea revizia obligatorie scazuta.Acum masina are asigurare valabila dar nu are revizia,care e scazuta de la 31 iulie.Ce se poate face pentru a putea inmatricula aceasta masina In Romania sau Bulgaria.
Va multumesc.
n3vio is offline   Reply With Quote
Old 05-09-10, 02:05   #2
hellker

Stage 5

Default Re: Itp expirat

Eu stiu ca asigurarea in mod normal se elibereaza pe aceeasi perioada in care are si masina inspectie periodica valabila...poate e falsa asigurarea...oricum atat tmp cat ai carte verde valabila poti circula fara probleme in Ro,nu-ti va cere si nu se va uita nici un polititst roman lla itp-ul italian!pt a o inmatricula in bulgaria ai nevoie de carte verde valabila(pentru a tranzita granita-nici bulgarul nu se uita la granita la inspectie) si de 400-600 euro pt inscrierea efectiva.
dacia 1300'71 ...&tablE
Ex e39 528i ..&style 42
latest...E38 728iA oxford green... running on...coming soon AEZ MITA 20 inchx9j ET10 +245/35ZR goodyear F1 asymmetric
hellker is offline   Reply With Quote
Old 05-09-10, 09:43   #3
ro.maniak
Dacia Driver

Stage 4

ro.maniak's Avatar

Member of:
[DACIA]

pfffffff cat am circulat eu cu a mea de it cu itp-ul expirat ... si am fost si oprit si nu mi-a zis nici naiba de el .... ori am avut noroc .. ori sunt politaii nostri putin prosti )) bineinteles aveam in rest tot .. taxa de drum, asigurare cu carte verde, si restu ... talonu nici nu i-l mai aratam, ii dadeam aia de proprietar care zici ca-i talon si prostii nu stiau ) alora che ?!?!? =)))
ro.maniak is offline   Reply With Quote
Old 06-09-10, 07:34   #4
n3vio

Stage 3

Multumesc pentru raspunsuri,saptamana asta am sa incerc sa vad ce se poate face pentru a inmatricula masina.
Old 06-09-10, 08:01   #5
sandor406
Dacia Driver

Stage 5

sandor406's Avatar

Member of:
[DACIA]

de ex. o cunostinta de a mea, a umblat 6luni de zile, fara sa isi dea seama ca are itp-ul expirat! masina respectiva un opel zafira din 2003, si ei umblau cam in fiecare saptamana in ungaria! si odata pt viteza ia oprit un politist, si atunci o vazut politaiul ca are itp-ul expirat de 6luni de zile! or primit amenda pt viteza, dar io zis politistil sa isi faca si revizia! si atunci sor dus, si dupa o saptamana si-or facut revizia!esti din lupeni jud. hunedoara?sau lupeni jud.harghita? salut!
Old 06-09-10, 08:48   #6
n3vio

Stage 3

Quote:
Originally Posted by sandor406 View Post
de ex. o cunostinta de a mea, a umblat 6luni de zile, fara sa isi dea seama ca are itp-ul expirat! masina respectiva un opel zafira din 2003, si ei umblau cam in fiecare saptamana in ungaria! si odata pt viteza ia oprit un politist, si atunci o vazut politaiul ca are itp-ul expirat de 6luni de zile! or primit amenda pt viteza, dar io zis politistil sa isi faca si revizia! si atunci sor dus, si dupa o saptamana si-or facut revizia!esti din lupeni jud. hunedoara?sau lupeni jud.harghita? salut!
Mersi Sandor,Lupeni ,HD ,santem vecini
Old 06-09-10, 08:50   #7
sandor406
Dacia Driver

Stage 5

sandor406's Avatar

Member of:
[DACIA]

Quote:
Originally Posted by n3vio View Post
Mersi Sandor,Lupeni ,HD ,santem vecini
de aceea te-am intrebat!)salut! spor la inmatriculare!
sandor406 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -