Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui |
09-10-07, 13:44
|
|
Stage 3
Member of: [FORD]
|
Re: Ford Mondeo 2007...
...Si mie mi se pare cam urat spatele de mondeo. Oricum eu vreau sa iau varianta Hatchback care e cat de cat mai acceptabila. Am citit destul de multe reviewuri despre mondeo asta nou si din cate scrie acolo e o alta masina fata de generatia veche cu multe schimbari in bine...de la calitatea materialelor pana la tinuta de drum. Sper sa reusesc sa fac un test-drive sa ma conving si eu daca este asa. Si altceva: Mondeo nu-l vezi peste tot, cel putin asta nou, fata de passat ( cu toate ca si passatu asta nou imi place mult!). Vreau sa ma gandesc si la asta!......si tot nici o parere despre motor!?
|
09-10-07, 14:46
|
|
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators] [REDACTOR 4TUNING] [4TuningRO]
|
Quote:
Originally Posted by amphetamine
nu va da clasa un ford la un vw... asta poate daca se intampla vreun miracol la ford... nici ca design macar... spatele asta de mondeo e pur si simplu urat pe cand la mk3 era f bine realizat... mk3 e un model mult mai echilibrat decat asta nou...
|
ar trebui sa te mai informezi sau sa mai citesti revistele de specialitate.. vei fi surprins de rezultatul unui versus intre Passat 2 si noul Mondeo..
si vezi ca Ford S-Max este Car of the Year 2007.
09-10-07, 14:56
|
|
Opel Driver
Stage 5
Member of: [Opel] [4Rally]
|
nu ma intereseaza revistele de specialitate ma intereseaza poporul... adica vanzarile... si passatul atarna greu la aceasta categorie
|
|
|
09-10-07, 15:06
|
|
Stage 5
|
Quote:
nu ma intereseaza revistele de specialitate ma intereseaza poporul... adica vanzarile... si passatul atarna greu la aceasta categorie
|
asta nu inseamna ca passatul este peste mondeo..
nu stiu cati dintre cei care isi cumpara masini fac test-drive cu mai multe variante, ca sa nu mai zic de cele used (nu-mi place cum suna SH)..
AureG88 eu te sfatuiesc sa iei mondeo hatchback si nu o sa ai de ce sa fii dezamagit.. si sa nu mai pomenim si de garantia de 4 ani fara limita de kilometri..
apropo vezi ca la varianta hatchback poti sa-i pui eleron si jante de 18 inci (dotari optionale) si chiar suspensie sport..
|
|
|
09-10-07, 15:08
|
|
Stage 3
|
Quote:
|
"poporul"...depinde la care popor te referi...Eu, de ex, nu-mi place sa merg "cu turma"...asa poate imi luam un passat...dar e plin de ele...vreau sa am ceva care sa nu o vad in oglinda la fiecare stop!...daca e sa ma iau cel putin dupa "poporu" roman...mai bine nu!..Sunt sigur ca mondeo nu o sa intreaca niciodata vanzariile passatului..dar asta nu inseamna ca e o masina proasta...inseamna ca sunt multi oameni cu idei fixe care nu vor sa vada mai departe de vw, bmw, merc.etc....Asta este doar parerea mea!
|
|
|
09-10-07, 15:11
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by boy_wonder
asta nu inseamna ca passatul este peste mondeo..
nu stiu cati dintre cei care isi cumpara masini fac test-drive cu mai multe variante, ca sa nu mai zic de cele used (nu-mi place cum suna SH)..
AureG88 eu te sfatuiesc sa iei mondeo hatchback si nu o sa ai de ce sa fii dezamagit.. si sa nu mai pomenim si de garantia de 4 ani fara limita de kilometri..
apropo vezi ca la varianta hatchback poti sa-i pui eleron si jante de 18 inci (dotari optionale) si chiar suspensie sport..
|
Stiu de eleron si suna tentant...si arata destul de bine!...Jante de 17/18 as vrea sa-mi iau aftermarket...la fel si suspensia pt ca vreau sa o cobor mai jos ( nu stiu cat o coboara suspensia sport de la ford)....si vreau o evacuare dubla dupa catalizator...dar nu stiu daca pierd garantia in cazu asta...are cineva idee??
