Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Closed Thread

Thread Tools
Old 04-07-08, 00:33   #61
apache

Stage 5

apache's Avatar

Default Re: Sfat achizitionare masina

nu te face sa te simti important, alfa (orice alfa ar fi) te face mai degraba sa te simti tanar, sa simti ca iti circula sangele in instalatie
apache is offline  
Old 04-07-08, 00:42   #62
22VIN
Opel Driver

Stage 5

22VIN's Avatar

Member of:
[Opel]
[4Rally]

alfa e genul de masina care nu te plictiseste nici dupa 3 ani de posesie cand te sui dimineata adormit la volan.
uite, eu conduc opelu meu de aproape un an, si singurul lucru care ma mai scoate din plictisitoarea rutina e un dealu negru, orice drum sinuos in care ma bucur de aderenta ei... in rest... oras... same shit different day. cu o alfa sta altfel treaba... de asta as opta pentru o brera/159 oricand. asta pentru acel interior clasic si sportiv extrem de reusit si pentru acele faruri care sunt pur si simplu geniale. nu stiu cum as rezista sa plec de langa ea din parcare...
22VIN is offline  
Old 04-07-08, 10:01   #63
dolb
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[4Tuning International]
[VW]

Quote:
Originally Posted by ionut_cluj View Post
din cate stiu, Alfa GT e inca considerata cea mai frumoasa masina din lume.
Altfel, nu stiu, prietene, erai atat de entuziasmat pe Alfa 159, ar fi pacat sa-ti iei altceva. Nu te da batut, mai cauta, tot apare ceva.
ideea e ca imi placea aia de la reprezentanta! Dupa ce ca nu stiu absolut nimic despre 159, daca e buna / proasta, fiabila si tot asa... ma mai duc si in germania la un handler si iau una si ma trezesc ca am probleme cu ea

Am optat pentru c-klasse pentru ca are si cumnatul meu si ambele modele 2005 - 2008 imi inspira f f multa incredere! nu am avut nici o problema cu c220cdi care il am acu in garaj

LE: Alfa gt nu mi se pare atat de frumoasa! e mai frumoasa 159 sau alfa spyder ( facut acum dupa 159 )

dolb is offline  
Old 04-07-08, 15:11   #64
Xel'Naga

Presedinte STREET ZONE

Stage 5

Xel'Naga's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[SEAT]
[Street Zone]