![]() |
jaguar X-type
imi place foarte mult cum arata ..dar nu stiu nimic despre el ...se merita sa il cumperi ..pareri
|
Re: jaguar X-type
ooo....multumesc mult pt parerile vostre impartasite :*
|
jaguar nu e prea fiabil...si trebui sa te gandesti bine,ca reviziile nu sunt chiar ieftine.
Eu zic sa te uiti la un BMW sau un Mercedes daca tot vrei ceva lux.. |
bmw am ..ma gandeam sa trec de la el la un x type cu un motor mai mare...dar nu prea stiu cat consuma ..piesele cum sunt ...nu are nimeni pe forum x type ?
|
Quote:
este o problema la noi in rom. lumea nu sie decat ca bmw si mercedes sunt cele mai bune dar realitatea este cu totul alfel este adevarat ca au poate preturile putin piperate dar aceste masini nu sunt facute pt oameni care s e ,,pling in service ce scumpe sunt piesele'' jaguar este o masina poate super fiabila asta binenteles numai daca este folosita cum trebuie si normal eu unu recomand x-type |
Quote:
Tot asa vei astepta si la reparatii si la piese etc...din pacate. Tot ce este extravagant si deosebit are un pret...nu fiecare atelier de la coltul strazii se va baga sa iti repare masina iar daca totusi face asta ajungi la un pret imens poate chiar mai mare decat la reprezentanta . Cel putin asa e la noi in germania iar eu care am atelier pt toate tipurile de masini prefer totusi sa nu ma bag la asa ceva...si cu siguranta nu sunt singurul :) |
Quote:
Nu zic ca Jaguar nu este o masina buna...dar nu e o masina de zi cu zi. |
Jaguar este o marca exclusivista, nu masina poporului. Si n-a dat faliment.
|
asta ma atrage la ea .este o masina exclusivista ..nu gasesti pe toate drumurile cum gasesti bmw si mercedes.. de motorul de 3.0 l benzinar ce parere aveti ?
|
Quote:
|
Quote:
|
dupa parerea mea jaguar nu este o masina de rand....la fel si lexus ... sunt niste marci de lux si bineinteles si pretentioase in acelasi timp ... eu zic sa faci niste test`drive`uri ... eventual si cu lexus is de ex ... la jaguar ... x`type`ul mie mi se pare deja invechit ca design ... pe cand s`type`ul ... modelul cel nou ... .mi se pare extraordinar ... o skimbare radicala din toate punctele de vedere ... ;) mergi pe la cele doua reprezentantze si intereseaza`te eventual dupa cum am spus ... fa si niste teste ;) si tine`ne la curent ...
Intre timp te`ai decis la altceva? :) bafta |
is220 trece de 30.000 ca si un s-type bun...ori eu vreau cam ce iau pe mere sa dau pe pere:) plus ca s-type ul mi se pare mult prea elegant nu ma vad de la 20 de ani intr o astfel de masina .la is220 nu prea am ce sa comentez decat pretul cam piperat pt aprox 180 cp .in momentul de fata am 163 vreau sa ma duc undeva pe la 200-230 cp
rx-8 ul mai era o alternativa ...dar un coleg de forum mi l a scos din cap si bine a facut ii multumesc pe aceasta cale :) |
de ce nu-ti iei Lexus IS200 atunci?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:56. |
- Copyright 2026 4Tuning