Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 05-06-08, 14:06   #31
Pugralph

Stage 4

Member of:
[PEUGEOT]
Default Re: jaguar X-type

Se duce maxim la 20% in oras!Si viteza mare tot la fel!DA frate ajungi la suta in 6.4 sec!
Pugralph is offline   Reply With Quote
Old 05-06-08, 14:30   #32
aurE90

Stage 2

aurE90's Avatar

Quote:
Originally Posted by Pugralph View Post
Se duce maxim la 20% in oras!Si viteza mare tot la fel!DA frate ajungi la suta in 6.4 sec!

pai asa zic majoritatea propietarilor..dar era ala care se certa cu 100 de oameni ca masina lui atat consuma si era destul de convingator
aurE90 is offline   Reply With Quote
Old 05-06-08, 16:01   #33
Pugralph

Stage 4

Member of:
[PEUGEOT]

Quote:
Originally Posted by aurE90 View Post
pai asa zic majoritatea propietarilor..dar era ala care se certa cu 100 de oameni ca masina lui atat consuma si era destul de convingator
Ia-ti Rx-8 dar iti recomadn sa nu iti iei din tara!Daca o iei noua nici o problema dar second-hand eu nu mi-as lua din tara!
Si ala care se certa cred ca nu isi luase medicamentele la timp!
Pugralph is offline   Reply With Quote
Old 12-06-08, 21:37   #34
rocky_cosmin89

Stage 4

rocky_cosmin89's Avatar

ca am vazut mai sus un post despre un volvo s60 ... nu mai stiu cam de cat ai zis tu ca dispui ca bani .... dar vezi ca e un s60 R de vreoi 350 de cai la volvo de vanzare sh ... e masina baiatului patronului .... poate treci intr`o zi ... sau poate mergem impreuna ca vreau si eu sa fac un testdrive cu el ... are skimbate recent suspensia jantele softul de la heico ... etc :X
rocky_cosmin89 is offline   Reply With Quote
Old 12-06-08, 21:38   #35
rocky_cosmin89

Stage 4

rocky_cosmin89's Avatar

ah ... si sper ca n`am facut vreo gafa prin msj`u ala ... apropo ... e pe benzina
Old 14-06-08, 01:57   #36
cosmin_meme

Stage 5

cosmin_meme's Avatar

3.0 de pe X-type e un motor bunicel.am mers o perioada de timp cu S type,acelasi motor de 3000cmc,destul de dinamic,consumul era undeva la 14-16 oras si un 9-10 afara(nicidecum 30% sau 100%).jaguaru e fordcel putin S type pe dedesubt e mondeo 2003....interiorul mi s-a parut inghesuit(NU UITA VB DE S TYPE CARE ESTE MAI MARE DECAT XTYPE).preturiompa de benzina:1000RON,placute fata spate+discuri fata-spate+manopera 1500RON...are prestanta masina,dar per total nu m-a dat pe spate...
cosmin_meme is offline   Reply With Quote
Old 14-06-08, 13:59   #37
rocky_cosmin89

Stage 4

rocky_cosmin89's Avatar

Quote:
Originally Posted by cosmin_meme View Post
3.0 de pe X-type e un motor bunicel.am mers o perioada de timp cu S type,acelasi motor de 3000cmc,destul de dinamic,consumul era undeva la 14-16 oras si un 9-10 afara(nicidecum 30% sau 100%).jaguaru e fordcel putin S type pe dedesubt e mondeo 2003....interiorul mi s-a parut inghesuit(NU UITA VB DE S TYPE CARE ESTE MAI MARE DECAT XTYPE).preturiompa de benzina:1000RON,placute fata spate+discuri fata-spate+manopera 1500RON...are prestanta masina,dar per total nu m-a dat pe spate...
....scuza-mi observatia ... dar in primul rand era vorba de noul tip de jaguar S type ... care e cu totul altceva in caz ca nu l-ai vazut....si in alta ordine de idei se vorbea de motorul pe motorina la el daca nu ma insel
si 2. unde iti consuma tie cu motor de 3 litri in afara 9 - 10 ? ))) ca ii consuma lui tata accordu`cu motor 2,0 benzina 155 cai ... 10 - 14 in afara depinde cum se da la ea ... pana in 160 ... si tu spui ca la jaguar de 3 litri bezina ia in afara 9 - 10 ? ))
Old 15-06-08, 04:30   #38
Bogdan_mb

Stage 5

Bogdan_mb's Avatar

Member of:
[MERCEDES]

argumentul tau cu consumul mi se pare stupid, poate o ardea la maxim tatal tau alftel nu avea cum sa consume peste 10% extraurban, doar daca era o masina submotorizata (cum era a6 1.8i mod. anterior) dar nu imi vine sa cred ca e cazut acordului. consumul specificat de cosmin_meme mi se pare corect.
Old 15-06-08, 14:47   #39
rocky_cosmin89

Stage 4

rocky_cosmin89's Avatar

Quote:
Originally Posted by Bogdan_mb View Post
argumentul tau cu consumul mi se pare stupid, poate o ardea la maxim tatal tau alftel nu avea cum sa consume peste 10% extraurban, doar daca era o masina submotorizata (cum era a6 1.8i mod. anterior) dar nu imi vine sa cred ca e cazut acordului. consumul specificat de cosmin_meme mi se pare corect.
nu vorbi daca nu esti in cunostinta de cauza....masina normal consuma 10...daca te dai putin la ea....sare de 12...iar daca o alergi....nu mai zic ... ca si toata lumea care zice de astra bertone 2,0 T de 190 de cai ca nu trece de 14 in oras....fi realist iar consumul lui cosmin_meme....e unul din vise....la ce motor mare e ala (ma refer la cel din afara)
p.s. scuzati`mi offtopicul ....

Last edited by rocky_cosmin89; 15-06-08 at 14:50.
Old 16-06-08, 22:23   #40
~ EWN ~

Stage 5

Member of:
[PEUGEOT]

Quote:
Originally Posted by rocky_cosmin89 View Post
nu vorbi daca nu esti in cunostinta de cauza....masina normal consuma 10...daca te dai putin la ea....sare de 12...iar daca o alergi....nu mai zic ... ca si toata lumea care zice de astra bertone 2,0 T de 190 de cai ca nu trece de 14 in oras....fi realist iar consumul lui cosmin_meme....e unul din vise....la ce motor mare e ala (ma refer la cel din afara)
p.s. scuzati`mi offtopicul ....
Pai si cat consuma un Bertone Turbo, ca am citit in multe post-uri ca nu sare de 14 in oras, pana la urma cat consuma? .
~ EWN ~ is offline   Reply With Quote
Old 18-06-08, 11:18   #41
rocky_cosmin89

Stage 4

rocky_cosmin89's Avatar

Quote:
Originally Posted by ~ EWN ~ View Post
Pai si cat consuma un Bertone Turbo, ca am citit in multe post-uri ca nu sare de 14 in oras, pana la urma cat consuma? .
deci ... lumea ar face bine daca pana nu conduce o anumita masina si nu vede exact in ce conditii si ce consum are....sa nu`si dea cu parerea la SIGUR aiurea....

ca sa iti raspund la intrebare....mie imi indica pe bord pe calculatorul lui 21 de litri ... dar mentionez ca am alergat`o bine de tot....si era si foarte aglomerat....in Bucuresti am mers cu ea....vreo 3 zile...si am avut ceva drumuri de facut , la un mom dat bagam de 1 mil la 2 - 3 ore benzina

ontopic: ... ce se mai aude cu hotararea pt masina ?
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -