Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 09-08-07, 23:50   #16
central
Skoda Driver

Stage 5

central's Avatar

Member of:
[SKODA]
Default Re: Octavia 2 vs Mazda 6

oameni buni ce o tot dati ca octavia e din cehia.......acolo sunt doar asamblate piesele spre exemplu la octavia 2 cele doua motoare de 1.9 respectiv 2.0 sunt de audi. cutia e de vw. electrica e de pe audi....s.a.m.d.
asa ca nemtoaicele sunte pe primu' loc.
PS: sper ca nu am suparat pe nimeni

Skoda Octavia II, 1.9 TDi, powered by DXX
central is offline   Reply With Quote
Old 09-08-07, 23:55   #17
FIGHET

Stage 5

FIGHET's Avatar

Member of:
[Opel]

pina la urma este normal sa fie pe primul loc atata timp cit si tu ai tot octavia 2
FIGHET is offline   Reply With Quote
Old 10-08-07, 07:33   #18
sponsoru

Stage 5

sponsoru's Avatar

nu prea pot fi comparate masinile astea.. skoda o2 este facuta pe platforma de compacta in timp de mazda 6 e clasa medie.. oare nu am dreptate?...
sponsoru is offline   Reply With Quote
Old 10-08-07, 14:19   #19
DrDMX

Stage 4

DrDMX's Avatar

Member of:
[Opel]

central
-> gandesti ..... intr-un stil tipic romanesc , nemtoaicele sunt cele mai tari ,restul sunt ...doar niste masini , in banii astia imi iau Honda Acord , si crede-ma ca rupe e peste skoda 2 cu mult , din TOATE punctele de vedere
Old 11-08-07, 00:41   #20
HOT

Stage 5

HOT's Avatar

Member of:
[Opel]

Cel mai corect este punctul de vedere al unui user care a avut atat nemtoaica cat si japoneza(ar fi culmea sa se gaseasca unu care a avut atat octavia cat si mazda 6).Ca fost proprietar de nemtoaica si japoneza implicit,iti spun din proprie experienta(fara a cita sondajele J.D.,Power care in topul fiabilitatii si al multumirii posesorilor masinile japoneze sunt de cativa ani buni numai pe primele locuri)japoneza este cu muuuult peste octavia 2 la toate.Acuma tu decizi alegi cu inima sau cu capul?
Old 12-08-07, 01:18   #21
rocky_cosmin89

Stage 4

rocky_cosmin89's Avatar

....sincer.....mazda 6 e cu mult peste, de acord cu ce a zis HOT...la banii aia iti iei o Honda Accord 2,2 i-cdti de 140 de caluti si crede-ma k nu se compara cu motorul de pe mazda sau cel de pe octavia. e cu mult peste. fa test-drive cu honda accord si dupa cu celalalte 2 si dupa sa ne zici parerea ta. si k performante....accordul dupa parerea mea rupe mult (apropo....vrea tata sa isi ia acuma un accord 2,0 benzina de 155 de cai .....undeva la 20.000 de euro CIP...si e aproape full....abea astept sa ii vina....km in doua luni si ceva am inteles....)
rocky_cosmin89 is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -