Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 24-03-08, 14:03   #16
xxdadixx
BMW Driver

Stage 5

xxdadixx's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Design Team]
[Virtual Tuning]
[BMW]
Default Re: Se da o problema...

Quote:
Originally Posted by Valmotor2 View Post
Ma aflu la Munchen si sunt cam suparat ... nu prea gasesc ursi bunicele, am gasit cateva modele dar prea multe defecte,rugina,busite si nu prea imi surade ... mai raman pe aici cateva zile si apoi ma intorc in Romania cu sau fara masina. Am gasit un urs in mintile lui dar pretu` care cere proprietarul este 4300 euro, prea piperat ... Mai caut ...

Daca nu gasesc ceva pana vin in Ro, la vara o sa ma duc mai in nord ca acolo trebuie sa gasesc ceva.

Acum stau si ma gandesc, sa renunt la E30 si sa trec la E36 ??? Ma cam bate gandu` dar nu imi plac modele cele compact de nici o culoare ... corcituri de masini, urate in draci`.
Compactul e pe platforma de E30 din cate stiu
xxdadixx is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -