Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 05-12-08, 15:37   #31
criss_cars
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

criss_cars's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[FORD]
[Echipa de sprijin]
Default Re: Opel Vectra sau Hyundai Santa FE ... plzz HELP

1. Pana nu se va face "curatenie" pe forum nu se va ajunge la o concluzie asta iti spun sigur tu ai intrebat ceva ei se cearta pe motoare de Vectra fiecare pe treaba lor.
2. De taxa stai linistit pentru ca UE a facut din Romania groapa de gunoi a Europei si nu va accepta aceasta lege prin care se tripleaza taxa la SH deja au facut demersurile pentru a nu se pune in vigoare legea doar trebuie sa ramanem tomberonul UE
3. Eu unu te sfatuiesc sa iei Santa Fe din urmatoarele puncte de vedere (eu si justific): am un prieten care a lucrat la Opel in Buc si serviceul e groaznic de piese intradevar preturile sunt accesibile, motorul de 100cp mi se pare destul de mic pentru o masina ca Vectra care sare de 1,5tone si mai ales ca tu te duci si des la munte, ai zis k 60% mergi in oras asta inseamna k raman si 40% de afara orasului adik munte daia te sfatuiesc sa mergi pe Santa Fe.
criss_cars is offline   Reply With Quote
Old 05-12-08, 15:44   #32
adysson

Stock

adysson's Avatar

Talking Re: Opel Vectra sau Hyundai Santa FE ... plzz HELP

Deja cacatzii astia cu taxa lor mi-au taiat tot elanul...si nu numai mie..ci miilor de romani care sunt sigur ca vroiau sa-si cumpere si ei ceva mai bun la un pretz rezonabil...
Multumesc tuturor pt sfaturi si pareri...sunt binevenite in continuare...

Ramane de vazut ce se intampla cu taxa....
adysson is offline   Reply With Quote
Old 05-12-08, 17:52   #33
22VIN
Opel Driver

Stage 5

22VIN's Avatar

Member of:
[Opel]
[4Rally]

Quote:
Originally Posted by criss_cars View Post
motorul de 100cp mi se pare destul de mic pentru o masina ca Vectra care sare de 1,5tone si mai ales ca tu te duci si des la munte, ai zis k 60% mergi in oras asta inseamna k raman si 40% de afara orasului adik munte daia te sfatuiesc sa mergi pe Santa Fe.
aici nu zici bine ce zici... pt ca la santa fe sunt 110cp pe 1700kg si la vectra 101 pe 1450kg, deci mare scofala in plus sau in minus nu e... oricum, ambele accelereaza suficient, si dupa cum a zis si adysson nu-l intereseaza puterea.
oricum si eu zic ca santa fe ar fi mai bun, din moment ce ii plac iesirile, dar tot lui trebuie sa ii placa si tot el trebuie sa se simta bine in ea
22VIN is offline   Reply With Quote
Old 11-12-08, 00:28   #34
adysson

Stock

adysson's Avatar

BELEA cu taxa asta....nu-mi mai treb nici o masina

Imi iau elicopter
adysson is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -