Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui |
17-06-07, 17:09
|
|
Stage 2
|
opinia voastra...opel vectra !
salut
am gasit un opel vectra 2006 ,30 de mii de km motor de 1.8 benzina vrea 11 800 fara taxa. Am vb cu omu l-am intrebat daca e de accord sa o bag pe rampa la calc. a zis ca da. Mi-e mi se pare cam ieftina, voi ce ziceti are probleme sau cam asa is preturile? si cei care au motor de 1.8 daca ati putea sami ziceti consumu? ms
|
|
|
17-06-07, 23:20
|
|
Stage 2
Member of: [PEUGEOT] [X-Team Racing Club] [VW]
|
Re: opinia voastra...opel vectra !
la pret e buna,dar depinde si ce dotari are.
cel mai bine o duci la tester la reprezentanta .. si aflii acolo.daca nu are nici o problema e buna,dar daca are vreuna majora nu te risca.
sa nu uiti sa verifici la reprezentanta daca km sunt reali (daca e adusa de afara)
la consum nu ma pot pronunta pentru ca nu detin o Vectra.
in rest ,succes si sa ne anunti ce ai rezolvat la tester
|
|
|
18-06-07, 00:33
|
|
 Stage 5
Member of: [Opel]
|
Din Cite A M Inteles Consuma In Jur De 11 In Oras Si Ceva Mai Mult De 7 In Afara
Dar Nu Este Oficial
|
|
|
18-06-07, 00:46
|
|
Stage 2
|
mai ca dotari are 8 airbaguri, climatronic, geamuri electrice fatza,ogl .electrice. da normal ca o duc la reprezentantza am sa vad zilele astea sa ma int cu omu.
si in leg.cu consumu cam asa am auzit si yo .
ms
|
|
|
19-06-07, 14:51
|
|
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by supreme88
mai ca dotari are 8 airbaguri, climatronic, geamuri electrice fatza,ogl .electrice. da normal ca o duc la reprezentantza am sa vad zilele astea sa ma int cu omu.
si in leg.cu consumu cam asa am auzit si yo .
ms
|
doamne cum poate Opel in anul 2006 sa faca o masina ca Vectra fara geamuri electrice pe spate  se mai vrea o masina care tinde spre segmentul premium 
eu am o boala cu masinile ,sa aiba 4geamuri electrice .. si climatronic ,eventual dublu climatronic.
important e daca iti place tie masina,daca da, merita ...
|
|
|
19-06-07, 18:12
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by zambrotta
doamne cum poate Opel in anul 2006 sa faca o masina ca Vectra fara geamuri electrice pe spate  se mai vrea o masina care tinde spre segmentul premium 
eu am o boala cu masinile ,sa aiba 4geamuri electrice .. si climatronic ,eventual dublu climatronic.
|
si crezi ca nu e ?depinde de optiunile alese de primul prop. care a cumparato din fabrica !
adevarul ca este prea ieftina...dar este o masina f buna aspect+calitate+fiabilitate+costuri mici de intretinere...
|
|
|
19-06-07, 18:15
|
|
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by TURBOSS
si crezi ca nu e ?depinde de optiunile alese de primul prop. care a cumparato din fabrica !
adevarul ca este prea ieftina...dar este o masina f buna aspect+calitate+fiabilitate+costuri mici de intretinere...
|
dap la dotarile care le are...nu e.
mie nu-mi plac opelurile nici chip doar astra si corsa astea noi ,in rest toate sunt o apa si un pamant.
in fine ..ce ai rezolvat la tester?
|
|
|
19-06-07, 19:49
|
|
Stage 2
|
poi inca nu am testat masina omul este plecat din localitate.ideea e ca masina are nr provizorii de germania , dar cu galben in colt si nu cu rosu cum au de obicei masinile aduse de la nemti. Omul a zis ceva ca a fost leasing acolo ,n-am inteles exact.Ma gandesc ca ea costa doar 11 800 pt. ca e cu predare de leasing !? stiti cumva daca se poate ?Si alta problema e ca ma cam sperie consumu 11 12 in oras. Oricum sper pana la sf sapt. sa incerc masina.
|
|
|
21-06-07, 01:34
|
|
Stage 3
|
cam 10 in oras, dar in buc, la traficul ala infect TOT ce e posibil !
oricum am ramas impresionat placut de vectra ! am condus o vectra 1.8 1000 km intr-o zi si nu ma obosit !
|
|
|
21-06-07, 02:04
|
|
 Stage 5
|
atunci dac te simti bine in ia si iti place ce s a mai cumparo si nu mai sta pe ginduri sa nu o pierzi totusi este an destul de bun
nui rea deloc , si mai incearca poate mai lasa ceva omu!!!
|
|
|
21-06-07, 13:55
|
|
Opel Driver
 Stage 5
Member of: [Opel] [4Rally]
|
Quote:
Originally Posted by zambrotta
|
asa si daca tot timpul merg in acea masina 2 insi? la ce au nevoie de geamuri electrice spate? de cate ori se merge cu geamul din spate deschis? de cate ori se merge cu geamurile deschise cand ai a/c respectiv climatronic? e normal sa ai aceasta optiune ba chiar si optiunea de a nu avea deloc geamuri electrice daca vrei aceasta masina si te axezi pe motor scump, sau alte optiuni scumpe si nu-ti mai ajung banii si pentru geamuri automate?
la mine in masina nu se deschid niciodata geamurile spate de-aia am luat opelul cu manivela pe spate, iar audi-ul are obligatoriu electrice...
|
|
|
21-06-07, 19:05
|
|
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by amphetamine
asa si daca tot timpul merg in acea masina 2 insi? la ce au nevoie de geamuri electrice spate? de cate ori se merge cu geamul din spate deschis? de cate ori se merge cu geamurile deschise cand ai a/c respectiv climatronic? e normal sa ai aceasta optiune ba chiar si optiunea de a nu avea deloc geamuri electrice daca vrei aceasta masina si te axezi pe motor scump, sau alte optiuni scumpe si nu-ti mai ajung banii si pentru geamuri automate?
la mine in masina nu se deschid niciodata geamurile spate de-aia am luat opelul cu manivela pe spate, iar audi-ul are obligatoriu electrice...
|
deci la o masina care tinde spre segmentul premium si care costa de la 20 000 euro in sus.. nu vad unde ar fii economia la 100-200 euro pentru geamurile electrice spate si acum nu dau vina pe primu proprietar care a luato fara aceasta optiune ci pe firma in sine.
masina este buna , e frumoasa ,dar e opel.sa nu imi ziceti ca e masina nemtzeasca si ca e printre cele mai bune etc ca nu are nici o treaba opelul cu audi/bmw/mercedes( adevaratele masini nemtzesti).e departe rau de tot.
|
|
|
21-06-07, 19:22
|
|
 Stage 4
|
opel - vw ,........audi , bmw ,mercedes .... sunt din alta clasa  asta e clar
|
|
|
21-06-07, 19:24
|
|
Stage 2
|
nici macar cu vw nu se poate compara opelul. dar nu mai critic firma atat ca imi pun in cap posesorii de astfel de masini.
|
|
|
22-06-07, 00:18
|
|
Opel Driver
 Stage 5
Member of: [Opel] [4Rally]
|
ce masina ai zambrotta? ca-s curios...