| Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui |
18-09-07, 22:10
|
|
Stock
|
AAA Auto
Salut baieti,
Vreau sa imi iau o masina, am 7000 euro. Am auzit ca cei de la AAA sunt chiar buni. E adevarat sau nu, masinile sunt OK, preturile, pot sa merg cu ea la un tester unde vreau eu?
Mersi!
|
|
|
18-09-07, 23:10
|
|
|
4Wheels Member
 Stage 5
Member of: [Design Team] [Virtual Tuning] [Opel] [4Wheels]
|
Re: AAA Auto
nu stiu daca ai fost vreodata la AAA Auto, eu am fost si nu am vazut nici o masina fara defect, nu vreau sa fiu inteles gresit sau ca fac antireclama dar la toate masinile la care m-am uitat am gasit defecte (zgarieturi, bari lovite) si am vazut masini din 2005 care aratau ca in 1998.......aveau aspect foarte inbatranit............eu nu mi-as cumpara niciodata o masina de la ei..........aceasta este parerea mea, faci cum vrei, decizia iti apartine............succes in gasirea masinii
|
|
|
18-09-07, 23:42
|
|
|
Opel Driver
 Stage 5
Member of: [Opel]
|
Quote:
Originally Posted by PointMaster
nu stiu daca ai fost vreodata la AAA Auto, eu am fost si nu am vazut nici o masina fara defect, nu vreau sa fiu inteles gresit sau ca fac antireclama dar la toate masinile la care m-am uitat am gasit defecte (zgarieturi, bari lovite) si am vazut masini din 2005 care aratau ca in 1998.......aveau aspect foarte inbatranit............eu nu mi-as cumpara niciodata o masina de la ei..........aceasta este parerea mea, faci cum vrei, decizia iti apartine............succes in gasirea masinii
|
total de acord
yo am avut tot 7000 si ceva de euro pt masina si am zis sa incerc si AAAauto dar crede-ma nu se merita nici macar drumul pana acolo d'apoi sa mai si cumperi ceva.pana la urma am mai pus bani pt ceva mai bun.
 Come to the DDark side..... We have cookies!
|
|
|
19-09-07, 00:17
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Street Gambler] [Suzuki]
|
Daca ai noroc,gasesti ceva bun si acolo. Dar in primul rand iti trebuie nervi de otel. Sunt destul de nesimtiti aia pe-acolo.
|
|
|
20-09-07, 11:09
|
|
 Stage 5
|
Nu Mai Baga Mana In Foc Ca Aia Au Masini Bune Acolo Pt Ca Si Ei Le Aduc Tot De Afara Masinile Si Au Destul De Multi Km Acele Masini Mai Ales Ca Sunt Sh Si Nu Poti Avea Incredere In Nimeni + Ca Ei Au Ceva Preturi Mai Mari Ca Pe Strada Deci Poti Gasi Pe Strazi Mult Mai Ieftine Aceleasi Masini
Parerea Mea
|
|
|
20-09-07, 13:53
|
|
 Stage 5
|
Decat sa te duci la aaa auto mai bine arunca un ochi mai atent pe autovit.... cei de la aaa auto mai ales agentii de vanzari sunt foarteeeeee obraznici iar pe langa comportamentul lor de 2 lei mai au si niste masini de 1*.
Bafta.
|
|
|
20-09-07, 14:22
|
|
|
Opel Driver
 Stage 5
|
exact mie mi-au ascuns faptul ca la un audi a3 de care eram interesat avea defecte displayul comp de bord. si tot asa. apoi l-am rugat sa-mi faca o simulare de leasing si m-a asigurat ca dureaza doar 5min pana intru la un consultant de vanzari. asteptarea s-a prelungit mult peste 20-25 min moment in care ,plin de nervi, am plecat, desi statusem mai mult de o ora pe centura pe drum pana acolo. NU RECOMAND aaaauto, mai ales ca majoritatea masinilor nu-si justifica pretul exagerat de mare , aprox cu 300-700 mai mult decat o aceeasi masina dar din alt loc, majoritatea aveau zgarieturi, grile rupte si proiectoare sparte, bari julite, etc.
|
|
|
20-09-07, 18:57
|
|
 Stage 5
|
Nu merita sa bati drumul pana la ei. Au cel mai prost personal dintre toate societatile comerciale. Sunt mai mincinosi ca samsari de masini ( a cumparat un prieten un Ford Focus care i-a fost prezentat ca fiind an de fabricatie 2003, masina care in realitate era fabricata in 2002 ). Sunt mult mai scumpi decat piata si masinile sunt de o calitate mult sub normal (zgarieturi, lovituri, etc.).
NU MERITA! Cum ai citit si mai sus stai atent in ziar si pe autovit si vei gasi ceea ce vrei.
|
20-09-07, 21:27
|
|
|
Opel Driver
 Stage 5
Member of: [Opel] [4Rally]
|
|
|
|
20-09-07, 22:09
|
|
|
4Wheels Member
 Stage 5
Member of: [Design Team] [Virtual Tuning] [Opel] [4Wheels]
|
Quote:
Originally Posted by amphetamine
|
nici dupa ala nu prea merge sa salivezi..........nu stiu daca ai vazut cum arata interiorul, e foarte ravasit cu bordul crapat si scaunele de piele taiate, boxele au fost smulse din usi, mare mi-ar fi mirarea daca ar mai avea si motor (si daca e functional)........cine stie pe ce bani putini a fost luat si pe ce rampa a venit tractat
Last edited by Psycho; 09-04-08 at 02:09.
|
|
|
20-09-07, 22:39
|
|
|
Opel Driver
 Stage 5
Member of: [Opel] [4Rally]
|
hooooooooooooo 4 posturi  )
am vazut interiorul dar pe mine nu ala ma intereseaza  ) aspectu exterior e pur si simplu mortal
|
|
|
20-09-07, 22:44
|
|
|
Audi Driver
 Stage 5
Member of: [AUDI]
|
Sa te fereasca Dumnezeu sa cumperi de la ei . Ia-o ca pe un sfat sau cum vrei tu .
Oameni care au vandut masini cu 120.000km lor, sapt. urmatoare s-au dus de curiozitate si masinile care le vandusera samsarilor de la AAA Auto acum aveau 80.000de km . Asta e doar un exemplu , ca sunt multe altele si daca vrei sa auzi mai multe iti pot spune .
Dupa cum a mai zis cineva, samsarii sunt copii mici in comparatie cu cei de la AAA Auto .
28-09-07, 05:32
|
|
|
Dacia Driver
 Stage 5
Member of: [DACIA]
|
|
|
|
28-09-07, 23:28
|
|
Stage 1
|
Eu stiu un caz la AAA auto in care cumparatorului i s-a spus ca masina e fabricata in 2005 insa in momentul in care acesta a luat masina a constatat ca masina era fabricata in nov 2004. Cand s-a dus sa reclame acest lucru la ei i-a spus ca e dif prea mica de luni si probabil de asta i-a expus masina sub acest aspect; pana la urma(f greu ce-i drept) clientul a reusit sa recupereze banii de la ei.
Sper sa nu ma insel dar datele expuse mai sus de pe net le-am citit acu ceva vreme...in orice caz nu am auzit prea multe lucruri bune despre ei. Numai bine.
|
|
|
29-09-07, 01:46
|
|
 Stage 5
|
deci uitati de acest parc de masini AAAUTO pt ca este un parc de mincinosi si au numai masini de cea mai proasta calitate si poate cele mai alergate masini pe piata la vanzare
|
|
|
|
|