![]() |
Sfat achizitionare masina
Vreau sa cumpar o masina pana in 15.000 euro, care sa fie mai luxoasa sau mai exclusivista!
motorul sa fie unul puternic, de preferabil minim 130 cp ( nu conteaza benzina/diesel ) Astept sfaturi! .. deja am in cap o alfa romeo 159 1.9 JTM sau un c220 cdi 2005 |
Re: Sfat achizitionare masina
Sunt fan Alfa Romeo exact Alfa 159 vroiam sa iti zic sa iti iei. Bafta
|
Quote:
in principiu mi-ar placea asta : http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...n&pageNumber=1 are km putini, garantie, NEAPARAT TEMPOMAT :) si pretul nu-i mare, 13.700 :D insa astept si alte sfaturi , eventual cineva care stie mai multe despre 159 sa stiu sa nu am probleme |
Chiar aseara a fost la Top Gear de la Antena3 un reportaj despre Alfa Romeo 159 in care ziceau k toate problemele dupa vechea alfa 156 au disparut pt k la conducerea Alfa Romeo a venit un neamt care se ocupa cu Divizia M de la BMW si cu Rolls Royce.
|
S-au de ce nu Honda Acord sau Mazda 6?
|
mazda in nici un caz, iar honda nu imi place aspectul! si am zis vreau mai exclusivista :)
|
Nu vreau sa fiu offtopic da in 15000 mai exclusivist decat un Ford Mustang V6 - 4.0 nu cred k gasesti sau vrei strict limuzina luxoasa? Ar mai fi Peugeot 407 care arata foarte bine singura problema e botul prea jos :sad:
|
exclusivist in privinta luxului :) sincer mi s-a luat de atatia cai care consuma enorm cu motoare imense! un 2000cmc cu destui caluti este perfect.
peugeot 407 in nici un caz! mai bine raman la golful actual |
Eu am un coleg de serviciu care are ALFA si este foarte multumit de ea !! ;):arrow:
Deci momentan in bani astia care vrei TU , alegerea este perfecta ( si masina pe care ai gasit-o pare Ok ) !! ;):arrow: |
Merci mult Xel si Criss , intr-adevar este alegerea perfecta :)
insa vreau sa imi mai dati exemple si de alte modele in genul asta ca sa nu am probleme cand ajung in germania |
Quote:
Alfa 159.... una dintre fanteziile mele:) |
ionut.. tu le mai ai cu vandutu de masini, daca stii pe cineva care vrea golfu meu, da un semn, fac cinste ;)
|
da-mi un pm cu descrierea masinii, sau da-mi add pe messenger si discutam acolo.
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:47. |
- Copyright 2026 4Tuning