![]() |
Octavia 2 vs Mazda 6
la full options care s-ar merita?
|
Re: Octavia 2 vs Mazda 6
Roaga un moderator sa faca un poll si da mai multe detalii despre versus. Ce mototrizari de exemplu, pret , s.a.md. si apoi putem sa discutam ca acum e cam sec versus'ul.
|
Japoneza tot japoneza ramane asa ca intelegi tu ce vrei din asta...
|
mazda ajunge ceva mai scumpa decat octavia, pe de alta parte octavia e cam masina de munca, de tras, nu o masina in care sa te simti prea special, probabil mazda e mult mai buna din punctul asta de vedere. compara preturile, fa testdrive-urile si alege... mazda lol
|
mazda 6... lasa butucanoasa aia de octavie...
|
Mazda 6 ;D..sau honda accord :-"
|
Mazda 6 de departe
|
Quote:
|
si ca sa vezi chestie skoda e din cehia(o sa zici ca nu mai e ce a fost dar originea acolo o are) asa ca japoneza ar trebui aleasa.
|
vezi tu...motoru tot nemtesc este..
|
Da...nemtesc o fi..dar nu se compara cu cel de mazda..zgomot, putere, sprint...mazda all the way!!
|
fiecare isi spune parerea in functie de experienta care a avuto cu anumite masini si ce impresie au lasat, din ce am auzit eu pana acuma nimeni nu s`a plans de skoda deaia mi`am luat si eu si o am de 1 an de zile la sh din 98 si nu mi`a facut o problema pana acuma
|
->Am vazut o Skoda 2 , in showroom la PIPERA , full full option 28.000 DDP , tot , xenon , pilele, jante de 18 sau 17 , 2.0 TDI 140 CP - ff misto arata .
->Mazda 6 , nu m-am urcat in nici una asa ca sunt mai retinut in a face afirmatii referitoare la aceasta masina (design exterior misto ) . ->CREd ca daca as fii in ipostaza de a alege intre cele doua , as face un test drive , si unde m-as simtii cel mai bine pe aia as lua`o |
Mazda 6 :peace: :2gun: :pistoles: octavia o intalnesti peste tot
|
eu unu asa merge pe mina la MAZDA 6 este cu mult peste skoda octavia si asta o spun din proprie experienta
|
All times are GMT +2. The time now is 06:42. |
- Copyright 2025 4Tuning