Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 22-07-07, 14:42   #1
Craxy
VW Driver

Stage 5

Craxy's Avatar

Member of:
[VW]
Default Masina Publicitara...

Am primit si eu un pliant in care scrie ca pot achizitiona o masina noua in rate la un pret mai mic dar in schimb trebuie sa indeplinesc niste conditii(30km/zi,da pastrez curata masina,sa declar o ruta cea mai des folosita+CASCO)....cred ca ati auzit de asa ceva si as vrea sa va intreb daca se merita astfel de achizitie si ce avantaje sau dezavantaje are
Old 22-07-07, 15:16   #2
sebaaa

Stage 5

sebaaa's Avatar

Member of:
[MERCEDES]
Default Re: Masina Publicitara...

Quote:
Originally Posted by Craxy View Post
Am primit si eu un pliant in care scrie ca pot achizitiona o masina noua in rate la un pret mai mic dar in schimb trebuie sa indeplinesc niste conditii(30km/zi,da pastrez curata masina,sa declar o ruta cea mai des folosita+CASCO)....cred ca ati auzit de asa ceva si as vrea sa va intreb daca se merita astfel de achizitie si ce avantaje sau dezavantaje are
poti sa il scanezi sau sa ii faci o poza fata/verso la o calitate buna sa vedem si noi despre ce e vorba? pot sa fac reclame si la laxative si tampoane (aici am cam exagerat ..da in fine) dar sa am masina misto)
spune mai multe daca nu poti sa scanezi
sebaaa is offline   Reply With Quote
Old 22-07-07, 15:18   #3
Craxy
VW Driver

Stage 5

Craxy's Avatar

Member of:
[VW]

akm ii fk ceva poze si le urc in 5min
Craxy is offline   Reply With Quote
Old 22-07-07, 15:29   #4
Craxy
VW Driver

Stage 5

Craxy's Avatar

Member of:
[VW]

http://s94.photobucket.com/albums/l9...t=DSC03912.jpg
http://s94.photobucket.com/albums/l9...t=DSC03911.jpg
Old 22-07-07, 15:30   #5
BC-20-LET
Audi Driver

Stage 5

BC-20-LET's Avatar

Member of:
[AUDI]

Apropo de asta, au mai fost niste discutii despre o firma(nu mai retin exact din ce oras) care platea pentru reclama facuta cu autocolantele lipite pe masina ta .

Chiar sunt curios si eu sa citesc ce scrie pe acel pliant.
Old 22-07-07, 15:31   #6
Craxy
VW Driver

Stage 5

Craxy's Avatar

Member of:
[VW]

Astep pareri
Old 22-07-07, 22:59   #7
Craxy
VW Driver

Stage 5

Craxy's Avatar

Member of:
[VW]

nimeni nu isi da cu parerea .....as fi interesat sa vad ce zice-ti ca as vrea sa achizitionez o masina si nu stiu ce sa fk
Old 22-07-07, 23:20   #8
valib
Banned

Stage 5

valib's Avatar

ce stiu eu:
ilferro (actualmente mobil spot)
tot acelasi model de publicitate spus de tine
in ungaria au dat faliment, oamenii au ramas cu promisiuni (au ceva clauza in contract, prin care oricand pot sa te puna pe lista de 'asteptare' pana la remedierea problemelor financiare...si cu asta trag de timp pana te saturi tu (nu e mentionat in contract durata de 'asteptare', deci pot sa te tina asa cu anii))

eu vroiam sa ma bag la asa ceva...dar nu cred ca merita, din moment ce nu imi permit sa platesc ratele la o noua masina (iti plateau ei si o parte din rate, conform contractului, dar daca introduceau 'clauza de asteptare' eu nu aveam din ce sa imi platesc rata la masina)

intr-o vreme ma gandeam si la faza cu publicitate pur si simplu...si sa primesc bani. Dar si aici...conform contractului, te pot intoarce si prosti pe fata. Oricand pot sa iti spuna ca ai dat kilometrajul inainte, si ca tu nu ai parcurs de fapt acei kilometrii, si atunci nu mai vezi nici un leu. Iar de dovedit..nu ai cum.

www.ilferro.ro
www.mobilspot

(cu firma mai sus amintita, care in Ungaria a dat faliment)
valib is offline   Reply With Quote
Old 22-07-07, 23:30   #9
Craxy
VW Driver

Stage 5

Craxy's Avatar

Member of:
[VW]

asta chiar m-a pus pe ganduri...oricum la mine in orash au multi abordat aceasta situatie dar nu stiu ce sa zic....pare o oferta destul de buna dar daca o sa fie ca si in ungaria?o sa-mi traga astia o tzeapa de zile mari
Old 24-07-07, 20:57   #10
RA_2fast4u
Ford Driver

Stage 5

RA_2fast4u's Avatar

Member of:
[FORD]
[FOTO]

Quote:
Originally Posted by Craxy View Post
asta chiar m-a pus pe ganduri...oricum la mine in orash au multi abordat aceasta situatie dar nu stiu ce sa zic....pare o oferta destul de buna dar daca o sa fie ca si in ungaria?o sa-mi traga astia o tzeapa de zile mari
e plin orasul de masini de la auto press ... sti cum imi suna asta.. ca si faza cu caritasul (sau cum s-o scrie.. sti tu dc esti din cj ce zic ) s-a discutat si pe sectiune la cluj... clauzele din cate stiu eu erau ca sa faci cel putin 30 km/zi sau 600 si ceva pe luna. sa speli masina la spalatorie din 3 in 3 zile... si ca trebuie sa te prezinti oricand la ei in termen de 3 zile ca sa iti aplice afishe.. si ei iti dau pana la max 150 de eu/luna... restul cotizezi tu...

pana acuma majoritatea masinilor care le-am vazut nu aveau publicitate pe ele.. am vazut numai cateva cu asa ceva.. si numai de la vreo 3 firme.. nu prea mari.. e interesanta faza.. sincer.. daca te uiti la cate masini "gratis" sunt in oras... si cate au publicitate pe ele.. eu zic ca firma cam merge in jos...poate fi fie ceva destul de rentabil.. fie o mare tzeapa..
RA_2fast4u is offline   Reply With Quote
Old 27-07-07, 23:45   #11
Cristy65

Stage 5

Cristy65's Avatar

Member of:
[RENAULT]

deci avantaje si dezavantaje:
avantaje:
- 150 - 160 eur din rata de la masina
dezanavatje:
- daca firma nu are bani sa plateasca acei 150 -160 eur atunci platesti tu toata rata (ungurii stiu, au luat ei teapa)
- umbli cu afise pe masina
- daca atunci cand iti lipesc afsul pe masina si din greseala o zgarie, tu trebuie sa o vopsesti din banii tai

asa ca, dupa mine, mai bine nu
Old 28-07-07, 04:30   #12
rider on wheel

Stage 4

mey ... sincer nuti lipi... oricum o masina arata f bine fara tot felu de lipituri si nui sigur k o sa primesti 100% banii :P ma rog faci ce vrei... bye
rider on wheel is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -