Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 31-01-08, 01:00   #16
lagdryan v6

Stage 5

Default Re: clio 1.5 dci

Quote:
Originally Posted by ionut_cluj View Post
masinile de marfa (LKW Zulassung) sunt supuse altor reglementari decat cele de persoane(PKW). Nu pun pariu cu nimeni pt nimic, din principiu. Dar daca tu reusesti sa faci un microbuz de marfa sa fie omologat cu scaune, atunci vei avea respectul meu vesnic, desi e imposibil. In fine, fie cum zici tu.
laso ddracu pe asta cu principile(e prea mare suma? mai reducem50%),nu ai tupeu mai bine zis ca nu aduci nimic concret in sprijinul afirmatilor pe care le faci,(sau vrei moca totul ? nu se poate costa !) scrie legea care iti interzice aberatia care o susti .ce spui tu poate o fi valabil prin alte tari nu te contrazic dar la noi nu exista asa ceva,reglemntarile de care vb probabil sint cele legate de taxe .nu am nevoie de recunostinta vesnica,vesnica este numai moartea,macar dc ai fi avut curiozitatea sa dai o cautare sa vezi ca exista firme care se ocupa cu transformarea dubelor in microbuze
lagdryan v6 is offline   Reply With Quote
Old 31-01-08, 01:27   #17
Detman
Fiat Driver

Stage 5

Detman's Avatar

Member of:
[Fiat]
[VW]

am o prietena care are un Clio cu 2 usi, 2 locuri si e inscris pe ea. pe persoane fizica, asta cum se explica? toata chestia e, ca , masina e ca in talon scrie "furgon" si taxele sunt mai mari ( asigurarea ) . asa scrie si la Matizurile cu 2 locuri.
Detman is offline   Reply With Quote
Old 15-02-08, 23:31   #18
totel

Stage 5

totel's Avatar

se poate inmatricula si pe persoana fizica..Doar ca va fi trecuta in acte ca si autoutilitara, si daca vrei sa ii pui bancheta in spate te asteapta o gramada de umblatura pentru omologari...iti zic din cunostiinta de cauza!
totel is offline   Reply With Quote
Old 16-02-08, 01:41   #19
Detman
Fiat Driver

Stage 5

Detman's Avatar

Member of:
[Fiat]
[VW]

oricum mi-am gasit clio 1.5 dci 4 usi :P asa ca am scapat de problema .

sper sa il am acasa in 1 saptamana, daca ma duc dupa el duminica.
Detman is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -