![]() |
Itp expirat
Buna ziua,situatia este aceasta: avem o masina inmatriculata in italia pe numele sotiei. Noi am plecat din Italia in primavara iar masina a ramas la niste prieteni in acel moment.Saptamana trecuta acestia sa-u intors in tara si au adus si masina.Problema este ca ei nu au vazut ca masina avea revizia obligatorie scazuta.Acum masina are asigurare valabila dar nu are revizia,care e scazuta de la 31 iulie.Ce se poate face pentru a putea inmatricula aceasta masina In Romania sau Bulgaria.
Va multumesc. |
Re: Itp expirat
Eu stiu ca asigurarea in mod normal se elibereaza pe aceeasi perioada in care are si masina inspectie periodica valabila...poate e falsa asigurarea...oricum atat tmp cat ai carte verde valabila poti circula fara probleme in Ro,nu-ti va cere si nu se va uita nici un polititst roman lla itp-ul italian!pt a o inmatricula in bulgaria ai nevoie de carte verde valabila(pentru a tranzita granita-nici bulgarul nu se uita la granita la inspectie) si de 400-600 euro pt inscrierea efectiva.
|
pfffffff cat am circulat eu cu a mea de it cu itp-ul expirat ... si am fost si oprit si nu mi-a zis nici naiba de el .... ori am avut noroc .. ori sunt politaii nostri putin prosti :))) bineinteles aveam in rest tot .. taxa de drum, asigurare cu carte verde, si restu ... talonu nici nu i-l mai aratam, ii dadeam aia de proprietar care zici ca-i talon si prostii nu stiau :)) alora che ?!?!? =)))
|
Multumesc pentru raspunsuri,saptamana asta am sa incerc sa vad ce se poate face pentru a inmatricula masina.
|
de ex. o cunostinta de a mea, a umblat 6luni de zile, fara sa isi dea seama ca are itp-ul expirat! masina respectiva un opel zafira din 2003, si ei umblau cam in fiecare saptamana in ungaria! si odata pt viteza ia oprit un politist, si atunci o vazut politaiul ca are itp-ul expirat de 6luni de zile!:) or primit amenda pt viteza, dar io zis politistil sa isi faca si revizia! si atunci sor dus, si dupa o saptamana si-or facut revizia!:)esti din lupeni jud. hunedoara?sau lupeni jud.harghita?:) salut!
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:07. |
- Copyright 2026 4Tuning