|
|
|
09-10-07, 15:22
|
|
Stage 4
Member of: [Opel]
|
Quote:
Originally Posted by AureG88
"poporul"...depinde la care popor te referi...Eu, de ex, nu-mi place sa merg "cu turma"...asa poate imi luam un passat...dar e plin de ele...vreau sa am ceva care sa nu o vad in oglinda la fiecare stop!...daca e sa ma iau cel putin dupa "poporu" roman...mai bine nu!..Sunt sigur ca mondeo nu o sa intreaca niciodata vanzariile passatului..dar asta nu inseamna ca e o masina proasta...inseamna ca sunt multi oameni cu idei fixe care nu vor sa vada mai departe de vw, bmw, merc.etc....Asta este doar parerea mea!
|
la cum arata o s fie turme d mondeo in scurt timp
|
|
|
09-10-07, 15:25
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by Car Lover
la cum arata o s fie turme d mondeo in scurt timp
|
Este f. probabil....din cauza asta vreau sa o modific cat de cat... ...Standard nu o sa ramana!
|
|
|
09-10-07, 21:39
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [AfterDark Racing] [DAEWOO] [FORD] [BMW]
|
Quote:
|
hahahaha asta e cel mai tare, poporul alege sa fie TDI si argintiu .... si sa fie multeeeee , insa nu si la noi, noi cautam masini pe care "nepriceputii" de jurnalisti le considera foarte bune, in speta MONDEO .... noul Mondeo, ii se mai zice si MK4 si momentan este superior Passatului chiar daca tu refuzi sa intelegi asta.
|
|
09-10-07, 22:15
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by NWZeu
hahahaha asta e cel mai tare, poporul alege sa fie TDI si argintiu .... si sa fie multeeeee , insa nu si la noi, noi cautam masini pe care "nepriceputii" de jurnalisti le considera foarte bune, in speta MONDEO .... noul Mondeo, ii se mai zice si MK4 si momentan este superior Passatului chiar daca tu refuzi sa intelegi asta.
|
...Acuma nu va certati! ...fiecare are o parere a lui.... ...Oricum ramane mondeo. Acuma nu stiu ce culoare....si tot nu am auzit nici o parere despre motorizarea 2L TDCI (130/140 cai)....
|
|
|
09-10-07, 22:18
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by AureG88
...Acuma nu va certati! ...fiecare are o parere a lui.... ...Oricum ramane mondeo. Acuma nu stiu ce culoare....si tot nu am auzit nici o parere despre motorizarea 2L TDCI (130/140 cai)....
|
mie imi place TONIC
|
|
|
09-10-07, 22:28
|
|
Stage 3
|
E frumos si TONIC da pana la urma o sa aleg intre "Machine Silver", "Sea Grey" si "Stardust Silver"....numa ca sper sa nu ma schimb in ultimul moment si sa o iau neagra.. ....Cred ca pe argintiu da cel mai bine.
|
|
|
10-10-07, 01:43
|
|
Stage 5
Member of: [Opel]
|
Quote:
nu va da clasa un ford la un vw... asta poate daca se intampla vreun miracol la ford... nici ca design macar... spatele asta de mondeo e pur si simplu urat pe cand la mk3 era f bine realizat... mk3 e un model mult mai echilibrat decat asta nou...
|
CE TE FACE SA CREZI CA ACEL MONDEO (VECHI) ESTE MAI ECHILIBRAT DECIT ASTA NOU ,PE CE TE BAZEZI CIND SPUI ASTA , SA INTELEG CA ESTI VREUN INGINER LA UZINA FORD
Last edited by FIGHET; 10-10-07 at 01:48.
|
|
|
10-10-07, 02:37
|
|
Stage 5
|
Mondeo toata viata
|
|
|
10-10-07, 18:00
|
|
Opel Driver
Stage 5
Member of: [Opel] [4Rally]
|
Quote:
Originally Posted by FIGHET
CE TE FACE SA CREZI CA ACEL MONDEO (VECHI) ESTE MAI ECHILIBRAT DECIT ASTA NOU ,PE CE TE BAZEZI CIND SPUI ASTA , SA INTELEG CA ESTI VREUN INGINER LA UZINA FORD
|
8-| incearca sa intelegi postu meu... a fost numai despre design... ma refeream la design cand am zis echilibrat...
si NWZeu daca t eintereseaza eu il prefer 1.8T negru si break pt ca arata mai bine ca sedan-ul... si da invadeaza... da pana la urma sa dam un exemplu oarecare (nu zic de mondeo sau passat): toata lumea isi cumpara o masian care e buna si fiabila. mai putini isi cumpara una din aceeasi clasa care nu e la fel de buna si fiabila. te duci s-o iei pe ultima ca deh nu au asa d emulti nu? a da si presupun ca stim cu totii de trancanitul motoarelor diesel ford diesel sucks
|
|
|
|
|