Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 10-08-05, 15:12   #16
florin_cars
Old School Cars

Stage 5

florin_cars's Avatar

Member of:
[FORD]
[Old School Cars]
[BMW]
[MERCEDES]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"ALXutz\"
ce nu inteleg eu este ce sens are sa platesti taxele vamale la o masina daca nu o inmatriculezi?! Adik aduci o masina cu Euro 2 (care eu stiam ca nu se poate inmatricula), te lasa sa ii platesti vama dar te opresc sa o inmatriculezi ?! ...
pt recarosare
florin_cars is offline   Reply With Quote
Old 10-08-05, 15:15   #17
shadowro

Stage 5

shadowro's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"the_mav\"
4. are dreptate alex la faza cu intalnirea cu samsarii in vama... e preferabil sa nu aibe loc aceasta intalnire :P
mai detaliat te rog ca am de gand sa schimb masina .... vreau sa stiu de cine sa ma feresc.
un pistol , o bata ceva ?
shadowro is offline   Reply With Quote
Old 10-08-05, 17:26   #18
ALXutz

Stage 5

ALXutz's Avatar

Member of:
[ALFA ROMEO]
Default Re: EXACT CE TREBUIE SA STI

Quote:
Originally Posted by \"-Alex-\"
Ca un sfat , orienteaza-te dupa OPEL , FORD , CHRYSLER si AUDI. IN NICI UN CAZ DUPA VW SI RENAULT.
E destul de important sa stiu ce ai vrut sa zici pt ca sunt acum in Belgia si caut un Megane Coupe. Iar varianta de backup este Golf 4.

De ce ar trebui sa ma feresc de Renault si VW?

senza cuore saremmo solo macchine
ALXutz is offline   Reply With Quote
Old 11-08-05, 23:29   #19
HolySoul

Stage 5

HolySoul's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]
[PARTICIPANT CURSE]

nu trebe sa fie neaparat DIESEL poti sa aduci si electrica

Pe mine m-o costat taxele cam 30% din valoarea masinii si e benzinara cu capacitate maricica
HolySoul is offline   Reply With Quote
Old 12-08-05, 16:42   #20
ALXutz

Stage 5

ALXutz's Avatar

Member of:
[ALFA ROMEO]

Cine a zis ca trebuie neaprat sa fie diesel ??
Old 12-08-05, 23:02   #21
-Alex-

Stage 1

Pai nu VW si Renault din simplu motiv ca nu sunt convenabile la pretz , dar daca te duce buzunaru nu cred ca e o problema asta doar ca nu o sa iesi mult mai ieftin decat in Romania , sa zic ca economisesti aproximativ 1000euro.
-Alex- is offline   Reply With Quote
Old 12-08-05, 23:11   #22
-Alex-

Stage 1

Yo vb de Germania in Belgia nu stiu cum stau pretzurile dar oricum Germania este cea mai \"convenabila\" tara dupa care urmeaza Olanda in nici un caz Belgia , dar acolo e posibil sa fie Renaultu mai eftin n-am fost niciodata acolo.
-Alex- is offline   Reply With Quote
Old 12-08-05, 23:46   #23
ALXutz

Stage 5

ALXutz's Avatar

Member of:
[ALFA ROMEO]

Pey nu sunt mai ieftine in belgia... doar ca eu ma aflu in Belgia acum cu alte treburi si daca tot sunt aici cu transport si cazare asigurate, am zis ca e momentul sa ma lipesc si de o masina... In Germania am gasit mult mai ieftine, dar sunt si mai alergate..
Credeam ca exista vreun alt motiv pt care nu imi recomanzi cele 2... Ca pret am gasit foarte bine ceea ce caut eu, intre 4200 si 4800 Coupeuri care sa ma satisfaca. VW intradevar ceva mai scumpe...
Old 05-09-05, 18:24   #24
cataline85

Stage 2

cataline85's Avatar

as avea si eu o intrebare ,cum tin uni masinile cu euro 2 in tara.vezi o gramada de masini cu euro 2 si numere straine
cataline85 is offline   Reply With Quote
Old 05-09-05, 18:41   #25
Alexutzzz

Stage 5

Alexutzzz's Avatar

off topic(sorry) care e treaba cu mafia din vama ,detaliaza plss (daca au daci hah no sa te prinda niciodata ) cum ziceai tu ,urmariri ca in filme impuscaturi ahhha nu acu vb serios care e trea cu MAFIA DIN VAMA
Alexutzzz is offline   Reply With Quote
Old 08-09-05, 01:25   #26
ALXutz

Stage 5

ALXutz's Avatar

Member of:
[ALFA ROMEO]

nu e deloc offtopic, ma intereseaza si pe mine problema asta acum !! Am luat masina, am ajuns la etapa in care sa vin cu ea in tara, m-ai facut chiar curios ce ma asteapta la vama...
Old 23-11-05, 12:38   #27
B.77.JPA

Stage 1

asta cu mafia nu am auzit la nimeni.si eu mi-am adus 2 masini din germania si in afara de faptul ca stai o gramada de ore in vama , la comisionarul vamal,sa-ti faca actele,in rest nu e nici o jmekerie.Si inca ceva:nu poti sa circuli cu masina in romania decat 1 luna maxim.Nimeni nu-ti face in Germania nr de toll mai mult de 30 de zile.Si trebuie sa-i platesti vama pana iti exipra nr,pt ca altfel te asteapta o amenda cuprinsa intre 25-75 milioane ROL si plus pt fiecare zi de intarziere trebuie sa platesti despagubiri comisionarului vamal care ti-a facut actele sa intrii in Romania.
BAFTA !!!
B.77.JPA is offline   Reply With Quote
Old 23-11-05, 12:40   #28
B.77.JPA

Stage 1

asta cu mafia nu am auzit la nimeni.si eu mi-am adus 2 masini din germania si in afara de faptul ca stai o gramada de ore in vama , la comisionarul vamal,sa-ti faca actele,in rest nu e nici o jmekerie.Si inca ceva:nu poti sa circuli cu masina in romania decat 1 luna maxim.Nimeni nu-ti face in Germania nr de toll mai mult de 30 de zile.Si trebuie sa-i platesti vama pana iti exipra nr,pt ca altfel te asteapta o amenda cuprinsa intre 25-75 milioane ROL si plus pt fiecare zi de intarziere trebuie sa platesti despagubiri comisionarului vamal care ti-a facut actele sa intrii in Romania.
BAFTA !!!
B.77.JPA is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -